NK Zvijezda Gradačac

zmaj348
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 30 okt 2014, 15:39

crvenobijeli je napisao/la:opet ja neskotna ko je ovdje sadan :urnebes: a ko je ovaj rasta,da nije on doro ili kadic :rol:
ova dvojica zadnjih sigurno ne znaju latinski :urnebes: :urnebes:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 okt 2014, 16:06

vidim ovdje se i latinski prica :mrgreen: a tacno sam primijetio kao u staroj latinskoj poslovici "Lupus in Fabula" cim se neko prozove odma pravi nik i eto ga na forum
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 okt 2014, 16:30

zmaj348 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:opet ja neskotna ko je ovdje sadan :urnebes: a ko je ovaj rasta,da nije on doro ili kadic :rol:
ova dvojica zadnjih sigurno ne znaju latinski :urnebes: :urnebes:
:thumbup: :thumbup:
zna li se kada je izvlacenje u kupu.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 30 okt 2014, 17:07

ovo je najgluplji pdf u historiji ovog foruma

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 okt 2014, 20:22

theboss_RD07 je napisao/la:ovo je najgluplji pdf u historiji ovog foruma
**** onda s odvog pdf, zbog takvi kao sto si ti i jest ovakav kakv jest... :guz:

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 30 okt 2014, 20:38

crvenobijeli je napisao/la:
**** onda s odvog pdf, zbog takvi kao sto si ti i jest ovakav kakv jest... :guz:
Uzvuci te gaće. Moglo bi ti šta uletiti u prkno.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 30 okt 2014, 20:51

Mnogo toga lijepog bih se moglo desiti u zimu. Sto mi daje optimizam da bih Zvijezda mogla da sija kao nikada, bez obzira na ovu propalu sezonu. Na proljece sloziti ekipu za opstanak i pripremati se za narednu godinu, pokusati ove godine u kupu napraviti rezultat.
Pozivam sve istinske navijace i prijatelje Zvijezde da dodju i daju podrsku ovim momcima.

redwhite

Post Postao/la redwhite » 30 okt 2014, 21:18

Prica se o bivsim uposlenicima,pa da se i ja javim :thumbup: .
Ja to pokusavam reci vec neko vrijeme,a nekada ranije nije bilo tako,ali eto...
Sto se ovog stalnog pitanje tice,gramatika i pravopis,to nije nesto na sto treba misliti,ili si isao u skolu ili nisi,to je valjda normala,i ne radi se o velikim i malim slovima,zarezima i to,ali hajde de...
Vjestacka trava je nesto sto bi se samo po sebi brzo isplatilo,nema troskova zimskih priprema+iznajmljivanje,ali razumljivo je ako ima drugih gorucih problema.
Eh sada,ko je to trebao uraditi mi ili oni,stari ili novi,nasi ili vasi, stalno pitanje ovog pdf? A ko je ko? :crazy:

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 30 okt 2014, 21:30

redwhite je napisao/la:Prica se o bivsim uposlenicima,pa da se i ja javim :thumbup: .
Ja to pokusavam reci vec neko vrijeme,a nekada ranije nije bilo tako,ali eto...
Sto se ovog stalnog pitanje tice,gramatika i pravopis,to nije nesto na sto treba misliti,ili si isao u skolu ili nisi,to je valjda normala,i ne radi se o velikim i malim slovima,zarezima i to,ali hajde de...
Vjestacka trava je nesto sto bi se samo po sebi brzo isplatilo,nema troskova zimskih priprema+iznajmljivanje,ali razumljivo je ako ima drugih gorucih problema.
Eh sada,ko je to trebao uraditi mi ili oni,stari ili novi,nasi ili vasi, stalno pitanje ovog pdf? A ko je ko? :crazy:
ko je poceo rat ? :lol: :lol: :lol:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 30 okt 2014, 21:31

crvenobijeli je napisao/la:
Ne, nego upravo zbog onih koji, ovo sto sam napisao, ne mogu prihvatiti kao istinu. Idi placi zbog toga ;)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 okt 2014, 10:03

Kada čovjek čita ovaj pdf sve mu stvari postanu jasne i ne mora nikoga ništa pitati u vezi Zvijezde i jasno je sasvim zašto je Zvijezda sada gdje je i kako su pare dobile noge i zašto se nije imalo para da se odigra 1 kolo PLBiH.
SRETAN BROJ - 1725

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 31 okt 2014, 12:40

Gledam sad raspored ova tri posljednja kola pogotovo raspred ekipa koje se bore za opstanak i mogu reci da nam u potpunosti odgovara.Nama je sutra prijeko potrebna pobjeda koja ce nas i bodovno i psiholoski podici tako da u Mostar idemo rastereceni i nakon pobjede u zadnjem kolu nad Obarskom mi bi sigurno bili u sredini tabele uzimajuci u obzir raspored nasih konkurenata.Ja se iskreno nadam ovom scenariju ,zato dodjimo sutra u sto vecem broju da podrzimo momke na celu sa legendom Segrtom i da se ostvare ove moje prognoze,a nadam se i svih iskrenih navijaca i simpatizera.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 31 okt 2014, 12:41

pitic je napisao/la:Kada čovjek čita ovaj pdf sve mu stvari postanu jasne i ne mora nikoga ništa pitati u vezi Zvijezde i jasno je sasvim zašto je Zvijezda sada gdje je i kako su pare dobile noge i zašto se nije imalo para da se odigra 1 kolo PLBiH.
Stvarno mi je zao sto te moram razocarati, tebe i takve kao ti. Zvijezda ce jos dugo igrati BHT Premijer ligu, iako je manjak para opet nasi igraci imaju bolje uslove nego vecina klubova, svi koji sumnjate u Zvijezdu dodjite i vidite kako stvari stoje treninzi su otvoreni, svaki dan ekipa je sve sigurnija i zrelija u sto se da uvjeriti. Znam ja da bih pojedini volili raspad, ali nije niko uzalud ulagao tolike pare da bih se od stadiona napravila neka farma, fabrika itd. Sto je nekima bilo u planu, ugasiti Zvijezdu. Vec sutra ako bogda vrijeme je da se upise prva pobjeda svi na stadion i dati podrsku koliko ko moze. Mislim da cemo sutra biti oslabljeni za Jakovljevica koji ima tri zuta kartona i Dusana Bijelica koji se oporavlja od povrede. Ostali igraci svi spremno docekuju Borac. Jos jedna bitna napomena za navijace sa stare tribine, sutra ce ista biti zatvorena radi sigurnosnih razloga. Utakmica je visokog rizika.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 31 okt 2014, 13:56

Idemo sutra jako,slozno svi do prve pobjede,idemmmoooooo :bih: :bih: :bih:
Navijaci,igraci,uprava svi slozno,iako je predsjednik primio platu a vecina igraca nije,manje bitna stvar idemo,idemmmmooooo :bih: :bih: :bih: :bih:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 31 okt 2014, 17:03

Talenat je napisao/la:
pitic je napisao/la:Kada čovjek čita ovaj pdf sve mu stvari postanu jasne i ne mora nikoga ništa pitati u vezi Zvijezde i jasno je sasvim zašto je Zvijezda sada gdje je i kako su pare dobile noge i zašto se nije imalo para da se odigra 1 kolo PLBiH.
Stvarno mi je zao sto te moram razocarati, tebe i takve kao ti. Zvijezda ce jos dugo igrati BHT Premijer ligu, iako je manjak para opet nasi igraci imaju bolje uslove nego vecina klubova, svi koji sumnjate u Zvijezdu dodjite i vidite kako stvari stoje treninzi su otvoreni, svaki dan ekipa je sve sigurnija i zrelija u sto se da uvjeriti. Znam ja da bih pojedini volili raspad, ali nije niko uzalud ulagao tolike pare da bih se od stadiona napravila neka farma, fabrika itd. Sto je nekima bilo u planu, ugasiti Zvijezdu. Vec sutra ako bogda vrijeme je da se upise prva pobjeda svi na stadion i dati podrsku koliko ko moze. Mislim da cemo sutra biti oslabljeni za Jakovljevica koji ima tri zuta kartona i Dusana Bijelica koji se oporavlja od povrede. Ostali igraci svi spremno docekuju Borac. Jos jedna bitna napomena za navijace sa stare tribine, sutra ce ista biti zatvorena radi sigurnosnih razloga. Utakmica je visokog rizika.
:thumbup: kao da sam i ja pisoo

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 31 okt 2014, 17:23

rasta1922 je napisao/la:Idemo sutra jako,slozno svi do prve pobjede,idemmmoooooo :bih: :bih: :bih:
Navijaci,igraci,uprava svi slozno,iako je predsjednik primio platu a vecina igraca nije,manje bitna stvar idemo,idemmmmooooo :bih: :bih: :bih: :bih:
Gospodine, latinski svi su primili platu, izuzev Mirka Spasojevica koji jedini nije imao otvoren racun u NLB Banci preko koje Zvijezda posluje, mislim da je u medjuvremenu to rijesio i da je dobio platu. Te dezinformacije koje siris, su gluposti ciste. Cinjenica je da Sadan ima platu, sad dali se odrice ili ne neznam ali mi je rekao da to cini. Uostalom boli me briga zaustavi igraca kojeg oces i pitaj ga za platu. Na tribine naseg lijepog stadiona se vracaju ljudi koji nisu pratili Zvijezdu zadnje 3-4 godine u to upamti, jer su bili siti tvoje politike i tvoje famelije. Pozdrav.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 31 okt 2014, 17:33

Talenat je napisao/la:
rasta1922 je napisao/la:Idemo sutra jako,slozno svi do prve pobjede,idemmmoooooo :bih: :bih: :bih:
Gospodine, latinski svi su primili platu, izuzev Mirka Spasojevica koji jedini nije imao otvoren racun u NLB Banci preko koje Zvijezda posluje, mislim da je u medjuvremenu to rijesio i da je dobio platu. Te dezinformacije koje siris, su gluposti ciste. Cinjenica je da Sadan ima platu, sad dali se odrice ili ne neznam ali mi je rekao da to cini. Uostalom boli me briga zaustavi igraca kojeg oces i pitaj ga za platu. Na tribine naseg lijepog stadiona se vracaju ljudi koji nisu pratili Zvijezdu zadnje 3-4 godine u to upamti, jer su bili siti tvoje politike i tvoje famelije. Pozdrav.
Kako ti kazes,gospodine gramaticki paradokse.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 31 okt 2014, 17:36

rasta1922 je napisao/la:
Talenat je napisao/la:
Kako ti kazes,gospodine gramaticki paradokse.
:kafa:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 okt 2014, 19:56

hajde ba rasta razguli dusmane najeli ste se para od zvijezde sada ni 5 km nemozete za kartu dati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 31 okt 2014, 20:26

ljudi eto sadan ima platu i tacka,i ja sam se uvjerio u to u sumnjam da je on donira,znamo sadana,ali nebitno okanite se toga,idemo na tekmu podrzat momke,treba im nasa podrska za prvu pobjedu ako bogda.!nije sadan zvijezda,niti bilo ko drugi! ne idemo zbog sadana nego zbog kluba i grada!!!
sve za nasu zvijezdu !!!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.