Safet Sušić - Pape
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kada ce teletina objaviti spisak?
sta ga ima objavljivati , sve je isto na njemu......milan djuric pocinje u ceseni a zamjena mu hugo almeyda , vrancic ce papire dobiti kad mu bude 30 , stilic moze igrati i u realu , ne bi ga zvao ,zukanovic je los fudbaler i covjek (opet starter u chievu ) seferovic , halilovic i tankovic su promjenili dresove ......za daria dumica iz brondbija nije ni cuo .
nema on jadan nikakav izbor sta ce
nema on jadan nikakav izbor sta ce

Jedino novo/staro ime će biti Kvržić. Šta 'š očekivati od zavidovićkog uma, nego ''provjerena'' imena.
što će ga objavljivat', sve će bit' isto, izuzev Vede koji je povrijeđen i pozvat' će kabadahijuBatko je napisao/la:Kada ce teletina objaviti spisak?
Novi igraci ce biti Kvrzic, Djuric i Spahic ( ako se dogovore ) osim ako ne bude nekih neocekivanih povreda. Igrati ce 4-5-1. Od ove trojice igraca Visca, TSS i Hajrovic ispasti ce jedan igrac iz prvih 11. Jedino vece pitanje je ko ce biti taj igrac. Ako Spaha zaigra igrati ce umjesto Hadzica. Sve ostalo je vise manje poznato i predvidljivo.
Veliko olakšanje bi bio spahin dolazak, a što se ove trojice pomenutih tice, Tino će igrati to je sigurno,a između Hajrovica i Visce nekako mi vise liči na Safeta da ostaviAjax je napisao/la:Novi igraci ce biti Kvrzic, Djuric i Spahic ( ako se dogovore ) osim ako ne bude nekih neocekivanih povreda. Igrati ce 4-5-1. Od ove trojice igraca Visca, TSS i Hajrovic ispasti ce jedan igrac iz prvih 11. Jedino vece pitanje je ko ce biti taj igrac. Ako Spaha zaigra igrati ce umjesto Hadzica. Sve ostalo je vise manje poznato i predvidljivo.
Izeta na klupi.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Sta te zanima, recu ti ja odmah spisakBatko je napisao/la:Kada ce teletina objaviti spisak?

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
[youtube][/youtube]

je li to pretpostavljas za djurica ili se negdje tele ocitovalo da bi ga moglo zvati ? ja sumnjam da ce iko novi biti na spisku...........Ajax je napisao/la:Novi igraci ce biti Kvrzic, Djuric i Spahic ( ako se dogovore ) osim ako ne bude nekih neocekivanih povreda. Igrati ce 4-5-1. Od ove trojice igraca Visca, TSS i Hajrovic ispasti ce jedan igrac iz prvih 11. Jedino vece pitanje je ko ce biti taj igrac. Ako Spaha zaigra igrati ce umjesto Hadzica. Sve ostalo je vise manje poznato i predvidljivo.
Pretpostavljam nisam nigdje procitao samo imam takav osjecaj da bi ga mogao pozvati. Mada mislim da ce Zec biti taj treci napadac kada se malo ustali u Rijeci i kada prodaju Kramarica. Ja da sam Pape pozvao bi i jednog i drugog a i Tankovica bi probao da nagovorim dok jos postoje sanse za to.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ja koliko sam upratila, jasno je rekao da neće biti niko novi na spiskuAjax je napisao/la:Pretpostavljam nisam nigdje procitao samo imam takav osjecaj da bi ga mogao pozvati. Mada mislim da ce Zec biti taj treci napadac kada se malo ustali u Rijeci i kada prodaju Kramarica. Ja da sam Pape pozvao bi i jednog i drugog a i Tankovica bi probao da nagovorim dok jos postoje sanse za to.

Kreten da moze pozvo bi samo 11 igraca
ma naravno da nece , njemu visak igraca samo pravi problemeDragonGirl je napisao/la:Ja koliko sam upratila, jasno je rekao da neće biti niko novi na spiskuAjax je napisao/la:Pretpostavljam nisam nigdje procitao samo imam takav osjecaj da bi ga mogao pozvati. Mada mislim da ce Zec biti taj treci napadac kada se malo ustali u Rijeci i kada prodaju Kramarica. Ja da sam Pape pozvao bi i jednog i drugog a i Tankovica bi probao da nagovorim dok jos postoje sanse za to.

zajebace nam idiot i naredne kvalifikacije jer kad zavrsi vedo mi necemo imati djurica , seferovica ili tankovica koje smo mogli imati za buducnost.
Ovu temu treba prebaciti tamo kod misterija, ljubav sex i tako to.svegA toga ima kod naslova ove teme
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Nece on nikog novog zvati. Sta ce mu, igra se samo jedna tekma tako da ne treba. Nebi bilo fer prema drugim igracima. Ako se Spaha vrati, Mujzda bude zdrav ima sanse su da vidimo nas najbolji tim(osim Kolasinaca naravno). Ako se Spaha ne vrati, Mujzda povreda gledacemo Tinu, Avdiju i Hadzica u prvih 11.
- Consigliere
- Kontakt:
Nema poziva Stilicu- ne bi bilo fer prema Bajramovicu
Nema poziva Djuricu- ne bi bilo fer prema Bolicu
Posteno
Nema poziva Djuricu- ne bi bilo fer prema Bolicu
Posteno

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Samo za vas koji kritikujete naseg selektora da vam kazem da prije nego sto uputite neku kritiku da se sjetite da je bio najbolji strani igrac PSG-a. STAS BA KRITIKOVAT ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.