New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Nisam vidio ponovljen snimak, net me nešto zezno evo sad tek dođe...mislim da faul nije bio jer su ga odmah svirali na početku ali ne bitno, hahah prva utakmica sezone

Loše zatvaranje četvrtine, odbrana nije bila loša do zadnje minute. Amare i Dalembert odličan duo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sjeba Melo na kraju, umjesto -6 na kraju poluvrijeme -10. Ekipa jako dobro stoji, imala je svoju crnu minutu koju su Bullsi iskoristili ali se vidi da ekipa nije uigrana, čak se i Melo zna pogubiti, Shump isforsira dva šuta bezveze...ali dobro, nije loše 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sreca Mela ne ide a ni kod nas Rosa nije islo tako da smo nekako jednaki po tom pitanju ,,i Rosu nece nista da udje dva puta pod kosem mislim da je usla ona izadje pihhh..mogli smo mi otici i sa malo vecom prednosti ali dobro je i ovih 10Thranduil je napisao/la:Sjeba Melo na kraju, umjesto -6 na kraju poluvrijeme -10. Ekipa jako dobro stoji, imala je svoju crnu minutu koju su Bullsi iskoristili ali se vidi da ekipa nije uigrana, čak se i Melo zna pogubiti, Shump isforsira dva šuta bezveze...ali dobro, nije loše
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta je Melu nocas ?...mislim Mike ga cuva a vazda kasni na njega nesto me cudi kako ne poludi Melo pored Mika on nam je nocas losija karika ali vjerovatno se umori protiv Mela ko zna sta je
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Moglo bi ovo ići na +30, ko bi rekao gledajući prvih 10 minuta utakmice. Katastrofalan šut Knicksa, užasan. Bullsi opet ubacuju skoro sve, preko 50% iz igre...
Odo gledat Juku malo
Odo gledat Juku malo
Kako loša utakmica. Noah, Gibson i Gasol su uništili svakog ko ih je čuvao. Dopušteno je puno ofanzivnih skokova.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nije Noah on je malo igrao doduse jest u odbranbenim zadatcima imao 3-4 blokade li ne igr apuno limitirano on i Rose rekao je Thibs barem za danasnju tekmu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne bi reko.Thranduil je napisao/la: Bullsi opet ubacuju skoro sve, preko 50% iz igre...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ulaze nerezonski šutevi,preko ruke... dok Knicksi ne mogu pogoditi ni otvoren šut iz reketa. Ono drastična razlika.Tribalian je napisao/la:Ne bi reko.Thranduil je napisao/la: Bullsi opet ubacuju skoro sve, preko 50% iz igre...Stvar je u tome sto vi ne ubacujete nista, pa izgleda kao da Bullsi ubacuju sve.
Bullsi bolje odigrali utakmicu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vama je u prvojn cetvrtini sve ulazilo..nama vala i nije Rosu posebno ne ..samo mi sad imamo dobre sutere u ekipi puno bolji napad pa se osjeti kod nas napredak po tom pitanju
evo smanjiste malo i razliku sa -35 sad je to nesto manje 24 razlike ..za nas ipak bolje ovako nisu nam Noah i Rose se trosili minute i nesto se umarai tako da nam godi ovakv razvoj situacije
..mada sam ocekivao tesku tekmu poseebno kako ste poceli Amare nas je ubijao u tim prvim minutama
evo smanjiste malo i razliku sa -35 sad je to nesto manje 24 razlike ..za nas ipak bolje ovako nisu nam Noah i Rose se trosili minute i nesto se umarai tako da nam godi ovakv razvoj situacije
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 30 okt 2014, 03:26, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nema se ovdje ništa ni dodati, ni oduzeti. Čestitke Bullsima.
Valjda ce ove sezone izboriti p-o.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
gledao sam sinoc mec new yorka, pa ono ne lici ni na sta. jako losa igra pod kosem, roster jako los. tesko da ce do play off-a ove sezone, ako budu igrali kao sinoc..
- invincible1921
- Kontakt:
i to CLE, ko je pravio raspored Knicksima, svaka mu dalainvincible1921 je napisao/la:veceras popravni
Calderon out 2-3 sedmice zbog povrede lista.Tina Cervasio @TinaCervasio 1h1 hour ago
Quincy Acy starts at the 4 tonight for #Knicks brings defense to that spot & Amar'e will fill Center role off bench. #knicks #Cavs
- invincible1921
- Kontakt:
Nakon što ekipa ostade bez Calderona prije početka sezone, evo večeras i Melo i J.R se "povrijediše", valjda nije ništa ozbiljno s Melom i njegovim zglobom.
Što bi ja volio gledati Lovea u Knicksima
Što bi ja volio gledati Lovea u Knicksima
Uđe ovaj Dellavedova JRu u stomak i to koljenima, krvnički potez. Moguće da neće moći nastaviti meč.
Što se tiče utakmice, samo zategnuti malo odbranu i moglo bi nešto biti od ovog meča.
Što se tiče utakmice, samo zategnuti malo odbranu i moglo bi nešto biti od ovog meča.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.