Forza Viola!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Mnogo bolje smo izgledali u formacij 3-4-1-1. Jedino nekontam prednost Neshe naspram Richardsa. Vec 2 godine dovodimo igrace koji dobijaju minimalnu minutazu.Alen Škoro je napisao/la:Ovakve pobjede se od pocetka ocekuju.![]()
Baba x2 + Borja Valero.
Pozelila je raja u Firenci LP!
Alen Škoro je napisao/la:Trpaj i ne vadi iz stare eskort dame!
Alen Škoro je napisao/la:Carli je napisao/la:Kakva ba Fiorentina kakvi qurci.
Najvise mrzim ovakve primitivce. Uredu je voliti i podrzavati svoj klub, cak i u nekim trenucima biti subjektivan, ali ovolika doza bezobrazluka, oholosti i primitivizma je jako zastupljena na podrucju BiH.
95 % ljudi kod nas daje sebi zaprava da omalovažava i potcjenjuje nekog i nečije, a ne vidi dalje od nosa.
Upitno je da li je izasao/la iz Kantona, a kamo li Federacije, a ono sebi daje zaprava da na ovako bezobrazan nacin prica o jednom klubu iz Italije/Evrope/Svijeta.
Bod i mi više u ovom trenutku nismo mogli izvući s obzirom da nam je glavni igrac povrijedjen.Denno je napisao/la:Forza Viola, sretno večeras, Rim je uz vas i Montellu
Hvala brate,sretno i vama do tog treceg mjesta koje nije nedostupno.Vi ste svoje odradili,ostaje sutra da Roma dobijeAlen Škoro je napisao/la:Bod i mi više u ovom trenutku nismo mogli izvući s obzirom da nam je glavni igrac povrijedjen.Denno je napisao/la:Forza Viola, sretno večeras, Rim je uz vas i Montellu
Kad već mi ne možemo, što se mene tiče, puna podrška Romi ka osvajanju Scudetta!
Nikad nit sam čuo nit sam gledao tog momka. Valjda znaju šta rade, al' i to teško.Chinaglia je napisao/la:Wesley Hoedt (stoper, 20 godina) se spominje kao moguće pojačanje Viole, vidio sam jer se spominje i kao moguće pojačanje Lazija
Ja nasu odbranu ne bi dirao, volio bih kad bi Perotti-a iz Genoe doveli, s njim sam siguran u Ligu prvaka.Chinaglia je napisao/la:nisam ni ja čuo za njega, igrač AZ-a, ove sezone prebačen u prvi tim, izborio mjesto u prvih 11 i obavjestio klub da neće produžit' ugovor koji mu ističe na ljeto 2015 godineočito je uvjeren u svoje mogućnosti i želi u jači ekipu, traži ga i Twente
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.