hajmo poznavaoci kosarke,mozel cska dobit cedu 15+ razlike?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

stari ja sam ljubitelj tih prelaza ali što nađem sam, ne vjerujem u to nego sam čisto komentirao ono što vidim, samo kažem tko vjeruje i želi neka proba, ja imam svoje prelaze koje igram bez obzira na ovo a ovi englezi su baš poklopili pa sam nabacio komentar i velšani su na A inačeGefufna je napisao/la:Hajd svi ostali (cast izuzecima), ali zar i ti miky?
Slazem se ja sam evo uplatio ovaj Acrington na 2 marke pa ako bude bude ako ne nema vezezgmiky je napisao/la:ako se ne varam duža imena su u pitanju tako da bih eliminirao ove sa kraćim imenima i čini mi se da prvi klub počinje na A
Da se razumijemo ne kažem da će biti nešto od toga ali **** ga vrijedi probat ionako se gube pare
normalno da moze, nemoj da te buni ta kvota,, to se premier igra sa rajom, navlaci ih da igraju h1.zlatniljiljan je napisao/la:
tako i ja ta dva igram ionako bez obzira na ovo, prošlo ne prošloarelinho je napisao/la:Slazem se ja sam evo uplatio ovaj Acrington na 2 marke pa ako bude bude ako ne nema vezezgmiky je napisao/la:ako se ne varam duža imena su u pitanju tako da bih eliminirao ove sa kraćim imenima i čini mi se da prvi klub počinje na A
Da se razumijemo ne kažem da će biti nešto od toga ali **** ga vrijedi probat ionako se gube pare
Nije mi jasno samo zasto su oborili kvotuzlatniljiljan je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:Misljenje :
Barca - Turow manje od 167.5. ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.