FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
sveta fifa 2015 nam predvidja da ce mo uzijaniti od mrtvih domuzara sa 1:3

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- farinelli123
- Kontakt:
gerdmuller je napisao/la:Iz tvojih usta u Bozje usianelbavarac je napisao/la:Reus nikad' nece doc' u Bayern,
Ma, gde nece, taj jos malo postaje jedan od "nas".
Ko zna kol'ko je on zgrnuo novaca za ovo vreme sto je pricao kako mrzi Bajern i kako nikad nece put Minhena.
•
edobvb je napisao/la:Opet cemo na krsju biti u top 3..i izboriti dirrktno ligu prvaka!!
Bundeska vise nije ni interesantna..bayern je napravio takvom..a svi mi ..i mala djeca znamo zasto...
TOliko...

Nema šanse da Reus dođe.
Neutral je napisao/la:Nema šanse da Reus dođe.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
spominje se da bi pep guardiola 2016 nakon isteka ugovora sa bayernom mogao preseliti na klupu arsenala kao zamjena za wengera

[youtube][/youtube]
kako se pravila masinerija koja voza nase igrace
[youtube][/youtube]
kako se pravila masinerija koja voza nase igrace
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Bayern@heart
- Kontakt:
Vrijeme je konačno za pobjedu na Alianz Areni u BL nad žutaljima nismo ih dobili od 2010. 
Zamjena za Wengera je prije dva dana bio Klopp, sad je Pep.
To je dio pred derbi atmosfere.
To je dio pred derbi atmosfere.
- anelbavarac
- Kontakt:
Male sanse da sutra Robben bude u kadru.
Na zadnjem treningu ga izgleda nije bilo.
Pep nije zelio da odgovara na pitanja u vezi Reusa.
http://www.kicker.de/news/video/1532639 ... -reus.html
FC Bayern München
Mislim da je vrijeme da se ozbiljno, mislim najozbiljnije pocnu traziti zamjene za Riberija i Robbena. Ovako ko zna kako ce ici jer njihove povrede nam stvarno i stalno remete ritam.
Oko Reusa nesta ima cim se ovoliko galami. Kad uprava BVBa i sam Reus u po sezone cesto demantuju glasine to znaci da se nesto kuha.
Oko Reusa nesta ima cim se ovoliko galami. Kad uprava BVBa i sam Reus u po sezone cesto demantuju glasine to znaci da se nesto kuha.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Bayern@heart
- Kontakt:
anele sta ovo znacianelbavarac je napisao/la:Male sanse da sutra Robben bude u kadru.
preuzeto sa mobilne aplikacije Fc Bayerna, ako se ja dobro razumjem u njemački Robben ce sutra igrati ako ne kao starter onda kao zamjena u drugom poluvremenu.Nach dem Abschlusstraining am Freitagnachmittag sagte er im Gespräch mit FCB.tv: „Es geht mir gut. Ich habe gute Schritte vorwärts gemacht diese Woche.“
- anelbavarac
- Kontakt:
Bayern@heart
Pep je izjavio da ima pomaka kod Robbena, ali nije siguran da ce bit' spreman 100%.
Cim nije trenirao danas male su sanse da ce pocet', bice na klupi vjerovatno.
Pep je izjavio da ima pomaka kod Robbena, ali nije siguran da ce bit' spreman 100%.
Cim nije trenirao danas male su sanse da ce pocet', bice na klupi vjerovatno.
- Bayern@heart
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 31 okt 2014, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.bavarianfootballworks.com/20 ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;
Utakmica protiv BvB-a daće nam konkretan odogovr na kojem je stepenu ovaj trenutni Bayern. I prošle sezone smo igrali kvalitetno, pa su nas uništili u Minhenu, da bi se kasnije ponovio isti scenarij sa Madrižanima. Biće zanimljivo pratiti situacije kada BvB počne sa svojom famoznom tranzicijom iz odbrane u napad, jedna od najboljih kontri svijeta.
Ima jedna pozitivna vijest, a to je Holger Badstuber, vraća se ranije od očekivanog, tako da bi se trebao vratiti za tačno mjesec dana treninzima.
General neće nastupiti za Bayern u prvom dijelu sezone, tako da očekujem mnogo toga od njega u drugom dijelu, iako će nastati gužva u veznom redu jer General mora igrati.
Ima jedna pozitivna vijest, a to je Holger Badstuber, vraća se ranije od očekivanog, tako da bi se trebao vratiti za tačno mjesec dana treninzima.
General neće nastupiti za Bayern u prvom dijelu sezone, tako da očekujem mnogo toga od njega u drugom dijelu, iako će nastati gužva u veznom redu jer General mora igrati.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Mislim da bi svaki navijac giganta bio prezadovoljan da nam dodje rojs, ali to nije realno nikako al nikako iz razloga da im nismo uzeli dva najbolja igraca onda bi se licno ja nadao rojsu al ovako sam haman siguran da nece, kad se baci na olovku u najmanju ruku bio bi genocid da jos njega privedemo, tad bi se dortmund mogo i ugasiti.
Sto se utakmice tice, tacno nisam siguran sta da ocekujem, da se razumijemo pobjeda je uvijek ocekivanje od mene, samo mi se neda biti aman siguran danas da bjedimo. Ok favoriti smo al opet zavisi kako otvorimo prvih pola sata, samo da ga nojo neprimi pa nek i nula ostane ja zadovoljan!
Sto se utakmice tice, tacno nisam siguran sta da ocekujem, da se razumijemo pobjeda je uvijek ocekivanje od mene, samo mi se neda biti aman siguran danas da bjedimo. Ok favoriti smo al opet zavisi kako otvorimo prvih pola sata, samo da ga nojo neprimi pa nek i nula ostane ja zadovoljan!
Sanjao sam da je 2-0 rezultat, strijelac jednog gola Lewa, a pred kraj prvog poluvremena usao Hojbjerg. A onda sam se probudio 
Mia San Mia
Rene Maric (znate tog autora sa spielverlagerung.de) ima neke svoja predviđanja za ovaj meč, između ostalih misli da će Lewa startati na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, enobarca i 25 gostiju.