FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@exbabilon
Bandović - OK, Berberović - I ja bih razmislio da li bi ga stavio, Dupovac - je imao jedan izuzetno loš period ali se u zadnjih nekoliko utakmica popravio, Samir - nije podlegao pritisku 25000+ navijača protiv Švaba neće ni protiv vas pred desetak hiljada, Bilbija - u napadu jest beskoristan ali u ovoj drugoj ulozi je mnogo korisniji i opasniji.
Bandović - OK, Berberović - I ja bih razmislio da li bi ga stavio, Dupovac - je imao jedan izuzetno loš period ali se u zadnjih nekoliko utakmica popravio, Samir - nije podlegao pritisku 25000+ navijača protiv Švaba neće ni protiv vas pred desetak hiljada, Bilbija - u napadu jest beskoristan ali u ovoj drugoj ulozi je mnogo korisniji i opasniji.
Re: Odg: FK Sarajevo
Masala jedan normalan post i ovdje da se procita.. Slozio bih sve u svemi s tobom, ipak mislim da ce Bilbija nesto malo povucenije igrat, jer dosta borben, a da ce Radovac istureniji bit.. Krste je procepio, hvala Bogu.. U drugom poluvremenu ocekujem osvjezenje, tj. Duljevica, Barica da zamijeni Dzemu, jer ce Dzemo skapat do 50..exbabilon je napisao/la:Da se razumijemo, nasim igracima se moze naci puno vise mana vjerovatno, odbrani pogotovo. Ali meni ni ovih 11 Sarajeva ne ulijeva neki strah. Na golu Bandovic koji brani jer nema konkurencije, inace bi davno letio.. Berberovica ste i vi do juce tjerali, njegovo iskustvo moze igrati ulogu, ali isto tako poslije 70. minute on ne moze disat. Dupovac nije vise onaj igrac kojem se predvidjala blistava buducnost i poziv u reprezentaciju. Cimirot i Stojcev svaka cast. Radovac moze lako podleci pritisku derbija, ova utakmica je drugacija od svih drugih (sta tek onda reci za nase omladince). I kao slag na tortu Bilbija da sve vase ozbiljne napade proslijedi pored gola.Sabinho je napisao/la:exbabilon je napisao/la: Pridruzujem se, Meho izvedi ovih 11 molim te!Zbog cega ti navijas za ovih 11?
![]()
Kad pocne utakmica, sve ovo na stranu, pobijedit ce onaj koji ISKORISTI svoje sanse ili sansu na kraju krajeva.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
I ne kontam sto ne stavljate Duljevica u prvih 11, tj. sto ne molite da on igra. Jesam li nesto propustio ili...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Duljević u zadnjih nekoliko utakmica nije na onom nivou na kojem je bio, mlad igrač oscilacije su normalne, ali vrijedi ona forma je prolazna klasa je vječna.
Protiv Zrinjskog sam ga gledao bas, jeste mogao u zavrsnici biti bolji i mozda donijeti pobjedu, ali je po svojoj strani prolazio i pravio visak kad god mu je bio cejf. Definitivno igrac koji kad je u formi pravi razliku na terenu, drago mi je sto trenutno nije..hilmo je napisao/la:Duljević u zadnjih nekoliko utakmica nije na onom nivou na kojem je bio, mlad igrač oscilacije su normalne, ali vrijedi ona forma je prolazna klasa je vječna.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Stojcev desno krilo i Okic lijevo.exbabilon je napisao/la:I ne kontam sto ne stavljate Duljevica u prvih 11, tj. sto ne molite da on igra. Jesam li nesto propustio ili...
Zato Dulja udje drugo poluvrijeme i zavrsi posao

Zadnja izmjena: smnhz, dana/u 30 okt 2014, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Vjerujem da je i Mehi jedina dilema da li početi s Bilbijom na poziciji centralnog veznog a Stojčeva gurnuti desno, ili sa Duljevićem desno a Stojčevim u sredini.
Berberovic i Cimirot zadnji vezni a ispred Radovachilmo je napisao/la:Vjerujem da je i Mehi jedina dilema da li početi s Bilbijom na poziciji centralnog veznog a Stojčeva gurnuti desno, ili sa Duljevićem desno a Stojčevim u sredini.

Najviše se baziram na ovu zadnju utakmicu pa pretpostavljam da će nešto slično biti i u nedjelju, mada sa Bilbijom, Radovcem, Stojčevim, Okićem i Velkoskim naprijed to bi bilo ultra ofanzivno, a ne znam koliko je to pametno u ovom trenutku.
ako budete igrali bez duljevica nikakvih problema necemo imati s vama..rutinska utakmica. jedini igrac koji moze napraviti nesto u ofanzivi..
Iskocice vec neki igrac ala Jajalo iz veze ili Puzi sa boka.ado19211 je napisao/la:ako budete igrali bez duljevica nikakvih problema necemo imati s vama..rutinska utakmica. jedini igrac koji moze napraviti nesto u ofanzivi..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Po ovim klipovima sa intervjua ja vidim kako ovaj Dzemu steli na mjestu zadnjeg veznog,dok je na beku Baric
Kako god Dzemica mora poceti derbi,jel ce da pogine i definitivno igrac koji mora povesti ekipu na jednoj ovakvoj utakmici...a inace vezano opcenito za poziciju zadnjeg veznog mislim da je u svakom slucaju bolje rijesenje od Kostica,prvo sto mislim da je mnogo veca radilica,drugo sto je mnogo pokretniji i ja da se pitam on bi bio ta rezerva inace na ovome mjestu
Kako god Dzemica mora poceti derbi,jel ce da pogine i definitivno igrac koji mora povesti ekipu na jednoj ovakvoj utakmici...a inace vezano opcenito za poziciju zadnjeg veznog mislim da je u svakom slucaju bolje rijesenje od Kostica,prvo sto mislim da je mnogo veca radilica,drugo sto je mnogo pokretniji i ja da se pitam on bi bio ta rezerva inace na ovome mjestu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vise je ofanzivna ekipa sa Duljevicem unutra i vracanjem Stojceva u sredinu...cisto iz razloga jel Bilbija na ovome mijestu radi puno vise od Stojceva u defanzivi i sa njime mi dobijamo jos jednog zadnjeg veznog cim se izgubi lopta jel zaista puno paznje pridodaje defanzivi sa te pozicije.hilmo je napisao/la:Najviše se baziram na ovu zadnju utakmicu pa pretpostavljam da će nešto slično biti i u nedjelju, mada sa Bilbijom, Radovcem, Stojčevim, Okićem i Velkoskim naprijed to bi bilo ultra ofanzivno, a ne znam koliko je to pametno u ovom trenutku.
Duljevic i onako nema snage za odigrati jednu utakmicu u kompletu,neznam zasto ali jednostavno se gubi nakon 60 min,a i ako mislimo imati nekog dzokera za ovakvu utakmicu od njega boljeg necemo imati jel definitivno svojom brzinom moze unijeti zivost i promjeniti igru u velikom smjeru
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Milion je tu riješenja, što u defanzivnom što u ofanzivnom dijelu sredine, i se tu naviše bojim neke čudne odluke trenera, ne mogu zaboraviti prvo poluvrijeme iz Mostara, mlad (neiskusan, ali veliki profesionalac) trener a ovoliko kvalitetnih riješenja.
Nadam se da će to Mehaga posložiti kako treba.

Nadam se da će to Mehaga posložiti kako treba.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma ove pobjede u omladinskim kategorijama definitivno nista ne znace. Omladinska takmicenja su nam definitivno dno dna. Eto pogledjate malog Handzica, u ovim omladinskim kategorijama uzimo loptu od gola do gola i tako zabijo pa evo ga godinama nije kako treba pola sata odigro sve skupa za prvi tim... A jos sad pogledaj da se recimo u ovoj ekipi kadeta koja je danas igrala bukvalno niko ne istice nekim posebnim znanjem, talentom, tehnikom a cini mi se da mnogima mnogima zelja i trud nije jaca strana. Nazalost misljenja sam da mi od omladinaca jos dugo vremena necemo vidjeti nikakvog veceg hajra... nista dok akademija ne profukncionise u punom kapacitetu pa onda polahko ici, ne moze nista preko noci.
ps karte za nas na dan tekme od 9 na skenderiji i trznici, jos uvijek nisu objavili koliko cemo prostora dobiti na sjeveru. I sto rece ovaj "mogli su nam kako staviti karte da se prodaju u nedelju od 20h "

Bruka... Kad navijem sat u nedelju imat cu osjecaj da sam ponovo u skolu kreno mescini

1946
Cuj ovog strucnjaka, oni brinu o Duljevicu bez kojeg smo odigrali poluvrijeme proslo kolo i zabili 4 gola a mogli jos 2 hladno, a bas me interesuje ko ce zaustaviti Okica,Velkoskog,Bilbiju,Stojceva,Puzigacu i ostale uz naravno odlicnog Duljevica koji ce igrati.ado19211 je napisao/la:ako budete igrali bez duljevica nikakvih problema necemo imati s vama..rutinska utakmica. jedini igrac koji moze napraviti nesto u ofanzivi..
Duljevic je imao manju povredu nakon kup utakmice koja je sanirana i bice spreman za derbi.
i cuj rutinski

Ti si opet šampion !
Ovo su kadeti iz Omladinskog pogona a ne iz Akademije, to su sad dvije posebne kategorije, i oni se takmice u kantonalnoj ligi.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ove pobjede u omladinskim kategorijama definitivno nista ne znace. Omladinska takmicenja su nam definitivno dno dna. Eto pogledjate malog Handzica, u ovim omladinskim kategorijama uzimo loptu od gola do gola i tako zabijo pa evo ga godinama nije kako treba pola sata odigro sve skupa za prvi tim... A jos sad pogledaj da se recimo u ovoj ekipi kadeta koja je danas igrala bukvalno niko ne istice nekim posebnim znanjem, talentom, tehnikom a cini mi se da mnogima mnogima zelja i trud nije jaca strana. Nazalost misljenja sam da mi od omladinaca jos dugo vremena necemo vidjeti nikakvog veceg hajra... nista dok akademija ne profukncionise u punom kapacitetu pa onda polahko ici, ne moze nista preko noci.
- franklampard8
- Kontakt:
igrali ste protiv jake ekipe nema rijeci. cuj ko ce zaustaviti ove igrace kao da ste prvi na tabeli s razlikom od 10 bodova. pa kad mladost obarska rutinski odradi utakmicu i mi cemosimon je napisao/la:Cuj ovog strucnjaka, oni brinu o Duljevicu bez kojeg smo odigrali poluvrijeme proslo kolo i zabili 4 gola a mogli jos 2 hladno, a bas me interesuje ko ce zaustaviti Okica,Velkoskog,Bilbiju,Stojceva,Puzigacu i ostale uz naravno odlicnog Duljevica koji ce igrati.ado19211 je napisao/la:ako budete igrali bez duljevica nikakvih problema necemo imati s vama..rutinska utakmica. jedini igrac koji moze napraviti nesto u ofanzivi..
Duljevic je imao manju povredu nakon kup utakmice koja je sanirana i bice spreman za derbi.
i cuj rutinski

Nemanji je rodjendan u nedelju,tako da bi mogao dobar dernek imati do njega je