RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ako hoćeš iskreno, prepucavanja su bezveze i samo kvare temu.
EDIT: Zaboravio sam napisati da je Tana još rekao da su vraćena sva dugovanja iz prošlih vremena, te su se riješila neka potraživanja koja su bila omča oko vrata kluba, čime je finansijska situacija nakon dugo vremena dovedena na čistac.
EDIT: Zaboravio sam napisati da je Tana još rekao da su vraćena sva dugovanja iz prošlih vremena, te su se riješila neka potraživanja koja su bila omča oko vrata kluba, čime je finansijska situacija nakon dugo vremena dovedena na čistac.
Hajde nek neko tu emisiju postavi ovdje ako nije problem.AlemC85 je napisao/la:Ako hoćeš iskreno, prepucavanja su bezveze i samo kvare temu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Mostarac1971
- Kontakt:
Evo jeemil02in je napisao/la:Hajde nek neko tu emisiju postavi ovdje ako nije problem.AlemC85 je napisao/la:Ako hoćeš iskreno, prepucavanja su bezveze i samo kvare temu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Nema baa, kako se brat pastrmka vratio nigdje ni jedne fukarice na temi.. rodjeni sretno vam i da odradite kvalitetan poso i u starmo se vratite sa 3 boda vise..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Vasi igraci u Srebreniku..danas odradili trening na stadionu Gradine.. 

OFK Gradina Srebrenik
- pravnik1981
- Kontakt:
Giganti su uvijek isli dan-dva prije tekme...za koju sezonu cemo sa avionom ici na tekmeBrcko87 je napisao/la:Vasi igraci u Srebreniku..danas odradili trening na stadionu Gradine..

- RezervniGolman
- Kontakt:
Hvala tebra. Ma nebi ih ja ziogu ovoliko da nema ona dva retardinja beckog cistaca klonja i kolege doticnog posavskog goniča aka vise smajlija nego slova. Nesto mi lafo omalovazavaju Velez i RA koji je osnivac navijacke scene u nasoj drzavi sa bezbroj gostovanja od 3 covjeka do 15 000. I poslje rata smo u top 3 sveukupno. Zadnjih godina malo u qurcu ali to nista ne znaci. Ovaj juznjacki mentalitet je kerozin. Stepen zapaljivosti jako visok i sami treba malo rezultatskog vjetra u ledja da mostarski ološ podivlja. E to je to tebra i onda mi dodju pametovat a nikad ih nije otislo nigdje vise od 300 a ne milja dvi tri. Ako jeste dajte slike ili video zapise da vam cestitam. Mane brato stani zato i jesu podivljali. Sutra necu ici radi posla ali ide mi najstariji sin i njegova ekipa. Nadam se trici koja ce nas ispaliti u vrh a ove sto su vlasnistvo nekog istocnobosanskog brnje gurnuti sto blize prema drugoj ligi. Mi se ne mozemo kupiti. Mi smo klub raje mostarske,svake kuce radnicke klase i nismo na prodaju niti cemo ikad biti pa makar igrali sestu ligu. Samo Forza uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBAamorovski je napisao/la:Nema baa, kako se brat pastrmka vratio nigdje ni jedrne fukarice na temi.. rodjeni sretno vam i da odradite kvalitetan poso i u starmo se vratite sa 3 boda vise..
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
RezervniGolman je napisao/la:Hvala tebra. Ma nebi ih ja ziogu ovoliko da nema ona dva retardinja beckog cistaca klonja i kolege doticnog posavskog goniča aka vise smajlija nego slova. Nesto mi lafo omalovazavaju Velez i RA koji je osnivac navijacke scene u nasoj drzavi sa bezbroj gostovanja od 3 covjeka do 15 000. I poslje rata smo u top 3 sveukupno. Zadnjih godina malo u qurcu ali to nista ne znaci. Ovaj juznjacki mentalitet je kerozin. Stepen zapaljivosti jako visok i sami treba malo rezultatskog vjetra u ledja da mostarski ološ podivlja. E to je to tebra i onda mi dodju pametovat a nikad ih nije otislo nigdje vise od 300 a ne milja dvi tri. Ako jeste dajte slike ili video zapise da vam cestitam. Mane brato stani zato i jesu podivljali. Sutra necu ici radi posla ali ide mi najstariji sin i njegova ekipa. Nadam se trici koja ce nas ispaliti u vrh a ove sto su vlasnistvo nekog istocnobosanskog brnje gurnuti sto blize prema drugoj ligi. Mi se ne mozemo kupiti. Mi smo klub raje mostarske,svake kuce radnicke klase i nismo na prodaju niti cemo ikad biti pa makar igrali sestu ligu. Samo Forza uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBAamorovski je napisao/la:Nema baa, kako se brat pastrmka vratio nigdje ni jedrne fukarice na temi.. rodjeni sretno vam i da odradite kvalitetan poso i u starmo se vratite sa 3 boda vise..

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Tako je Pastrmka!Istočnobosanski brnjaši koji nisu makli iz svoje avlije i ovaj izbjegli brnjaš koji čisti švabske klozete po Beču se našli pričati o Veležu i Red Army-u.Neznaju gdje su šuplji i čitav ovaj forum im se smije.Nisu ni u top 10 ove lige po navijačima, klub im ništa ne zaostaje.Da su prošli ono što smo mi dva puta bi se ugasili, ne jednom.Ja većih brnjaša i plačipičaka u svom životu nisam vidio!RezervniGolman je napisao/la:Hvala tebra. Ma nebi ih ja ziogu ovoliko da nema ona dva retardinja beckog cistaca klonja i kolege doticnog posavskog goniča aka vise smajlija nego slova. Nesto mi lafo omalovazavaju Velez i RA koji je osnivac navijacke scene u nasoj drzavi sa bezbroj gostovanja od 3 covjeka do 15 000. I poslje rata smo u top 3 sveukupno. Zadnjih godina malo u qurcu ali to nista ne znaci. Ovaj juznjacki mentalitet je kerozin. Stepen zapaljivosti jako visok i sami treba malo rezultatskog vjetra u ledja da mostarski ološ podivlja. E to je to tebra i onda mi dodju pametovat a nikad ih nije otislo nigdje vise od 300 a ne milja dvi tri. Ako jeste dajte slike ili video zapise da vam cestitam. Mane brato stani zato i jesu podivljali. Sutra necu ici radi posla ali ide mi najstariji sin i njegova ekipa. Nadam se trici koja ce nas ispaliti u vrh a ove sto su vlasnistvo nekog istocnobosanskog brnje gurnuti sto blize prema drugoj ligi. Mi se ne mozemo kupiti. Mi smo klub raje mostarske,svake kuce radnicke klase i nismo na prodaju niti cemo ikad biti pa makar igrali sestu ligu. Samo Forza uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBAamorovski je napisao/la:Nema baa, kako se brat pastrmka vratio nigdje ni jedrne fukarice na temi.. rodjeni sretno vam i da odradite kvalitetan poso i u starmo se vratite sa 3 boda vise..
- pravnik1981
- Kontakt:
NIZ SE NASTAVLJA !
Nova pobjeda u 5. kolu za rukometaše Veleža, ovaj put na gostovanju protiv ekipe Međugorja rezultatom 27:35
JE.BI I NE VADI !!!!! BRAVOOOO
Nova pobjeda u 5. kolu za rukometaše Veleža, ovaj put na gostovanju protiv ekipe Međugorja rezultatom 27:35
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ma pustite ih, sad će doći i pričate neke priče o njihovim gostovanjima od 100 ljudi
Nego hajmo mi o nama.Na terenu moramo dokazati da smo veći od njih, kvalitetniji.Samo dobar psihički pristup i ne sumnjam u pobjedu.Mi samo sami sebe možemo pobjediti, to smo već vidili.Neka bude 0:2 Hebibović i Robben
Sretno nam!!!

Nego hajmo mi o nama.Na terenu moramo dokazati da smo veći od njih, kvalitetniji.Samo dobar psihički pristup i ne sumnjam u pobjedu.Mi samo sami sebe možemo pobjediti, to smo već vidili.Neka bude 0:2 Hebibović i Robben

Sretno nam!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Prate naš niz od prošle sezonepravnik1981 je napisao/la:NIZ SE NASTAVLJA !

Bravo rukometaši

VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Upravo tako, malo Medjugorje razvaljeno. Idemo dalje, iduce kolo Capljina i prilika za petu pobjedu. Bila bi vjerovatno i sesta, ali jos nije donesena odluka za Vitez.pravnik1981 je napisao/la:NIZ SE NASTAVLJA !
Bez obzira, svi u dvoranu, **** sat i po vremena mozete svi odvojiti da vidite sta ovi momci rade i kako se dres natapa znojem za crvenu boju
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bravo rukometaši
Crvena Armijo ma brato s pedigreom
anele 

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Rukometaši

Najbolj I'm je na terenu zacepiti labrnje ...a. na terenu kao I oni u kost
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bravo rukometaši!Samo naprijed!Osjeti se zdravi duh i mentalitet pobjednika.
Nadam se da će sutra naši žongleri,rumeni vrageci,odigrati bez pardona na Tušnju.Po pobjedu!
Nadam se da će sutra naši žongleri,rumeni vrageci,odigrati bez pardona na Tušnju.Po pobjedu!

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Oni gore se i dalje lože maximalno.
Sve podsjeća na gostovanje Želje.Neka i rezultat bude isti.
Sve podsjeća na gostovanje Želje.Neka i rezultat bude isti.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
Pusti ti nas kraju.brini svoju brigu..statistika kaze 13 pobjeda slobode jedan remi i gol razlika 35 4.dodaj tome da ste taraba u gostima sa osvojenim bodom...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.