Millwall FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Mont0
Kontakt:

Re: Millwall FC

Post Postao/la Mont0 » 16 mar 2010, 20:39

Volim viditi Harrisa nego se hljeba najesti :D U zadnje vrijeme ga ne vidjam medju strijelcima za Millwall, jel ne igra nikako ili..?
Support Velez, It's logical! ★

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 16 mar 2010, 21:32

Mont0 je napisao/la:Volim viditi Harrisa nego se hljeba najesti :D U zadnje vrijeme ga ne vidjam medju strijelcima za Millwall, jel ne igra nikako ili..?
protiv carlisle nije igrao radi povrede, a protiv charlton je usao u igru skroz pri kraju valjda radi te povrede ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 mar 2010, 12:19

steve-o je napisao/la:cuj komentatora i navijaca :D

[youtube][/youtube]
Dva put sam pregledao ovaj video. Atmosfera je fantasticna. Usput, je li ovo stadion Millwala, tzv. "The New Den". Nekako mi je nevjerovatno da treceligas ima ovakav stadion.

P.S. Kad se igra ova tekma sa Leedsom. Nadam se da ce biti kvalitetnih slika, da vidimo kako jedno gostovanje u Engleskoj izgleda iz ugla navijaca. ;)
#divovi

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 17 mar 2010, 15:06

moustapha je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Dva put sam pregledao ovaj video. Atmosfera je fantasticna. Usput, je li ovo stadion Millwala, tzv. "The New Den". Nekako mi je nevjerovatno da treceligas ima ovakav stadion.

P.S. Kad se igra ova tekma sa Leedsom. Nadam se da ce biti kvalitetnih slika, da vidimo kako jedno gostovanje u Engleskoj izgleda iz ugla navijaca. ;)
nije ovo je bilo na wembley-u ;) . utakmica protiv leedsa je sad u ponedeljak, biti ce slika a i poneki video ;)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 mar 2010, 21:08

steve-o je napisao/la:
moustapha je napisao/la:

[youtube][/youtube]

nije ovo je bilo na wembley-u ;) . utakmica protiv leedsa je sad u ponedeljak, biti ce slika a i poneki video ;)

Znaš li hoce li biti na BBC da navijam za Leeds :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 17 mar 2010, 21:13

Frutek je napisao/la:
Znaš li hoce li biti na BBC da navijam za Leeds :mrgreen:
ja mislim da je utakmica live na sky sportsu ;)

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 23 mar 2010, 11:37

vrati li se Steve??? Pobjeda u Leedsu, da te cujemo i vidimo :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 23 mar 2010, 11:54

pokusni_kunic je napisao/la:vrati li se Steve??? Pobjeda u Leedsu, da te cujemo i vidimo :D
Slavi jos uvijek :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 mar 2010, 15:45

krece let iz bergena za london rano u nedelju, letiti mamuran nije bas najbolja opcija al sta je tu je. stizem u london popodne i idem u hotel u kensingtonu da se malo odmorim. navece idem jednu turu u legendarni Arrys' Bar, fantasticna pub atmosfera tu dan prije utakmice, tu mi bas prica jedan lokalni momak koji ide na sva gostovanja millwalla da je policijska represija najgore kad se ide na elland road i da radi toga dosta ljudi jednostavno odustaje ici u leeds. sasvim razumljivo..

dolazi ponedeljak i spremam se ici do the new dena gdje cekaju autobusi koji ce nas prevesti na utakmicu. dok smo tu cekali na autobuse, imao sam priliku malo da odradim club shop na stadionu 8-) . nesto kasnije krecemo za leeds, odlicna atmosfera na autobusu. to smo mi sve svidilo je da mozes na ove autobuse ponjeti sa sobom koliko hoces alkohola, pilo se mnogo sve do leedsa :lol: .

kad smo se spustali sa M1 skrecemo na jednu ogromnu benzinsku pumpu gdje ceka murija s kartama za utakmicu. kad su se kupovale karte za ovo gostovanje svak je dobio "voucher" koji se zamjeni za pravu karticu na ovoj benzinskoj pumpi. kaze jedan redar da rade ovako radi sigurnosni mjera.. uglavnom silazimo iz autobusa da pokupimo svoje karte, tu ceka murija i slika i snima nas sviju. eto sta znaci represija navijaca na otoku, nemozes pokupit svoju kartu da te murija ne uslika i registruje :roll: ..

kako god nastavljamo i ulazimo u centar leedsa, nastavljamo van grada i vidi se elland road kako stizemo. izlazimo iz autobusa i tu nas ceka mozda 150-200 "navijaca" leedsa koji stoje iza murije i laju - smjesna grupica. nasa grupa im uzvraca gromoglasnim No one likes us - we don't care! prije nego sto ulazimo na stadion, totalni pretres, nisu mi cak dali da unesem digitalnu kameru, sreca pa sam uspjeo sakriti mobitel.

nakon sto mo usli, vidim da smo poprilicno dobro ispunili gostujuci sektor na stadionu, ca. 500 dusa. odlicna brojka za jednu ovakvu utakmicu kad se uzme u obzir sta sam sve cuo. ovi navijaci leedsa su me totalno razocarali, nisu mogli prodati vise od 20.000 za ovakav derbi, skroz slabo. dok se momci na travnjaku zagrijavaju, cuje se We Fear No Foe na elland roadu.

pocinje utakmicu i mi idemo furiozno ka njihovome golu, morison propusta fantasticnu priliku nakon samo par minuta, al se iskupio malo kasnije s odlicnim golom nakon jedne dobre kontre koja je krenula s nase desne strane. u prvom poluvremenu smo ih totalno pregazili, robbo pogadja precku taman prije odmora. velika steta. pocetkom drugog poluvremena leeds na stisce sve vise i vise al ne uspiju nista ispred naseg gola, najbolja im prilika kad im je njihov neki igrac sutirao tik pored gola forde-a. znam da im nije igrao onaj crnjo beckford u napadu, al nasa odbrana im je pojela napadace, robbo robinson legenda u odbrani 8-) ! izlazi neil harris i ulazi shaun batt, par minuta kasnije odlicna akcija i vodimo 2-0! ludilo na nasem dijelu tribine, ja mislim da smo zavrsili par redova pri dnu nakon slavlja gola.

pocinje zajebancija i pjeva se Who Are Ya' navijacima leedsa. cuje se zvizduk sudije i totalna euforija! jos jednom je kenny jackett dokazao koji je strucnjak, pressing igra je bila fantasticna i leeds je radi toga samo nabijao duge lopte prema dickovu u napadu. moram isto reci da je meni licno izgledalo smo bili u boljoj formi sto se tice kondicije od leedsa, nasi igraci su izdrzali mnogo vise od njihovi.

kraj utakmice i drze nas na stadionu 45 minuta nakon kraja, tu stizu i igraci koji se pozdravljaju uz gromoglasni applauz. vracamo se "kuci" ka londonu gdje stizemo kasno. ovaj tour se odlicno zavrsio sto se mene tice, steta sto nije trajalo duze. jedva cekam povratak opet.

ps: kasnije cu postavit par slika s mobitela, nije kvalitet nesto al jbga bolje ista nego nista :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2010, 15:49

Oooooo pa cestitamo. 8-)
Vi bi to mogli haman direkt bez play offa i zaebancija. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 mar 2010, 15:51

harishp je napisao/la:Oooooo pa cestitamo. 8-)
Vi bi to mogli haman direkt bez play offa i zaebancija. ;)
hvala. to bi nam najbolja opcija bila 8-) sve je moguce ako budemo igrali ko sinoc ;)

ps: zaboravi napisati, bio je jedan englez ponio s sobom tursku zastavu da malo zeza navijace leeds 8-) , nisu mu dali da je unese
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 23 mar 2010, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2010, 15:55

Pa iducu bi vec mogli imati isto poena kao i drugi ova vasa zrtva.Nekada slavni Leeds i to 99%.
Vi zadnjeg docekujete a ovi idu prvom.Sto znaci 1=1=3 :mrgreen:
Kako racunaju na kraju,gol razliku,medjusobne susrete ili imaju kakvih drugih kerefeka.
Trebali bi nabusiti ove da stignete i gol razliku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 mar 2010, 15:58

harishp je napisao/la:Pa iducu bi vec mogli imati isto poena kao i drugi ova vasa zrtva.Nekada slavni Leeds i to 99%.
plus leeds nakon toga ide na noge neugodnome swindonu, samo da nam je malo srece pa bi mogli ovo vec odluciti u nasu korist naredni par sedmica :D gol razlika prvo odlucuje, pa onda koliko je svak golova dao. tu leeds ima vecu prednost, tj. 7 vise golova imaju od nas...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2010, 16:02

steve-o je napisao/la:
harishp je napisao/la:Pa iducu bi vec mogli imati isto poena kao i drugi ova vasa zrtva.Nekada slavni Leeds i to 99%.
plus leeds nakon toga ide na noge neugodnome swindonu, samo da nam je malo srece pa bi mogli ovo vec odluciti u nasu korist naredni par sedmica :D gol razlika prvo odlucuje, pa onda koliko je svak golova dao. tu leeds ima vecu prednost, tj. 7 vise golova imaju od nas...
Ove zadnje makar mozete nafilovati sa 4-5 golova,nek Leeds izgubi dva gola razlike.Eto ga.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 mar 2010, 16:04

harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Ove zadnje makar mozete nafilovati sa 4-5 golova,nek Leeds izgubi dva gola razlike.Eto ga.
to bi bilo idealno, samo da norwich nebude igrao pod rucnom protiv leedsa, al' nevjerujem to ipak..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2010, 16:08

Ma ovima je voda u usima.Od gotovog dobili veresiju i sada se gradi put dalje.Dok dodju sebi vec ce biti u play offu i tim zaebancijama.
Ja vjerujem da ste ovom pobjedom fakticki vec drugo mjesto uzeli.
Tako rade ekipe koje znaju sta hoce,respekt nema sta.Jeli igrao imenjak moj. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 mar 2010, 16:13

harishp je napisao/la:Ma ovima je voda u usima.Od gotovog dobili veresiju i sada se gradi put dalje.Dok dodju sebi vec ce biti u play offu i tim zaebancijama.
Ja vjerujem da ste ovom pobjedom fakticki vec drugo mjesto uzeli.
Tako rade ekipe koje znaju sta hoce,respekt nema sta.Jeli igrao imenjak moj. 8-)
sinoc se ono bas vidjelo da je millwall zelio vise 3 boda nego leedsa ;) jeste igrao je harris i to odlicno odradio svoj posao, trcao dosta i zna stati na loptu covjek 8-)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 mar 2010, 16:16

moram jos jednu stvar dodati, jbte koja ljepota vidjeti kako se muski igra u ovoj league one. i nije prgava igra vec se jednostavno igra ko sto se igralo nekada prije, pravi momci koji se ne boje uletiti glavom gdje u premier league nebi mozda ni kopackom 8-) . svaka cast i sudiji koji nije sjeckao igru, odlican sudac sinoc.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2010, 16:28

Hehe, po tvojim komentarima se vidi da je nešto posebno bilo, no ima još mnogo toga da se igra. Nadam se najboljem za Millwall.

Što te nema više na temi navijači sa Mađarima :mrgreen:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 mar 2010, 16:30

Neutral je napisao/la:Hehe, po tvojim komentarima se vidi da je nešto posebno bilo, no ima još mnogo toga da se igra. Nadam se najboljem za Millwall.

Što te nema više na temi navijači sa Mađarima :mrgreen:
hehehe nisu imali madjari neka extra gostovanja ovog vikenda pa me nema :D

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.