FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 30 okt 2014, 17:15

Priprema se prijedlog za smanjenje broja klubova u PL (da li za narednu ili kako) . Ako bude usvojeno,to je dodatni pritisak da ne smijemo biti u donjem dijelu. Pogotovo će biti zajeban drugi dio sezone . . .

Iako je ranije bilo odbijeno smanjenje, to je nešto što se kad tad mora sprovesti . .

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 30 okt 2014, 17:18

Tuzlak04 je napisao/la:Priprema se prijedlog za smanjenje broja klubova u PL (da li za narednu ili kako) . Ako bude usvojeno,to je dodatni pritisak da ne smijemo biti u donjem dijelu. Pogotovo će biti zajeban drugi dio sezone . . .

Iako je ranije bilo odbijeno smanjenje, to je nešto što se kad tad mora sprovesti . .
A sta bi vi !? igrali bi kao u smanjenoj ligi, bilo bi mjesta za vas ?? :hmmmmm:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 okt 2014, 17:20

SinBosanski je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Priprema se prijedlog za smanjenje broja klubova u PL (da li za narednu ili kako) . Ako bude usvojeno,to je dodatni pritisak da ne smijemo biti u donjem dijelu. Pogotovo će biti zajeban drugi dio sezone . . .

A sta bi vi !? igrali bi kao u smanjenoj ligi, bilo bi mjesta za vas ?? :hmmmmm:
Ne bi. Uručili bi wild card Leotaru, čisto da se popuni srpska kvota.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 okt 2014, 17:23

@Tuzlak04

ako se na proljeće usvoji prijedlog za skraćivanje PL, to se neće desit' prije sezone 2016/17, jer se to mora usvojit'/najavit' godinu prije ako se ne varam :D

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 30 okt 2014, 17:39

Tačno sam čekao Pazarce da se jave :urnebes:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 30 okt 2014, 18:06

Chinaglia je napisao/la:@Tuzlak04

ako se na proljeće usvoji prijedlog za skraćivanje PL, to se neće desit' prije sezone 2016/17, jer se to mora usvojit'/najavit' godinu prije ako se ne varam :D
Taman,plan nam je tad napast europu :D :D :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 30 okt 2014, 18:10

Batva je napisao/la:Ne znam sjecate li se ali tokom gradnje sjeverne tribine, pa i pred finisiranje radova, govorilo se kako ce stadion imati Free WIFI, a i dan-danas nimukajet. Bilo bi ok imati slobodan internet, onako docarati i drugima atmosferu sa stadiona, i sve to uzivo.
To bi bila cista katastrofa jer i ovako imamo svakog drugog gledaoca/navijaca koji je vise okupiran svojim mobitelom i slikanjem okolo nego navijanjem i bodrenjem Slobode.

http://www.theguardian.com/football/201 ... ifi-access
samo Sloboda

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 30 okt 2014, 19:34

http://www.fksloboda.ba/vijesti/1483-tu ... n-za-roene" onclick="window.open(this.href);return false;
Slaba gol razlika :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2014, 19:42

RezervniGolman je napisao/la:@opozicija haj ti brato na nasu temu. Stipu brato previse si ih posramio s onim lijepljenjem nasih 1000 + gostovanja. Stipu tebra vidis da nemaju slike nekog gostovanja a ne nesto drugo. Nije vrijedno rasprave. Kazu bilo ih 2000 na kosevu ali nemaju sliku ni klip samo "huk" :urnebes: :rol: Pozdrav za momke coraca i beku
U dva navrata nas je bilo n akosevu u tom broju jednom u regularnoj sezoni 2 Maj tekma bila u finim odnosima bili sa TM pa nam raja dan orije isla gore sa njima slavili 1 maj onda ostali dosli na dan tekme. Mi zinanili 2:0 fulao nam Jokdic penal kod 0:0 ..I onaj kup 16 buseva je stiglo s tim sto su dva vracena sa navijacima jer su tu izmedju sebe zakuhali pa su vraceni I to sto je najgore po naj jaka ekipa Fukara :)...slika ne znam da li igdje ima. Ali znaju vala I Horde..ponjeli smo tacno 60 baklji u to vrijeme mislim masalah..nesto smo cak I prodali hordamajer je par njih doslo da uzmu od Cire naseg paverotia koji je tad nosio torbu sa bakljama znaci licno vidjeo svojim ocima :)...uglavnom ne znam koji cete qurac na ovoj temi?..nemam obicaj nesto se javljat pisat o ovome ali vas citam evo dva dana pisete kako ste sila a ustvari nema vas slabo u zadnjih nekoliko godina..svaka cast velezu I RA za orije I ja pamtim jedno veliko gostovanje RA vjerovatno je to ova slika sto ste postavljali I to je to sto se tice veceg broja navijaca ...hajde sad okrenute se utakmici sportu **** vas tribina .

I ovk sto vam je zlajci rekao za duhovnog vodju to vam je istina..zlajci ne laze, zlajci zna sve provjereno, zlajci ima slifa, zlajci vas sve prati :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 okt 2014, 19:42

de ti sine bosanski malo odmori od neta...zracenje te satra....stipu se ti Slobode i gdje bi mi igrali...gdje god to bude bit ce pred par hiljada gledalaca dok se tvoji pazarci podvuku pod sjever jer je kisa pala...ni onaj jad od tribine ne mozete napunit...smijehotresna olimpijada :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 okt 2014, 20:25

neko mi danas rece da se utakmica sa vrapcicanima pomjera sa subote na nedelju...kaze citavo kolo je pomjereno zbog nekog katolickog praznika :? :? ...znal neko nesto vise...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Opozicija
Kontakt:

Post Postao/la Opozicija » 30 okt 2014, 20:48

SaltCityAttack je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:@opozicija haj ti brato na nasu temu. Stipu brato previse si ih posramio s onim lijepljenjem nasih 1000 + gostovanja. Stipu tebra vidis da nemaju slike nekog gostovanja a ne nesto drugo. Nije vrijedno rasprave. Kazu bilo ih 2000 na kosevu ali nemaju sliku ni klip samo "huk" :urnebes: :rol: Pozdrav za momke coraca i beku
U dva navrata nas je bilo n akosevu u tom broju jednom u regularnoj sezoni 2 Maj tekma bila u finim odnosima bili sa TM pa nam raja dan orije isla gore sa njima slavili 1 maj onda ostali dosli na dan tekme. Mi zinanili 2:0 fulao nam Jokdic penal kod 0:0 ..I onaj kup 16 buseva je stiglo s tim sto su dva vracena sa navijacima jer su tu izmedju sebe zakuhali pa su vraceni I to sto je najgore po naj jaka ekipa Fukara :)...slika ne znam da li igdje ima. Ali znaju vala I Horde..ponjeli smo tacno 60 baklji u to vrijeme mislim masalah..nesto smo cak I prodali hordamajer je par njih doslo da uzmu od Cire naseg paverotia koji je tad nosio torbu sa bakljama znaci licno vidjeo svojim ocima :)...uglavnom ne znam koji cete qurac na ovoj temi?..nemam obicaj nesto se javljat pisat o ovome ali vas citam evo dva dana pisete kako ste sila a ustvari nema vas slabo u zadnjih nekoliko godina..svaka cast velezu I RA za orije I ja pamtim jedno veliko gostovanje RA vjerovatno je to ova slika sto ste postavljali I to je to sto se tice veceg broja navijaca ...hajde sad okrenute se utakmici sportu **** vas tribina .

I ovk sto vam je zlajci rekao za duhovnog vodju to vam je istina..zlajci ne laze, zlajci zna sve provjereno, zlajci ima slifa, zlajci vas sve prati :)
To je problem ljudi, to što ti tako pamtiš, ne znači da je ustvari bilo tako. Isto tako ova priča zlajcija o "duhovnom". Jednostavno mit, neistina i cista laz. Ne može provjerenije.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 30 okt 2014, 20:55

I ja sam ćuo da svi igraju u nedelju zbog praznika Svi sveti.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 30 okt 2014, 21:05

Sloboda: Casimiro protiv Veleža konačno na klupi?
0
30. 10. 2014casimiro, dozvola, nogomet, Sloboda autor: Desk
Iako je na Tušnju već punih mjesec dana, portugalski stručnjak Acacio Alfredo Casimiro još nije s klupe vodio nijednu utakmicu tuzlanske Slobode. Protiv Drine u Zvorniku, Zvijezde u Tuzli, te u Banjoj Luci, sjedio je u gledalištu dok je njegove taktičke zamisli u djelo sprovodio pomoćnik Svetislav Perduv.

bihnog141019MIP_casimiro01
Casimiro je iznenađen da ne može dobiti potrebne suglasnosti za boravak i rad u BiH, zbog čega je nezadovoljan.

– Došao sam da radim, a ne da sjedim u pbulici – požalio se Casimiro suradnicima.

tl_sloboda_zvijezda04
Danas je tajnik Slobode Ekrem Ibrić za Tuzlalive.ba portal izvjestio da je Casimiro konačno dobio radnu dozvolu, a na temelju nje treba dobiti dozvolu o prebivalištu u BiH, iako već mjesec njegov suradnik Perduv i on žive u Tuzli, gdje imaju na raspolaganju stan u blizini stadiona.

tl_sloboda_zvijezda03

– Procedura u BiH je veoma komplicirana. Sada čekamo „papire“ Ureda za strance, ne temelju kojih bi Casimiro trebao dobiti boravišnu dozvolu – kazao je Ekrem Ibrić.

On nije mogao potvrditi da će portugalski trener u subotu protiv Veleža prvi put sjesti na klupu Crveno-crnih, ali je dodao da u klubu sve čine kako bi Casimiro i službeno debitirao na jednoj Slobodinoj utakmici u ulozi prvog kormilara momčadi. (sn, tl)

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 30 okt 2014, 21:21

Zna li neko sta je za utakmicu hoce li se placat karte ili ne ?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 okt 2014, 21:32

Claus je napisao/la:

Ne bi. Uručili bi wild card Leotaru, čisto da se popuni srpska kvota.
Nije ba zbog srpske kvote nego da Željezničar ima s kim bodove razmjenjivat ;)

Ako se ove dogovori smanjenje tek od 16/17 ce stupit na snagu
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 30 okt 2014, 21:33

nadam se da ce portugalac konacno biti na klupi,i da cemo pobjediti,i mirnije odigrat do kraja do kraja prvenstva...onda remont..ja teske polusezone majko mila :crazy:
ali et,ima i pozitive..dug je upolovljen,jos da predsjednik ostane akb pa da zaganjamo tu evropu sledece sezone. :kafa:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 30 okt 2014, 21:54

staragarda je napisao/la:neko mi danas rece da se utakmica sa vrapcicanima pomjera sa subote na nedelju...kaze citavo kolo je pomjereno zbog nekog katolickog praznika :? :? ...znal neko nesto vise...
1 i 2 federalna se pomjeraju...tako je na Slonu jutros pisalo...ovo sve isto ostaje...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 okt 2014, 22:18

Tako je, 1. i 2. federalna, PL BiH se igra po uobičajenom rasporedu :)
075

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 30 okt 2014, 23:56

kakve su ovo suske za neke brazilce,i spominje se neki nigro.. :? imal ko vise informacija moze i na pp...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.