ako se "po jutru dan poznaje" tesko ce Netsi i do play-offa
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
risingforce
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
ne zna se ko je gori...jack, d-will, plumlee, johnson....
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, na kraju sezone.Mozambik je napisao/la:Jel Mirzi ove sezone istice ugovor?
Don't believe the hype.
Celticsova klupa u prvom poluvremenu pogadja 72 %... Haha
Samo imaju vrlo interesatne igrace poput rookia Smarta i Turnera pogotovo koji mi se svidjaju.
Samo imaju vrlo interesatne igrace poput rookia Smarta i Turnera pogotovo koji mi se svidjaju.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da.Mozambik je napisao/la:Jel Mirzi ove sezone istice ugovor?
Da hoce barem izvuc nerijeseno.hahaha
Mislim da Mirza napusta Netse posle sezone.
Eh, sad je pitanje da li kupiti njegov dres od Netsa pred proljece ili cekat rasplet preko ljeta/jeseni
Jukin dres se podhitno uzima tako da...

Eh, sad je pitanje da li kupiti njegov dres od Netsa pred proljece ili cekat rasplet preko ljeta/jeseni
Jukin dres se podhitno uzima tako da...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
JJ 4/10
DW 1/7

DW 1/7
- plavipatriota
- Kontakt:
joe johnson je jedan od najumišljenijih igrača. da uzima šuteve razumno, bio bi jedan od najkorisnijih, ovako više smeta ekipi! nevjerovatno koliko me nervira taj čovjek.. nema rezona, ničega...
fuj
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa otišao on skupa sa Terry-em u zamjenu za Thortona u februaru još.akisarajevo92 je napisao/la:Kontam ko nam to fali, i tek sad vidim Reggie otisao u Kingse
@mirzateletovicc
Šta ćeš legendo ne vrijedi nam se sekirati, neka samo Mirza pogađa za Netse me briga kad na silu pokušavaju sve.
JJ previse forsira 
Ma Netsi su teška ka.rina od ekipe, cuj mene ekipe, ovo se ne može zvati ekipom, skupina placenika sa velikim egom, nemaju osjećaj za timsku igru, jednostavno, svaki od njih gleda svoju statistiku, nemaju ljudi ni jedne uigrane akcije, sve nešto pokušavaju na individualni kvalitet, dok sa druge strane Boston igra baš timski, uništavaju ih kolektivnom igrom..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Treba i Mirza ovako, cim dobije loptu ne daj nikome samo rokaj, pa sa 15 metara ako treba, je.bo ti timsku igru kad ovdje tima nema, svak za sebe igra
Pyro is not a crime !
Ovi Netsi patnja za gledati.JJ nabijem te na qrc
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Zao mi samo sto ga necu vise gledati sa D-Will-omakisarajevo92 je napisao/la:Da, na kraju sezone.Mozambik je napisao/la:Jel Mirzi ove sezone istice ugovor?
ašušajuši akrkljajuši
on ozbiljnu košarku igra kad dođe PO, dok je regularna sezona, tad igra za raju i zanemaruje taktikuplavipatriota je napisao/la:joe johnson je jedan od najumišljenijih igrača. da uzima šuteve razumno, bio bi jedan od najkorisnijih, ovako više smeta ekipi! nevjerovatno koliko me nervira taj čovjek.. nema rezona, ničega...
Citao sam da Hollins insistira na odbrani, samo ne znam sta su radili na pripremama. Ovo sto su odigrali u prvom poluvremenu u defanzivi je kriminalno.
Mirza do kraja jos 5-6 i to je to, mada mislim da ce imati vise prilike za igru jer su ovo vec izgubili.
Mirza do kraja jos 5-6 i to je to, mada mislim da ce imati vise prilike za igru jer su ovo vec izgubili.
Sad su problemi,sad ce Denver poceti a ovi nece zavrsit prije 3h,a jos ako Juka udje 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
realnost je da su netsi ove sezone vjerovatno i slabiji nego prosle, u kojoj takodje nisu nesto blistali. ni igre, ni sistema nekog, k'o muhe bez glave. dobro je neko napisao iznad da svako igra za svoju statistiku. mirza nek odradi svoje ove godine i nek se fata noge u ekipu u kojoj moze biti jedan od glavnih igraca za neki solidan ugovor. nadao sam se da ce hollins poostriti malo stvari, al ne ide sa umisljenim zvjezdicama 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.