BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
izgubio ,izgubio ,dobro se spremi i idemo dalje,jos koja pobjeda da se ovjeri top 100
i da jos nesto,Damiru ne treba novi trener ni bilo sta ,njemu treba dobar psiholog,a ima jednog takvog u svom graadu a zove se Jasna Bajraktarevic,inace profesorica na fakultetu sporta.Da se njoj obrati,dobio bi ovakve meceve ko od sale............Damir05 je napisao/la:izgubio ,izgubio ,dobro se spremi i idemo dalje,jos koja pobjeda da se ovjeri top 100
to definitivno, ali i to treba platiti jbg...sve se na lovu svede
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Mirza odlicno poceo 4-1 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znači da ne glam snimak meča, samo ću se đaba iznervirat.
Mirza odlično počeo 4-1 dva breaka prednosti
Mirza odlično počeo 4-1 dva breaka prednosti
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Upravo tako. Jbg, ova posljednja stepenica pred TOP100 postaje pravo prokletstvo.shminka je napisao/la:Dvije pobjede u Ženevi su više nego smo se nadali na početku sedmice, dobar turnir...idemo dalje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije da nismo navikli na ovakve meceve od Damira. Bilo ih je puno do sada i bit ce ih jos ako ne poradi na psiholoskoj pripremi za meceve.
Mirza izgubio drugi set 7-5.
Mirza izgubio drugi set 7-5.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sjetimo se samo koliko je trebalo da uđe u TOP 200 i probio jednom tako će i ovo.Virtu4l je napisao/la:Upravo tako. Jbg, ova posljednja stepenica pred TOP100 postaje pravo prokletstvo.shminka je napisao/la:Dvije pobjede u Ženevi su više nego smo se nadali na početku sedmice, dobar turnir...idemo dalje
Kaže da će sljedeće godine do aprils samo ATP,turnire igrat.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza vodi 5-1 u trecem setu
Daj tog Bemelmansa
Daj tog Bemelmansa
Šesta pobjeda u Eckentalu

Napredovaće za nekih 40 mjesta na listi.
Napredovaće za nekih 40 mjesta na listi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno bi trebao imati 162 poena Mirza. Dobar turnir, vise od očekivanja. Idemo se potući za finale:)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Mirza. Mali pad u 2. setu ali može se reći dominantna pobjeda. Hajmo Mirza do titule. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!

Bemelmans je danas Kravchuku ponudio 10 brejk lopti i svaku je spasio, to odavno nisam vidio. Napravio je popriličan broj duplih, ali je zato imao fantastičnu realizaciju prvog servisa (80%).
Mirza nas je naučio da se njegovim uspjesima ne radujemo kao Damirovim, ali eto, da malo više igra, sigurno bi bio vrlo blizu Džumhuru.
Ovako, nadam se pobjedi, ali sa druge strane znam da to neće skoro ništa da znači, pa i da osvoji turnir, za šta sigurno ima kvalitet.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bašić - Russell ATP BečVirtu4l je napisao/la:
Bemelmans je danas Kravchuku ponudio 10 brejk lopti i svaku je spasio, to odavno nisam vidio. Napravio je popriličan broj duplih, ali je zato imao fantastičnu realizaciju prvog servisa (80%).
Mirza nas je naučio da se njegovim uspjesima ne radujemo kao Damirovim, ali eto, da malo više igra, sigurno bi bio vrlo blizu Džumhuru.
Ovako, nadam se pobjedi, ali sa druge strane znam da to neće skoro ništa da znači, pa i da osvoji turnir, za šta sigurno ima kvalitet.
Nadam se da bi ovaj turnir mogao biti prekretnica u njegovoj karijeri
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Isto kao što smo se nadali za sve prethodne na kojima je napravio dobar rezultat. Ja sam nakon Janowicza mislio da nema više niti jedna prepreka za njega, ali eto... nikad gora situacija kada je on u pitanju...Forster je napisao/la:Nadam se da bi ovaj turnir mogao biti prekretnica u njegovoj karijeri
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još sutra da pobjedi i osvojio je GS 
Mirza ima kvalitet da osvoji ovaj turnir, đšto bi značilo da je osigurao kvale za AO 2015. Kad se najmanje očekuje on napravi odličan rezultat a kad najviše od podbaci. Sutra može doći do pobjede, odigrat smireno, fh mora funkcionisat.
Damir ima još dva turnira da osigura TOP 100 i AO 2015, sa ovih 18 poena je odbrani prošlogodišnjih 17 i osvojio još 1
Sljedeće sedmice brani QF iz Bratislave upravo u Bratislavi
, sve zavisi od ždrijeba dokle može dogurat na ovom turniru.
Mirza igra neki turnir u Francuskoj, ne znam napisat ime turnira, dobio SE na taj turnir.
Mirza ima kvalitet da osvoji ovaj turnir, đšto bi značilo da je osigurao kvale za AO 2015. Kad se najmanje očekuje on napravi odličan rezultat a kad najviše od podbaci. Sutra može doći do pobjede, odigrat smireno, fh mora funkcionisat.
Damir ima još dva turnira da osigura TOP 100 i AO 2015, sa ovih 18 poena je odbrani prošlogodišnjih 17 i osvojio još 1
Sljedeće sedmice brani QF iz Bratislave upravo u Bratislavi
Mirza igra neki turnir u Francuskoj, ne znam napisat ime turnira, dobio SE na taj turnir.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako je to ovaj, Mouilleron Le Captif, onda će biti veselo, mnogo jak turnir.Unofficialpage je napisao/la:Mirza igra neki turnir u Francuskoj, ne znam napisat ime turnira, dobio SE na taj turnir.
Evo i Donskoy ispao, znači sutra je finale prije finala. Mislim da su Bašić i Bemelmans mnogo kvalitetniji igrači od Deseina i Puetza.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Taj turnir.Virtu4l je napisao/la:Ako je to ovaj, Mouilleron Le Captif, onda će biti veselo, mnogo jak turnir.Unofficialpage je napisao/la:Mirza igra neki turnir u Francuskoj, ne znam napisat ime turnira, dobio SE na taj turnir.
Evo i Donskoy ispao, znači sutra je finale prije finala. Mislim da su Bašić i Bemelmans mnogo kvalitetniji igrači od Deseina i Puetza.
Sutrašnjom pobjedom bi vjerovatno osvojio ovaj turnir. Hajde Mirza.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.