koliko sam ja vidio nije jos objavljeno nigdje, ali trebalo bi od sutraZip je napisao/la:Kad pocinje prodaja ulaznica? Sutra?fedeltafrotta je napisao/la:dođi bez obilježja i kupićeš je bez problemaZip je napisao/la:Moze li se kupiti karta pored stadiona, za nas pitare? Jel usustini ista karta za sjever i nama i njima?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sutra pocinje od 9h skenderija, trznicaZip je napisao/la:Kad pocinje prodaja ulaznica? Sutra?fedeltafrotta je napisao/la:dođi bez obilježja i kupićeš je bez problemaZip je napisao/la:Moze li se kupiti karta pored stadiona, za nas pitare? Jel usustini ista karta za sjever i nama i njima?

04.10.2009 !!
Haj ti u svoju avliju pa pravi te prognoze...ja ne vidim nikakav pritisak kao navijac sarajeva osvajaci smo kupa dogurali do play off-a koji vi mozete samo da sanjate sa "vasom" djecom a sto se tice titule ove lige ona ce doci sama po sebi samo polako...haj razligushzna je napisao/la:Džaba se pokušava prebaciti pritisak na našu ekipu, kad mi možemo sa 4 boda do kraja polusezone da ostvarimo svoj cilj sa početka sezone tj. završavanje među prve 4 ekipe. Sve ostalo je premija.
Vama gori pod nogama, vi se pod većim pritiskom, realno gledajući. Tolike pare potrošene, titule najavljivane, čak su neki htjeli i da slave 2. novembra poslije derbija itd itd, a zapravo dolazimo u situaciju da ako Sarajevo pobjedi u derbiju može samo bodovno da se izjednači sa Željom.
Ako izgubite, a još Široki i Zrinjski ostvare pobjede, onda ste vi izuzetno daleko od dugo čekane titule

Da to ja na vrijeme uzmem
Hvala na infoo

Hvala na infoo

Što si nervozan pašaHz-Sa je napisao/la: Haj ti u svoju avliju pa pravi te prognoze...ja ne vidim nikakav pritisak kao navijac sarajeva osvajaci smo kupa dogurali do play off-a koji vi mozete samo da sanjate sa "vasom" djecom a sto se tice titule ove lige ona ce doci sama po sebi samo polako...haj razligu

Ta vam titula sama po sebi nešto dugo dolazi, da nije gdje zašlajdrala?

Zadnja izmjena: shzna, dana/u 31 okt 2014, 12:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Niko nije nervozan nego si fakat dosadan. Imaš predviđenu temu ako ti je do zahebancije.shzna je napisao/la:Što si nervozan pašaHz-Sa je napisao/la: Haj ti u svoju avliju pa pravi te prognoze...ja ne vidim nikakav pritisak kao navijac sarajeva osvajaci smo kupa dogurali do play off-a koji vi mozete samo da sanjate sa "vasom" djecom a sto se tice titule ove lige ona ce doci sama po sebi samo polako...haj razligu
SRETAN BROJ - 1725
Zamolio nih komsije ako im je do zezancije da odu na pdf sarajevo vs zeljeznicar i tamo neka opletu. 

04.10.2009 !!
Molim admine da kazne ovog šovinistu pa je li dosta višeSinBosanski je napisao/la:Ovaj mali srpsko cetnicki nacionalista ce biti manji od makovog zrna, iz dobro poznatih razloga ...franklampard8 je napisao/la:
Nemanja ce vas sjeba** !
Sarajevo ljubavi moja!
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma pusti dijete, odavno na ignoru..sekac je napisao/la:Molim admine da kazne ovog šovinistu pa je li dosta višeSinBosanski je napisao/la:Ovaj mali srpsko cetnicki nacionalista ce biti manji od makovog zrna, iz dobro poznatih razloga ...franklampard8 je napisao/la:
Nemanja ce vas sjeba** !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Živio nama Nemanja. 

Koji si ti provokator al na svakoj temi.Odaješ se tako da si dobro tanak i plitak.shzna je napisao/la:Što si nervozan pašaHz-Sa je napisao/la: Haj ti u svoju avliju pa pravi te prognoze...ja ne vidim nikakav pritisak kao navijac sarajeva osvajaci smo kupa dogurali do play off-a koji vi mozete samo da sanjate sa "vasom" djecom a sto se tice titule ove lige ona ce doci sama po sebi samo polako...haj razligu
Ta vam titula sama po sebi nešto dugo dolazi, da nije gdje zašlajdrala?

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
@SinBosanski pravo da ti kažem mene to ne zanima more bit šta god hoće ja gledam samo utakmicu i njegove nastupe radi toga je i tu. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zivio, ne mozes da ga ne volis!Steph je napisao/la:Živio nama Nemanja.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Joj kad ga Nemanja zavuce u nedelju 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
@SinBosanski
Šta god da je rekao Nemanja (to se nikada neće utvrditi definitivno) samo znaj da vama nikada neće podnositi račune nego će ih podnosti nama.
Šta god da je rekao Nemanja (to se nikada neće utvrditi definitivno) samo znaj da vama nikada neće podnositi račune nego će ih podnosti nama.
SRETAN BROJ - 1725
- franklampard8
- Kontakt:
- DrustveniParazit
- Kontakt:
SinBosanski je napisao/la:
Ja sovinista !?![]()
![]()
1. Podrska Arkanovoj Ceci od strane vaseg igraca :
http://nap.ba/new/vijest.php?id=3404
2. Psovanje balijske majke od strane vaseg igraca
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bogicevi ... ina/103846
![]()
Nemanja Bilbija cetnik na kvadrat !!! eh takvi vam igraju u vasem klubu ...
Ja poznajem mnogo ljudi koji gotive Cecu i više od Nemanje pa ne znači da su četnici.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Zaradio Drila cenera

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gdje ce se moci uzeti ulaznica za neutralne navijace, i koja tribina, rado bih isao na sjever, ali tanak sam s parama kao student i 10km mi je malo skupp
o
Sent from my Nokia Lumia 909
o
Sent from my Nokia Lumia 909
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bhfanatic14, EastMadness, Google Adsense [Bot], mnon46, muhamedhulk, PeppermintSA, ronaldo99, ShojaStojan i 88 gostiju.