Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
Kojim drugim stvarima jel mislis na cenzuru interneta
nesto najbitnije je finansijska stabilnost i rast koji je najveci u evropi (y) . Al nebitno vratimos e temi 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A glupi su upravo kao i Bosanci, mi ionako volimo misliti da smo pametni, a kad nas pogledas sa strane glupi smo da gluplji biti ne mozemo. Inace da nisam bio, vidio i dozivio sve to rekao bih ok nije tako. Ja sam cuo da se ljudi zale na to sto Istanbul gradi novi metro. Mislim to je idiotizam i glupost, jer je ogroman grad, a to je potrebno.
Ali najbolje da se ovo ne nastavlja. Nije svrha ovoga da o tome raspravljamo.
Ali najbolje da se ovo ne nastavlja. Nije svrha ovoga da o tome raspravljamo.
Celik!3,2,2.
Htjedoh i ranije pitat al zaboravi. Je li palo pomirenje tj. kad izmedju Zabranjenih i Alcatraza ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- pravnik1981
- Kontakt:
pomirili su se ali nisu svi zabranjeni presli na jug..tj. ostala je mala skupina ljudi koja je odana njihovom bratu Ivanubrazzo je napisao/la:Htjedoh i ranije pitat al zaboravi. Je li palo pomirenje tj. kad izmedju Zabranjenih i Alcatraza ?
Ne može se ovdje pisati o grupama sa Balkana ne znam ni ja što, ali za svaki slučaj samo da ti kažem da su pravi zabranjeni ostali na drugoj tribini i te ljudine poštujem koliko mogu jer su ostali odani svom bratu. Ovo što je prešlo na Jug za pare

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
znam ali ajde necemo pokretat nikakve dublje rasprave pa da bi se brisali postovi..
Ja sam to prvi put primijetio na zadnjem derbiju i po izgledu tribine reklo bi se da su Alcz sad potisnuti da ne kazem baceni na marginu. Malo mi je to smijesno da se cijela ta prica zavrsi ovako, nabrzaka i 'sama od sebe'.. Ali opet ko zna, mozda su fakat ovi mladji iz Alcz ponudili pomirenje i vodjenje tribine ovima, to mi je onda jedino logicno, pa su se vratili na jug i da ne tjeraju inat i dalje. Bilo kako bilo steta izgubljenih zivota jer je sve na kraju, izgleda, dzaba.
Ja sam to prvi put primijetio na zadnjem derbiju i po izgledu tribine reklo bi se da su Alcz sad potisnuti da ne kazem baceni na marginu. Malo mi je to smijesno da se cijela ta prica zavrsi ovako, nabrzaka i 'sama od sebe'.. Ali opet ko zna, mozda su fakat ovi mladji iz Alcz ponudili pomirenje i vodjenje tribine ovima, to mi je onda jedino logicno, pa su se vratili na jug i da ne tjeraju inat i dalje. Bilo kako bilo steta izgubljenih zivota jer je sve na kraju, izgleda, dzaba.
It was turned around so that right looked wrong
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A ti to bas vjerujes u ciganske mitove o placenickom jugu i slicnoshzna je napisao/la:Ne može se ovdje pisati o grupama sa Balkana ne znam ni ja što, ali za svaki slučaj samo da ti kažem da su pravi zabranjeni ostali na drugoj tribini i te ljudine poštujem koliko mogu jer su ostali odani svom bratu. Ovo što je prešlo na Jug za pare![]()
1946
- samo_lijevo
- Kontakt:
St.Pauli-BVB

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nije to ciganski mit, i Zabranjeni pričaju o tome. Mafija je tamo gdje ima novcaBitiSrcemVezan je napisao/la: A ti to bas vjerujes u ciganske mitove o placenickom jugu i slicno?
@brazzo Zabranjeni koji su prešli im vode navijanje, imaju neke inovacije na tribini, kao naprimjer kad se podjele pola-pola pa se takmiče ko će koga pobjediti i koja će strana napraviti bolju "koreo", ambijent, atmosferu.. To furaju kako su se "pomirili". Također sam negdje i pročitao da su ZBR radili koreografiju, tačnije osmislili, "Crno vam se piše" itd
Dosta o tome
Gledaj ovih peddera u fantomci, St. Pauli
- samo_lijevo
- Kontakt:
ne mora znaciti da su schwul(znam da ne mislis bukvalno).To je klub koji zivi od anarhista,antife,pankera,rokera itd.Znaju se oni odlicno suprotstaviti npr. Hansinim huliganima.NIje mala stvar kada odes u drugi grad i organizujes demonstracije provit nacista.
Možda jesam zaostao, ali po meni, svako ko podržava peddere ne može u istu rečenicu gdje se spominje zdrav razum. Toliko
Inače, nisam desničar odmah da se zna
, nego takvu vrstu degenerika jednostavno ne podnosim 
Inače, nisam desničar odmah da se zna
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne pricamo o tome,govorimo o jacini grupe.
+1.shzna je napisao/la:Možda jesam zaostao, ali po meni, svako ko podržava peddere ne može u istu rečenicu gdje se spominje zdrav razum. Toliko![]()
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ma ovi iz Hamburga podrzavaju sve sto nije normalno 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Daj ba @Stevie znas i sam kakvi su susreti recimo Hanse i Paulija ili Paulija i Altone.Kakve veze ima njihovi stavovi sa stanjem na ulici i stadionu?
kad malo bolje pogledas oni su teska manjina u Hamburgu.To su uglavnom stranci,dakle ljudi van Hamburga,koji prate ovaj klub.Da su ostali onaj klub iz nekadasnjih vremena danas bi igrali oberligu sa par stotina lokalnih navijaca.ma ovi iz Hamburga podrzavaju sve sto nije normalno
znam to, nisam ni pominjao kakvi su oni na tribini. ali mi se jednostavno ne svidja njihov stav prema nekim stvarima.samo_lijevo je napisao/la:Daj ba @Stevie znas i sam kakvi su susreti recimo Hanse i Paulija ili Paulija i Altone.Kakve veze ima njihovi stavovi sa stanjem na ulici i stadionu?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
https://v.cdn.vine.co/r/videos_h264high ... GmyVty1tLs" onclick="window.open(this.href);return false;
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Proslu sedmicu kad smo bili u Hobro
Hobro- Kopenhagen

Hobro- Kopenhagen

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
[youtube][/youtube]
- Ljiljani87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.