zlockob je napisao/la:Signore je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Nisu bili.Mislim se nesto spominjao sijecanj,al nisam sad siguran.Doci ce na vrijeme obavijest na mail

Znam da nisam nigdje nista procitao pa mi pomalo smijesno s obzirom da je razlog postojanja kluba upravo to
I da. Jel ima igdje statut, financije i svi ti brakraci koji se traze od GNK Dinama da budu javni?
http://www.futsal-dinamo.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Statut
MNK Futsal Dinamo
S danom 03.09.2014. godine u gradski ured za opću upravu predstavnici kluba predali su najnovije izmjene statuta MNK Futsal Dinamo. Pročišćena verzija statuta biti će objavljena po primitku potvrde gradskog ureda o prihvaćenim izmjenama.
Ne moze to bit statut kluba. Zasto ne pise trenutni i kad budu izmjene onda to izmjene?
Gdje je financijsko izvjesce i to?
Nije da zelim pljuvati, podrzavam ovaj klub i razlog njegovog postojanja, ali ako nekom novinaru padne napamet ovo sto i meni raspisat ce se kako osnivaci ovog kluba sami sebi upadaju u usta. Istina da svi ti procesi predugo traju, al to je trebalo u startu sto bolje odradit. Prije svega statut i to financijsko stanje, jer o tome oni stalno trube. Ako negdje osvane neki clanak Glava ce isti dan imat show, a pomolit se da radije novinaru padne napamet nego njemu