Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Belmin6
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Belmin6 » 29 okt 2014, 20:19

Kakva je ova GTX 260 Nvidia GeForce?

miki_92
Kontakt:

Re:

Post Postao/la miki_92 » 29 okt 2014, 20:26

Belmin6 je napisao/la:Kakva je ova GTX 260 Nvidia GeForce?
nije ona losa ali trosi struje k'o manja firma , dva 6pin konektora joj trebaju
ako me sjecanje dobro sluzi koristi i GDDR3 memoriju, ganjaj nesto sto koristi GDDR5
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 29 okt 2014, 21:03

http://www.p..ik.ba/artikal/14083807/2gb-radeon-hd-6670-gddr5/
Moze li ovo proci ??

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 29 okt 2014, 23:59

Trebas isto gledati koliko watt-i ti snabdijeva napojna posto to niko ne spominje. Neko grubo pravilo ti je da imas 15-20% rasterecenu napojnu, da nije 100% opterecena, jer tokom oscilacije mreze radi toga mogu dijelovi da nastradaju. Sretno sa novom grafickom.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 okt 2014, 17:25

Na disku C mi stoji 0 bytes free i NTFS a danas je bilo par GB slobodno i odjednom 0 :oops: :oops: :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 okt 2014, 20:00

Padovan je napisao/la:Zašto na svakoj riječ bonus ima ova strelica i vodi na neku stranicu, reklama :mrgreen: ?

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=9133" onclick="window.open(this.href);return false;
Pisao sam već na drugom topicu, i pronašao sam problem, ali i kad izbrisem iz proširenja taj neki GoSavEo nakon ponovnog pokretanja chrome iznova se javlja, zna li neko kako ovo obrisati zauvijek?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 okt 2014, 20:15

Otelo je napisao/la:Na disku C mi stoji 0 bytes free i NTFS a danas je bilo par GB slobodno i odjednom 0 :oops: :oops: :oops:
Neki program ti jede slobodan prostor i pohranjuje podatke,to se meni desava kad radim u Unreal editoru....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 okt 2014, 20:17

Ponos Torina je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Na disku C mi stoji 0 bytes free i NTFS a danas je bilo par GB slobodno i odjednom 0 :oops: :oops: :oops:
Neki program ti jede slobodan prostor i pohranjuje podatke,to se meni desava kad radim u Unreal editoru....
Kad sam restartirao racunar vratilo se u normalu :crazy:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 okt 2014, 20:19

Otelo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
Kad sam restartirao racunar vratilo se u normalu :crazy:
pa da neki program ti koristi hd free space da osigura neke fajlove ili service i onda se vrati u normalu kad se ugasi (program)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 30 okt 2014, 20:53

Hajd na ovaj cu pdf ,jer je to tu negdje. Uzmem FIFA 14 za PS3 hajd reko da igram k'o normalan covjek .. Upalim nekad dodje do loadinga,nekad udje u ultimate ligu , nekad zastopa na pocetku igre.. nikako da mi normalno pokrene. Imal' ko kakav konstruktivan odgovor ?? Hvala :? :?

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 30 okt 2014, 21:25

Jarani pomozite :) Ne mogu na udjem na mail,treba da ukucam neki kod sa alternativne adrese,koja je ono ''yahoo'' a od nje sam sifru zaboravio,od nje mi dodje kod na br telefona koji sam nekad davno koristio i nemam ga vise...imal neko rjesenje ???'

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 30 okt 2014, 21:49

marcelo12 je napisao/la:Jarani pomozite :) Ne mogu na udjem na mail,treba da ukucam neki kod sa alternativne adrese,koja je ono ''yahoo'' a od nje sam sifru zaboravio,od nje mi dodje kod na br telefona koji sam nekad davno koristio i nemam ga vise...imal neko rjesenje ???'
Meni je to bilo prije 2,3 mjeseca i nisam mogao drugcije rijesiti osim tog alternativnog maila, za koji imam sifru. Znaci ako ne znas sifre ili code preko tel. onda se halali sa mailom.

P.S Opet mozda neko i zna rijesenje, prijatelj mi je imao taj problem i nije ga mogao rijesiti.

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 30 okt 2014, 21:53

Illmatic09 je napisao/la:
marcelo12 je napisao/la:Jarani pomozite :) Ne mogu na udjem na mail,treba da ukucam neki kod sa alternativne adrese,koja je ono ''yahoo'' a od nje sam sifru zaboravio,od nje mi dodje kod na br telefona koji sam nekad davno koristio i nemam ga vise...imal neko rjesenje ???'
Meni je to bilo prije 2,3 mjeseca i nisam mogao drugcije rijesiti osim tog alternativnog maila, za koji imam sifru. Znaci ako ne znas sifre ili code preko tel. onda se halali sa mailom.

P.S Opet mozda neko i zna rijesenje, prijatelj mi je imao taj problem i nije ga mogao rijesiti.
Belaji skroz. Mail mi je dosta bitan al et..isao bi i u postu da vratim taj broj,al nemam onaj certifikat jer davno je to bilo kad se mail pravio i kad mi je bio taj broj :/

ComeOn
Kontakt:

Post Postao/la ComeOn » 31 okt 2014, 12:04

marcelo12 je napisao/la:
Illmatic09 je napisao/la:

Belaji skroz. Mail mi je dosta bitan al et..isao bi i u postu da vratim taj broj,al nemam onaj certifikat jer davno je to bilo kad se mail pravio i kad mi je bio taj broj :/
Imas i opciju da se javis njihovom klijent servisu i popunis sto mozes vise podataka o svom mailu koji zelis da vratis. Ako budes uvjerljiv, oni ce ti se javiti i reci da li si zadovoljio ili ne njihove zahtijeve za dokazivanjem da je to stvarno tvoj mail.
Ima tamo vidjet ces, svakakvih gluposti moras navest, od toga kad si se otprilike registrovao do toga sta imas unutar maila, koliko mailova u inboxu, od koga, sa kim si se zadnjim dopisivao..... uglavnom jedina ti je to opcija izgledna da vratis mail ako ne znas alternativni mail.

marcelo12
Kontakt:

Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la marcelo12 » 31 okt 2014, 13:29

ComeOn je napisao/la:
marcelo12 je napisao/la:
Illmatic09 je napisao/la: Meni je to bilo prije 2,3 mjeseca i nisam mogao drugcije rijesiti osim tog alternativnog maila, za koji imam sifru. Znaci ako ne znas sifre ili code preko tel. onda se halali sa mailom.

Imas i opciju da se javis njihovom klijent servisu i popunis sto mozes vise podataka o svom mailu koji zelis da vratis. Ako budes uvjerljiv, oni ce ti se javiti i reci da li si zadovoljio ili ne njihove zahtijeve za dokazivanjem da je to stvarno tvoj mail.
Ima tamo vidjet ces, svakakvih gluposti moras navest, od toga kad si se otprilike registrovao do toga sta imas unutar maila, koliko mailova u inboxu, od koga, sa kim si se zadnjim dopisivao..... uglavnom jedina ti je to opcija izgledna da vratis mail ako ne znas alternativni mail.
Probat cu to..jel to na engleski ide?

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 31 okt 2014, 14:13

Zasto mi youtube sporo ucitava klipove, da i ne pomisljam na hd da prebacim, dok sve ostalo fercera. probao na vimeo, ide hd super, nista ne stopa.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 31 okt 2014, 14:47

Gdje se mogu uzeti baterije na punjenje? Koja je cijena?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 31 okt 2014, 15:34

Pozz vec neko vrijeme imam ovaj kablovski net a samim tim dobio sam modem njihov bez wi-fi e sad me interesuje da ne kupujem wirlessruter dali se može ikako spojiti ovaj modem s wi-fi od bh telecoma (ZTE) da mi samo šalje wi-fi signal jeli to izvodljivo ?
Arsenal All The Way !

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 okt 2014, 16:09

može li se profil na skajpu deaktivirati,ugasiti,i kako promijeniti sifru na skajpu??

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la JoseMourinho » 31 okt 2014, 16:39

Barcod je napisao/la:Pozz vec neko vrijeme imam ovaj kablovski net a samim tim dobio sam modem njihov bez wi-fi e sad me interesuje da ne kupujem wirlessruter dali se može ikako spojiti ovaj modem s wi-fi od bh telecoma (ZTE) da mi samo šalje wi-fi signal jeli to izvodljivo ?
Ne moze moraš kupovat ruter ;)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []