Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mirzatele
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la mirzatele » 31 okt 2014, 16:31

Dobro, nije to bas isto, sa tim savezom svi su imali problema, znamo sta su sve radili, Harun je ipak mnogo uradio, ljudi ga podrzavaju i doslo je vjerovatno do licnog konflikta izmedju njih dvojice, nece repka radi toga trpiti. Nek ne pricaju, ne gledaju se, ne zanima me, igrati mora i ako ne dodje za mene je kao sto neko rece samo jos jedan NBA igrac.

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 31 okt 2014, 17:17

Nurkić : "Ne želim imati nikakav kontakt sa ljudima iz KSBIH, sa njima sam završio i ne želim više o tome pričati.."

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 31 okt 2014, 17:20

Harun je isuvise zaduzio ovu reprezentaciju i uopcenito kosarku u BiH da bi se o njemu ovako nesto pisalo i pricalo.... Covjek koji je sa mrtvila i zabokrecine vratio kosarku gdje joj je mjesto... Covjek koji je doveo pod nasu zastavu barem 30-tak djecaka u svim oml kategorijama, koji je oformio oml kategorije repke u svim uzrastima (istina imali smo to i prije, al isto kao i da nismo imali, nerijetko nismo igrali ni B diviziju), koji je sanirao preko milion KM duga..... Nije malo sto je uradio ne samo za kosarku, nego i za drzavu....
Itekako ima pravo da napadne Jusufa... Nije predao sta je trebao od dokumentacije, niti je dao da ga pregleda doktor repke... Dakle klasicna simulaža sa Jukine strane... Treba biti itekako sretan sto nije popio suspenziju, jer se neprofesionalno ponio prema repki i uopcenito prema drzavi.... neka rijesi sa Harunom ovaj nesporazum jer ima malo i do Mahmutovica koji je isuvise tvrdoglav (ovdje malo mora popustiti jer nije Juka ni kadet, ni junior), al neka takav bude u buducnosti jer tako se jedino moze stvoriti kult repke....

A sto se tice Konakovica.... On je zlo kosarke... Al realno ne moze njega Harun maknuti odatle i da hoce jer je ovaj na vecem i uticajnijem hijerarhijskom polozaju... A jos ga plus SDA dobro gura, a znamo ko je na vlasti.... :salut:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 31 okt 2014, 17:31

Dobro je to odradio svaka cast , sva sreca u karijeri za mene ovakvi zauvijek gube kredite taman da ga je savez reketirao a kamoli malo iskritikovao za ponasanje. To nema nikakve veze sa Dinom i njegovim sranjima , jusuf je imo 10 godina kad je dino unistio bosnu kakve veze uopce dino ima sa tom pricom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 okt 2014, 17:39

E moj Jusufe. :puke: :puke: :puke:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 okt 2014, 17:44

Izgleda da ce se raja ipak naspavati :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 okt 2014, 17:46

Consigliere je napisao/la:Izgleda da ce se raja ipak naspavati :rol:
Tu je Mirza :wave: Jeste da ovom kasnije pocinje ali dodje isto. :damn:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 okt 2014, 17:55

Ne mogu vjerovati da stvarno nece igrati za repku. :puke:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 okt 2014, 17:57

Sabinho je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Izgleda da ce se raja ipak naspavati :rol:
Tu je Mirza :wave: Jeste da ovom kasnije pocinje ali dodje isto. :damn:
Ma zaigrat ce covjek za nas a mi se necemo naspavati :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 31 okt 2014, 17:57

Nek se samo izjasni direktno da znamo na cemu smo.Ne znam kakvi su ovi iz saveza sta su mu radili i jesu li uopste ,ali da radi 10 ljudi izda 3 miliona pacenika koji vole ovu napacenu zemlju i sport je sramota.Ne igras za njih neg za narod.Hoces ,neces ,nemoras ima ko hoce naucili smo nazalo mi tako.
Ja prvi ne vjerujem u ove price i mislim da Juka voli domovinu i hoce da pomogne.Al sto prije da se ovo rasvjetli pa ako su spekulacije tacne bar cu imat koji sat vise spavat,ostace nama nas Mirza ;)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2014, 17:59

Uvijek iste pizdarije. Do kad vise?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 okt 2014, 18:01

MrMuscle je napisao/la:Harun je isuvise zaduzio ovu reprezentaciju i uopcenito kosarku u BiH da bi se o njemu ovako nesto pisalo i pricalo.... Covjek koji je sa mrtvila i zabokrecine vratio kosarku gdje joj je mjesto... Covjek koji je doveo pod nasu zastavu barem 30-tak djecaka u svim oml kategorijama, koji je oformio oml kategorije repke u svim uzrastima (istina imali smo to i prije, al isto kao i da nismo imali, nerijetko nismo igrali ni B diviziju), koji je sanirao preko milion KM duga..... Nije malo sto je uradio ne samo za kosarku, nego i za drzavu....
Itekako ima pravo da napadne Jusufa... Nije predao sta je trebao od dokumentacije, niti je dao da ga pregleda doktor repke... Dakle klasicna simulaža sa Jukine strane... Treba biti itekako sretan sto nije popio suspenziju, jer se neprofesionalno ponio prema repki i uopcenito prema drzavi.... neka rijesi sa Harunom ovaj nesporazum jer ima malo i do Mahmutovica koji je isuvise tvrdoglav (ovdje malo mora popustiti jer nije Juka ni kadet, ni junior), al neka takav bude u buducnosti jer tako se jedino moze stvoriti kult repke....

A sto se tice Konakovica.... On je zlo kosarke... Al realno ne moze njega Harun maknuti odatle i da hoce jer je ovaj na vecem i uticajnijem hijerarhijskom polozaju... A jos ga plus SDA dobro gura, a znamo ko je na vlasti.... :salut:
kakve veze sa ovim ima osiguranje?

mi da nismo imali jusufa prije 2 godine da pogura under18 ekipu karananu moju bi se harun podičio sa svim ovim rezultatima. harun i dino su kumovi ili rođaci 100%, tako da jedan sa drugim imaju itekako veze. ja životom smijem garantovati da ne bi juka bez ikakvog razloga odlučio napustiti ekipu uoči kvalifikacija. znaći čovjek u svakoj živoj izjavi ponavlja da mu je reprezentacija vrh i da će uvijek igrati, ima ugovor sa nba, a on se baca po ilidži na terenu na prvenstvu b divizije. zbog čega sve to, ako će za 10 dana zaigrati pred cijelom BiH u kvalifikacijama :roll:

ima i još jedna mogučnost da mu je neke sihire bacio i ovaj prolupao i ebo im sve i zapalio u zagreb
Zadnja izmjena: Admir_Sa, dana/u 31 okt 2014, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
nema potpisa

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 okt 2014, 18:01

MrMuscle je napisao/la:Harun je isuvise zaduzio ovu reprezentaciju i uopcenito kosarku u BiH da bi se o njemu ovako nesto pisalo i pricalo.... Covjek koji je sa mrtvila i zabokrecine vratio kosarku gdje joj je mjesto... Covjek koji je doveo pod nasu zastavu barem 30-tak djecaka u svim oml kategorijama, koji je oformio oml kategorije repke u svim uzrastima (istina imali smo to i prije, al isto kao i da nismo imali, nerijetko nismo igrali ni B diviziju), koji je sanirao preko milion KM duga..... Nije malo sto je uradio ne samo za kosarku, nego i za drzavu....

Bolan Harun i Dino ko prst i nokat
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 okt 2014, 18:02

Teatar apsurda:

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 okt 2014, 18:04

Koliko ljudi radi u drzavnim firmama a ne podnose se sa direktorom ? Reprezentacija je takodjer "drzavna firma" i necemo mi kao reprezentacija ispastati zbog licnog sukoba jednog igraca i par ljudi iz saveza. Jusuf ce igrati za BiH

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2014, 18:05

mirzatele je napisao/la:Koliko ljudi radi u drzavnim firmama a ne podnose se sa direktorom ? Reprezentacija je takodjer "drzavna firma" i necemo mi kao reprezentacija ispastati zbog licnog sukoba jednog igraca i par ljudi iz saveza. Jusuf ce igrati za BiH
Ne bi bio prvi put da se to desi. Uvijek u nas isti cirkus.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 31 okt 2014, 18:06

Igr'o Juka il' ne igro... SAFETE ODLAZI !!! :mrgreen:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 okt 2014, 18:07

http://www.nkp.ba/kosarkaski-reprezenta ... -da-znaju/" onclick="window.open(this.href);return false;

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 31 okt 2014, 18:13

Harun i Dino su dobri itekako, jos su bili dobri i prije nego li je ovaj dosao na mjesto predsjednika saveza.... Al Harun apsolutno nema nista sa njegovim imenovanjem... cak je i Harun jedno vrijeme pretendovao za to mjesto u Savezu.... Al stranka gura Dinu kao rijetko koga i zato nije mogao upasti Harun... Sutra ga mogu (Dinu ) na mjesto jednog od direktora u Telekom ubaciti da hoce, a da ne mogu u KSBiH i to dok je ovaj jos u dugu...
I za mene je Dino velika supc.ina i zlo... Al

@Admire
Juka nije imao veze sa tim osiguranjem.. On nije dostavio dokumente da je povrijedjen niti je dopustio doktoru repke da uvidi da je povrijedjen 100%... krivica apsolutno njegova.... I za mene je to zavrsena prica.... I prema propozicijama Savez svakako da bi NBA igrac igrao mora platiti osiguranje...

Niko ne smije biti iznad repke... Niko... Time ispada da je Jusuf bolji i veci od Mirze, Nihada itd..... Ma da je licno Jordan ne treba da igra ako nece.. Ni prvi ni zadnji.... Ako hoce nek izgladi odnose, ako nece ima TV.... :salut: Niko nije iznad drzave i drzavnog dresa....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 31 okt 2014, 18:14

jao al' me istrza sa ovim, ja mislio ovo nešto današnje..
#Ynwa

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.