FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ljudi, mislim da odavno nije ovako medijski popracen derbi tj. najava derbija.( bar ovi portali koje ja pratim
) Intervijui sa bivsim i sadasnjim igracima, ankete prognoze i sl. Mislim da je ovo odlicno za popularizaciju derbija jer, htjeli mi to priznati ili ne, u zadnjim utakmicama nije bilo neke euforije u gradu kao nekad. Na tome treba raditi jer je ovo praznik fudbala za grad a i za drzavu. Uglavnom LIKE za trud novinara!.................i da, u nedelju aBd 2-0 
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Subota, 13:30 svi na trening, momci zasluzuju maksimalnu podrsku, pokazimo im da je imaju..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- ultrassa1921
- Kontakt:
SVANI NEDJELJO!
In VAREA we trust!
Nešto slično, samo ovaj put u gol ...
In VAREA we trust!
Nešto slično, samo ovaj put u gol ...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Lijepa Bijeljina, Zvornik, Tuzla i domace protiv istih takvih ekipa, sa rajom koja zivi za isto kao ti. Kolko malo raje dolazi na utakmice tek se moze osjetiti kad se pejvaju pojedine pjesme, pa kad nastaje dvoglas..ultrassa1921 je napisao/la:joj sto mrzim ove derby navijace,svak zivi ce ic na tekmu
Inacee, 2-1, Varea i Bajic
- SinBosanski
Sta je sa zvanicnom presicom pred derbi !? ili je ipak sutra? ps. prosjek kladionica 1 - 2,40, X - 3,10, 2, 90 
Buraz neki dan govorim ovim sto prate reprezentaciju,bayer i ove ostale gigante nista mi nema ljepse nego kad odem na utakmicu gdje je standardna raja novine,piva ma ljepota zivaMinjore je napisao/la:Lijepa Bijeljina, Zvornik, Tuzla i domace protiv istih takvih ekipa, sa rajom koja zivi za isto kao ti. Kolko malo raje dolazi na utakmice tek se moze osjetiti kad se pejvaju pojedine pjesme, pa kad nastaje dvoglas..ultrassa1921 je napisao/la:joj sto mrzim ove derby navijace,svak zivi ce ic na tekmu
Vjerovatno sutra...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Ljiljani87
- Kontakt:
Damir Dado Sadikovic
prije 5 min.
Izgubio sam novčanik, ako ko nađe bio bi mu zahvalan ima bitni stvari u njemu
prije 5 min.
Izgubio sam novčanik, ako ko nađe bio bi mu zahvalan ima bitni stvari u njemu
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Sto posto. Kad ja u minuti se iznerviram, pa skontam da nema razloga da se nerviram, pa zaje*ancija, pa komentarisanje igraca. Sta oni mogu Ronalda komentarisat kad konstanto igra dobro. Mi recimo Bajica u jednoj tekmi mozemo 100 puta prokomentarisat,svaki put ce biti drugaciji komentarCARSON je napisao/la:Buraz neki dan govorim ovim sto prate reprezentaciju,bayer i ove ostale gigante nista mi nema ljepse nego kad odem na utakmicu gdje je standardna raja novine,piva ma ljepota zivaMinjore je napisao/la:Lijepa Bijeljina, Zvornik, Tuzla i domace protiv istih takvih ekipa, sa rajom koja zivi za isto kao ti. Kolko malo raje dolazi na utakmice tek se moze osjetiti kad se pejvaju pojedine pjesme, pa kad nastaje dvoglas..ultrassa1921 je napisao/la:joj sto mrzim ove derby navijace,svak zivi ce ic na tekmu
- SinBosanski
Adžem: Volio bih u nedjelju imati Ronalda, a seksualni odnosi mojih igrača su njihova privatna stvar
U nedjelju će fudbaleri Željezničara i Sarajeva odigrati 104. vječiti bh. prvenstveni derbi nakon kojeg bi jedna od ekipa mogla preći u vodstvo u međusobnim duelima, piše novinska agencija Patria.
Admir Adžem, šef stručnog štaba FK Željezničar za Patriu je odgovorio na blic pitanja pred utakmicu sezone.
Patria: Najveći adut protivnika?
Adžem: Veliki broj kvalitetnih igrača
Patria: Mišljenje o protivničkim navijačima?
Adžem: Ne mislim ništa. Navijaju za svoj klub.
Patria: Koliko će ova utakmica utjecati na tok prvenstva?
Adžem: Dosta, obično pobjednik uhvati dobru seriju, a poraženi tuguje.
Patria: Da možete izabrati jednog igrača na svijetu koji bi mogao odigrati samo ovu derbi utakmicu ko bi to bio?
Adžem: Cristiano Ronaldo.
Patria: Koji vam je igrač iz protivničke ekipe kada ste igrali protiv njega ostao najupečatljiviji?
Adžem: Almir Turković - Zeka, opasan igrač.
Patria: Postoji li nesto posebno sta radite pred važne mečeve, neki ritual?
Adžem: Nemam rituale i nisam sujevjeran.
Patria: Da li igračima dozvoljavate seksualne odnose pred ovakve važne utakmice?
Adžem: To je njihova privatna stvar.
Patria: Čega se najviše plašite na ovoj utakmici?
Adžem: Ničega!
Patria: Prognoza rezultata?
Adžem: 2:1 u korist Željezničara.
Inače, fudbaleri Željezničara u nedjelju će u svim takmičenjima 61. put dočekati Sarajevo na stadionu Grbavica. U dosadašnjih 60 utakmica "plavi" su slavili u 24, u 14 su poraženi, a dueli ova dva tima 22 puta u popularno zvanoj "Dolini ćupova" završeni su bez pobjednika. Gol razlika u utakmicama na "Grbavici" evidentno je na strani Željezničara - 89:62.
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=5151
- ultrassa1921
- Kontakt:
CARSON je napisao/la:Buraz neki dan govorim ovim sto prate reprezentaciju,bayer i ove ostale gigante nista mi nema ljepse nego kad odem na utakmicu gdje je standardna raja novine,piva ma ljepota zivaMinjore je napisao/la:Lijepa Bijeljina, Zvornik, Tuzla i domace protiv istih takvih ekipa, sa rajom koja zivi za isto kao ti. Kolko malo raje dolazi na utakmice tek se moze osjetiti kad se pejvaju pojedine pjesme, pa kad nastaje dvoglas..ultrassa1921 je napisao/la:joj sto mrzim ove derby navijace,svak zivi ce ic na tekmu
Manijaci Zeljini
- SinBosanski
SinBosanski je napisao/la:![]()
Adžem: Volio bih u nedjelju imati Ronalda, a seksualni odnosi mojih igrača su njihova privatna stvar
U nedjelju će fudbaleri Željezničara i Sarajeva odigrati 104. vječiti bh. prvenstveni derbi nakon kojeg bi jedna od ekipa mogla preći u vodstvo u međusobnim duelima, piše novinska agencija Patria.
Admir Adžem, šef stručnog štaba FK Željezničar za Patriu je odgovorio na blic pitanja pred utakmicu sezone.
Patria: Najveći adut protivnika?
Adžem: Veliki broj kvalitetnih igrača
Patria: Mišljenje o protivničkim navijačima?
Adžem: Ne mislim ništa. Navijaju za svoj klub.
Patria: Koliko će ova utakmica utjecati na tok prvenstva?
Adžem: Dosta, obično pobjednik uhvati dobru seriju, a poraženi tuguje.
Patria: Da možete izabrati jednog igrača na svijetu koji bi mogao odigrati samo ovu derbi utakmicu ko bi to bio?
Adžem: Cristiano Ronaldo.
Patria: Koji vam je igrač iz protivničke ekipe kada ste igrali protiv njega ostao najupečatljiviji?
Adžem: Almir Turković - Zeka, opasan igrač.
Patria: Postoji li nesto posebno sta radite pred važne mečeve, neki ritual?
Adžem: Nemam rituale i nisam sujevjeran.
Patria: Da li igračima dozvoljavate seksualne odnose pred ovakve važne utakmice?
Adžem: To je njihova privatna stvar.
Patria: Čega se najviše plašite na ovoj utakmici?
Adžem: Ničega!
Patria: Prognoza rezultata?
Adžem: 2:1 u korist Željezničara.
Inače, fudbaleri Željezničara u nedjelju će u svim takmičenjima 61. put dočekati Sarajevo na stadionu Grbavica. U dosadašnjih 60 utakmica "plavi" su slavili u 24, u 14 su poraženi, a dueli ova dva tima 22 puta u popularno zvanoj "Dolini ćupova" završeni su bez pobjednika. Gol razlika u utakmicama na "Grbavici" evidentno je na strani Željezničara - 89:62.
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=5151
- SinBosanski
Head je napisao/la:Mogu li se sutra kupiti karte na Grbavici i ako ne od kad mogu?
"Prodaja karata u subotu će se vršiti ispred Gradske tržnice i u Plavom salonu stadiona "Grbavica" (od 11 do 18 sati), a u nedjelju na platou Skenderije i na platou ispred Stadiona "Grbavica" (od 9 do 14:30)."
HvalaSinBosanski je napisao/la:Head je napisao/la:Mogu li se sutra kupiti karte na Grbavici i ako ne od kad mogu?
"Prodaja karata u subotu će se vršiti ispred Gradske tržnice i u Plavom salonu stadiona "Grbavica" (od 11 do 18 sati), a u nedjelju na platou Skenderije i na platou ispred Stadiona "Grbavica" (od 9 do 14:30)."
1946
Hoće li biti za jug karti u nedjelju pred utakmicu, ili to raja ranije pokupi
Ma bit ce ne sikiraj se.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, prisonbreak i 27 gostiju.