Google Chrome ---> MTBihac96 je napisao/la:Sad su problemi,sad ce Denver poceti a ovi nece zavrsit prije 3h,a jos ako Juka udje
Mozzila---> Jukaa
I idemooo
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Google Chrome ---> MTBihac96 je napisao/la:Sad su problemi,sad ce Denver poceti a ovi nece zavrsit prije 3h,a jos ako Juka udje
on da insistira na odbrani ne bi pocinjao sa bogdanovicem koji je realno u ovom trenutku korisniji na klupi da dodaje peskire nego na terenu. ne sporim njegove igracke kvalitete koje ima, al u rookie sezoni pocinjati prvu utakmicu a jos nije navikao ni na sistem ni na okruzenjesuhakrpa je napisao/la:Citao sam da Hollins insistira na odbrani, samo ne znam sta su radili na pripremama. Ovo sto su odigrali u prvom poluvremenu u defanzivi je kriminalno.
Mirza do kraja jos 5-6 i to je to, mada mislim da ce imati vise prilike za igru jer su ovo vec izgubili.
Ostace on vjerovatno, dobice pojacan ugovor na tri ili cetri g.Mozambik je napisao/la:Zao mi samo sto ga necu vise gledati sa D-Will-omakisarajevo92 je napisao/la:Da, na kraju sezone.Mozambik je napisao/la:Jel Mirzi ove sezone istice ugovor?
Daj ba prva tekma , sjeti se starta prosle godine bili su medju najgorim ekipama u ligi... Polako ne moze se nakon 5 tekmi uigrat sve sem toga predsezona je posluzila da se otarase glupana teaguea nicemu vise i hvalim bogabluesaa je napisao/la:realnost je da su netsi ove sezone vjerovatno i slabiji nego prosle, u kojoj takodje nisu nesto blistali. ni igre, ni sistema nekog, k'o muhe bez glave. dobro je neko napisao iznad da svako igra za svoju statistiku. mirza nek odradi svoje ove godine i nek se fata noge u ekipu u kojoj moze biti jedan od glavnih igraca za neki solidan ugovor. nadao sam se da ce hollins poostriti malo stvari, al ne ide sa umisljenim zvjezdicama
Laganica doce to sve na svoje abd...bluesaa je napisao/la:ne kazem da ce bit losi, samo da su igracki slabiji nego proslu sezonu. kad su igrali pripremne sa bostonom pisao sam ovdje kako je teague jedna od najvecih prevara koja je dosla u netse. niko sretniji od mene da izbore po i da mirza u velikim utakmicama pokaze ko je ustvari babuka u ovoj ekipi
samo nemoj zaboravit Lopezabluesaa je napisao/la:ne kazem da ce bit losi, samo da su igracki slabiji nego proslu sezonu. kad su igrali pripremne sa bostonom pisao sam ovdje kako je teague jedna od najvecih prevara koja je dosla u netse. niko sretniji od mene da izbore po i da mirza u velikim utakmicama pokaze ko je ustvari babuka u ovoj ekipi
ne zaboravljam lopeza, on puno znaci ovoj ekipi. cekamo kad ce skinuti ovo odijelo i zaigrati, njegovim povratkom ce se otvorit i vise prostora za mirzumirzatele je napisao/la:samo nemoj zaboravit Lopezabluesaa je napisao/la:ne kazem da ce bit losi, samo da su igracki slabiji nego proslu sezonu. kad su igrali pripremne sa bostonom pisao sam ovdje kako je teague jedna od najvecih prevara koja je dosla u netse. niko sretniji od mene da izbore po i da mirza u velikim utakmicama pokaze ko je ustvari babuka u ovoj ekipi
Bravo Deron
TAKO JE.bluesaa je napisao/la:on da insistira na odbrani ne bi pocinjao sa bogdanovicem koji je realno u ovom trenutku korisniji na klupi da dodaje peskire nego na terenu. ne sporim njegove igracke kvalitete koje ima, al u rookie sezoni pocinjati prvu utakmicu a jos nije navikao ni na sistem ni na okruzenjesuhakrpa je napisao/la:Citao sam da Hollins insistira na odbrani, samo ne znam sta su radili na pripremama. Ovo sto su odigrali u prvom poluvremenu u defanzivi je kriminalno.
Mirza do kraja jos 5-6 i to je to, mada mislim da ce imati vise prilike za igru jer su ovo vec izgubili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.