Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nevjernik
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la nevjernik » 17 mar 2010, 00:25

daffy je napisao/la:steta sto nije usao Balotelli.. bila bi dva Talijana u interu..

to se nije desilo od davne 84 godine :lol:

@sarajlija.. ma ne.. do 90 minute 0:0 igrati sa njima.. i onda Del Piero uzme loptu, dovuce se do Buffona i kroz noge mu ubaci.. zamisli komedije :lol: .. odlucuje se titula, a mi se sprdamo.. :lol:
snovi, mastanje, ili sta vec :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 mar 2010, 00:28

istina, za Maicona bi i Grygeru i Molinara u paketu dao.. a Sneijder bi sjedio na klupi kod nas.. pored Diega.. jbga..

razlika izmedju vasih i nasih igraca jeste:

kada bi se vama dogodilo nesto slicno Farsopoliju ili kada bi naglo pali kao Lazio danas, skoro svi bi igraci otisli osim Zanettija, Cambijasa, Stankovica i Materazija.. koji su vec blizu penzije.. a nama bi ostalo koliko hoces igraca.. pocevsi od momaka koje smo mi napravili Marchisio i Giovinco, pa onda legende Alex, Trezgol, Camo, Gigi.. pa Chiellini, Iaquinta, Diego, Legro.. da ne nabrajam..

vasi internacionalci bi odma pobjegli sto prije to bolje u englesku i spaniju..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 17 mar 2010, 00:53

zaista ne znem sta da kazem , mislio sam komentarisati tekmu ali kad sam procitao sve ove postove sto su napisali juventusovci imam osjecaj isto kao kad je etoo dao gol , samo sad ja zabijam ,slavim a protivnicka ekipa nije chalsea nego navijaci juventusa, ova pobjeda GRANDE INTERA vas je pravo pogodila , bas mi je drago sto pokazali koliko vas boli , meni to cini ovu pobjedu jos drazom.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 mar 2010, 00:54

slika
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 17 mar 2010, 08:47

Cestitam svim forumasima koji navijaju za inter koji je (moram priznat) fino predstavio italijanski fudbal, zasluzen prolaz ;) iskreno se nadam da ce za dobrobit istog i juventus proci fulhama (malo sam skeptican po tom pitanju) . . . nekako mi ove pobjede imaju vecu vrijednost kad znam da su protiv engleskih timova
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 mar 2010, 09:28

jos su se potrudili da kupe sal :lol:

zasto skeptican po pobjedi Juventusa :o

Juve ide do kraja Europa Lige.. jos da hocemo sresti Liverpool.. ali ne u finalu, vec ranije da mogu oni doci u Torino.. da se osvetimo!!!! jos nije bilo prilike!!

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 17 mar 2010, 09:38

ne znam druze, niste u zavidnoj formi a i nekako mi ekipa djeluje ko da je unaprijed upisala prolaz . . . al' nadam se da grijesim i svakako da bi volio da juve ide dalje
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 mar 2010, 09:51

da je ovo Juve kojeg je vodio Ferrara sigurno bi izgubio.. ma ne bi se plasirao dalje.. ali sad je drugacija situacija.. nakon Siene svi su postali skepticni.. ali kada bolje razmislimo, njima treba pomoc a zna se u kakvim smo odnosima sa njima.. kad su oni nama svake sezone davali 6 bodova red je i na nas da pomognemo malo.. jedan igrac je pogrijesio kod sva tri gola, sumnjam da je takav bogalj da uradi takvo nesto.. haj da je Molinaro, razumio bih.. i pored rezultata lijepo se vidjela nasa igra.. do primljenog 3. gola stalno smo napadali..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 mar 2010, 15:50

daffy je napisao/la:jos su se potrudili da kupe sal :lol:

zasto skeptican po pobjedi Juventusa :o

Juve ide do kraja Europa Lige.. jos da hocemo sresti Liverpool.. ali ne u finalu, vec ranije da mogu oni doci u Torino.. da se osvetimo!!!! jos nije bilo prilike!!
Bilo je daffy, kad smo igrali u CL. CIjeli dan bilo belaja pred tekmu, sto se kasnije preselio na stadion. :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 mar 2010, 20:30

koje godine? ja se ne sjecam..

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 17 mar 2010, 20:46

cappy je napisao/la:Jao imate bujnu mastu...jah steta sto nemamo ko vi 10-11 talijana pardon kloceva svoje klase koji ne bi ni u nasoj ligi nesto napravili hehe previse ste opsjednuti Interom i sastavom koji ima sta biste samo dali da imate jednog Sneijdera ili Maicona...svaka cast vas talijanima u ekipa velika je to stvar nije sala...PALERMO - INTER UZIMAMO TO A PREDVIDJAM U ZADNJIH 10 KOLA DA SE VIOLE UKLJUCE U BORBU ZA 4 MJESTO...i da Milan vec gubi u Napulju...
Potpisujem brate a ljubomorne duse nek ... :mrgreen: gledat svoj timu LP-Neprocjenjivo :D :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 mar 2010, 21:54

daffy je napisao/la:koje godine? ja se ne sjecam..
eki nesjecas se :D ;) ....2004-05 cetvrtfinale Lp..2-1 u liverpoolu za njih i 0-0 u torinu...u revansu kvota na juventus bila 1.35 sjecam se ko danas..nije im igro gerrard..i opet nas prodju

a sto se navijaca tice..pa kako se nesjecas...baho direktno prenosio...i tamo negdje oko 70 min...." i evo krecu neredi" i nestade tona skoro do kraja ga nije bilo....

a inace za tu utakmicu je specijalno Dino bio pusten iz zatvora :D :D (svi znamo ko je dino??....CIAO DINO :mrgreen: :mrgreen: )......al jbg policija ih je cuvala maximalno... tako da nije bilo moguce da im pridjemo,tek poneki manji incident...steta..jbacemo ima mater kad tad :D ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 mar 2010, 17:19

sarajlija89 je napisao/la:
daffy je napisao/la:koje godine? ja se ne sjecam..
eki nesjecas se :D ;) ....2004-05 cetvrtfinale Lp..2-1 u liverpoolu za njih i 0-0 u torinu...u revansu kvota na juventus bila 1.35 sjecam se ko danas..nije im igro gerrard..i opet nas prodju

a sto se navijaca tice..pa kako se nesjecas...baho direktno prenosio...i tamo negdje oko 70 min...." i evo krecu neredi" i nestade tona skoro do kraja ga nije bilo....

a inace za tu utakmicu je specijalno Dino bio pusten iz zatvora :D :D (svi znamo ko je dino??....CIAO DINO :mrgreen: :mrgreen: )......al jbg policija ih je cuvala maximalno... tako da nije bilo moguce da im pridjemo,tek poneki manji incident...steta..jbacemo ima mater kad tad :D ;)

CIAO DINO '85..jedan od najvecih ultri u Italiji, respketovan sirom Italije od svih ultrasa.

Bas tako, pusten je na taj dan i odma je tamo bio gdje mu je mjesto, na tribinu uz svoj Drughi. BIlo je napada os strane juveovih ultrasa, ali nista posebno jer je murija taj dan bila na nivou.

Sjecam se isto, kad se igralo kod njih, bilo je dosta juventina, i sve do jednog je okrenuo ledja, kad su im na pocetku tekme prilazili Ian Rush i Michel Platini sa transom na kojem je pisalo "Memoria e amicizia" i sa imenima poginulih drugova s tribine. :cry: :cry:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 mar 2010, 21:24

kako nam juBe bruka Seriu A ovo je žalosno.. treba ih ponovo u Seriu C smjestit.. tamo im je mjesto
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 18 mar 2010, 21:28

Zbog Klubova poput Juventusa Rome Lazia talijani ce izgubit jedno mjesto u europi ovaj juve najvise bruka talijansku ligu ocami fuj.
Samo jedan klub Velež Mostar

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 mar 2010, 21:30

silenT. je napisao/la:kako nam juBe bruka Seriu A ovo je žalosno.. treba ih ponovo u Seriu C smjestit.. tamo im je mjesto
pa dobro...od vas vise ne moze sigurno....ko se jos ne sjeca helsingborga :D ;) ...a ovo je samo pokazatelj kako je jadna talijanska liga..sta se cudite....ovo je smjesna liga..mozda cak i jadna....a zna se ko je i kriv,jos se cudite sto se talijanski klubovi brukaju u evropi

INTERISTA PEZZO DI MERDA ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 mar 2010, 22:01

Koliko sam mogao procitati vecina forumasa ovde je prizeljkivala ispadanje Intera sa popratnom pricom da ce Juve ostati jedini talijanski klub u Evropi! A desi se nesto skroz suprotno .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 mar 2010, 22:18

ako ces iskreno ja sam ocekivao da inter ispadne zato sto ga mrzim..

a svima nam je bilo jasno kada smo vidjeli odbranu Juventusa i onda poslije crvenog bekovi su bili na stoperskim pozicijama..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2010, 23:21

''Unistili ste talijanski nogomet''. :lol:
...Život za Široki...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 mar 2010, 23:24

ŠB_Fidelis je napisao/la:''Unistili ste talijanski nogomet''. :lol:
imamo vas,da nam osvijetlite obraz :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.