Yebote, koga je Ciro imao na golu i frajer nas doveo do baraza i egala sa Portugalom... Ciro, pedderuesprit24 je napisao/la:Ybt gledam sad ovog supica na ss.ba, pa se pitam koji je to kocijas branio na golu svete nam repke:o i kad se covjek vrati u proslost koji su nam igraci svi defilovali tipa Jakirevic, Bajano, Milenkovic, onaj drugi Vrancic, pa ovi Safetovi su Maradone za njih
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vjerovao ili ne omisljao sam se dal da ga stavim na svoj spisak ili ne ,ne kazem da je bio los,al upitne su emocije prema drzavi,a i gledajuci njegovu karijeru nije napravio nista spektakularno najveci domet mu je bila cini mi se a ispravi/te me ako grijesim Belgijska liga?Sabinho je napisao/la:Sta sa njim? Nije ti bio dobar?esprit24 je napisao/la:Ybt gledam sad ovog supica na ss.ba, pa se pitam koji je to kocijas branio na golu svete nam repke:o i kad se covjek vrati u proslost koji su nam igraci svi defilovali tipa Jakirevic, Bajano, Milenkovic, onaj drugi Vrancic, pa ovi Safetovi su Maradone za njih
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
On je bio primjer svima.....Prosjecan igrac koji je ginuo na terenu za reprezentaciju....
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Zar ti ne zemljakinjo, drugacije se ne moze protumaciti ona izjava.BaDa12 je napisao/la:Zar i ti, zemljače?Goalgetter je napisao/la:Ne kontate vi da nije fer pozvati zamjenu za povrijedjenog igraca, zamislite kako ce se on osjecati? Ne moze to tako.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Nego, Sport objavio intervju sa Danijelom Milicevicem iz Genta kaze da bi igrao za nas, koju poziciju igra jel i on dizelas?
Mislis Danijel? Ako je on onda igra na poziciji ofanzivnog veznog !Goalgetter je napisao/la:Zar ti ne zemljakinjo, drugacije se ne moze protumaciti ona izjava.BaDa12 je napisao/la:Zar i ti, zemljače?Goalgetter je napisao/la:Ne kontate vi da nije fer pozvati zamjenu za povrijedjenog igraca, zamislite kako ce se on osjecati? Ne moze to tako.
Sent from my GT-I9300 via TapatalkTrebamo back up za Vedu, pa makar to i bio Djuric.
Nego, Sport objavio intervju sa Danijelom Milicevicem iz Genta kaze da bi igrao za nas, koju poziciju igra jel i on dizelas?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Naravno da može na više načina, ali ne mora značiti da je tačan baš taj na koji ste se zakačili i uzeli to kao aksiom.Goalgetter je napisao/la:Zar ti ne zemljakinjo, drugacije se ne moze protumaciti ona izjava.BaDa12 je napisao/la:Zar i ti, zemljače?Goalgetter je napisao/la:Ne kontate vi da nije fer pozvati zamjenu za povrijedjenog igraca, zamislite kako ce se on osjecati? Ne moze to tako.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk![]()
Safet kad bi rekao da se Zemlja okreće oko Sunca, mnogi bi ga nazvali levatom, jer,tobože, u tom elaboratu nije naveo da se ujedno okreće i oko putanja Merkura i Venere, samim tim, i oko tih planeta. Uz to, levat nije ni spomenuo ostale planete poslije Zemlje, kao da one nisu bitne. A, tek mali Pluton koji ima krizu identiteta, i svi ga izbacuju sa svih spiskova. Pa, moraš li i ti, Safete? Teška neznalica.
Stvarno nekad pretjerujete, u nedostatku normalnih pitanja. Kad će više ta utakmica da ljudi počnu smisleno pisati? Tad su i taktičke ideje vrsnih forumskih stručnjaka bolje od kačenja za bilo koju izjavu koju neko izusti.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pape se jednostavno vise nemoze branit na ovoj planeti. Sav arsenal je potrosen i bitka se sad vodi u svemir. Juventisic nesto crta vanzemaljce, ovdje umjesto da se proba odbranit izjava prica se na sunce i ostale planete okrece....Da jos samo hoce ovi sto ga brane na Mars poslati da odradi neki skauting... au ali zaboravio sam Pape se ne trosi gledajuci protivnike, njemu skauting drugih nije ni potreban 
Džemo, drži se marmelade. Ne branim nikog, ako to ne zaslužuje, prati malo bolje, izvadi nekad glavu iz tegle.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pape se jednostavno vise nemoze branit na ovoj planeti. Sav arsenal je potrosen i bitka se sad vodi u svemir. Juventisic nesto crta vanzemaljce, ovdje umjesto da se proba odbranit izjava prica se na sunce i ostale planete okrece....Da jos samo hoce ovi sto ga brane na Mars poslati da odradi neki skauting... au ali zaboravio sam Pape se ne trosi gledajuci protivnike, njemu skauting drugih nije ni potreban
Trenutno uopće ne branim njega, nego se čudim i ovim normalnim forumašima da su pali pod utjecaj onih drugih koji imaju 3 argumenta (čitaj uvrede) i vrte ih konstantno. Obratila sam se jednom normalnom forumašu, tebi ne.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Mateo Susic Cluj
Eldin Hadzic Zaragoza
Enis Nadarevic Trapani
Milan Djuric Cesena
Dario Dumic Brondby
Semir Stilic Wisla
Zoran Kvrzic Rijeka
................................eto ja ne znam trenutno ko bi još mogo biti potencijalni,a da ima papire i igra standardno
Eldin Hadzic Zaragoza
Enis Nadarevic Trapani
Milan Djuric Cesena
Dario Dumic Brondby
Semir Stilic Wisla
Zoran Kvrzic Rijeka
................................eto ja ne znam trenutno ko bi još mogo biti potencijalni,a da ima papire i igra standardno
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Au, takve uvrede su me tesko pogodile od jedne dame.
"Džemo, drži se marmelade"....." izvadi nekad glavu iz tegle."
Izvini ali nemoze i jedno i drugo.
Cuj normalnim forumasima,
Od davno ti tvoji "normalni" na ovom forumu samo trolaju.
"Džemo, drži se marmelade"....." izvadi nekad glavu iz tegle."
Cuj normalnim forumasima,
To su savjeti. Nikog ja nisam uvrijedila na ovom forumu, ni forumaša ni igrača, ni selektora našeg najboljeg tima. Što se za neke ne može reći...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Au, takve uvrede su me tesko pogodile od jedne dame.![]()
![]()
Može, kako ne? Kad čovjek misli komentarisati nešto čemu možda nije vičan, najprije treba pogledati veliku sliku, odnosno šumu cijelu, a ne samo jedno drvo. Ako to ne želi, onda neka se drži onog u čemu je najbolji."Džemo, drži se marmelade"....." izvadi nekad glavu iz tegle."
Ovdje niko nije moj, osim mene.Cuj normalnim forumasima,Od davno ti tvoji "normalni" na ovom forumu samo trolaju.
Hoćeš reći da @Goalgetter trola? Neće mu se to svidjeti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se sa tobom da se nekad pretjeruje, i da se svaka njegova izjava uzima pod lupu, ali za to je velikim djelom i sam zasluzan i dobio je imidz da daje bezsmislene izjave, mada neki kao ovaj gore sto sam pisao su vecinom radi zajebancije.BaDa12 je napisao/la:Naravno da može na više načina, ali ne mora značiti da je tačan baš taj na koji ste se zakačili i uzeli to kao aksiom.Goalgetter je napisao/la:Zar ti ne zemljakinjo, drugacije se ne moze protumaciti ona izjava.BaDa12 je napisao/la: Zar i ti, zemljače?![]()
Safet kad bi rekao da se Zemlja okreće oko Sunca, mnogi bi ga nazvali levatom, jer,tobože, u tom elaboratu nije naveo da se ujedno okreće i oko putanja Merkura i Venere, samim tim, i oko tih planeta. Uz to, levat nije ni spomenuo ostale planete poslije Zemlje, kao da one nisu bitne. A, tek mali Pluton koji ima krizu identiteta, i svi ga izbacuju sa svih spiskova. Pa, moraš li i ti, Safete? Teška neznalica.
Stvarno nekad pretjerujete, u nedostatku normalnih pitanja. Kad će više ta utakmica da ljudi počnu smisleno pisati? Tad su i taktičke ideje vrsnih forumskih stručnjaka bolje od kačenja za bilo koju izjavu koju neko izusti.
Stoga, trudim se uvijek argumentima potkrijepiti da on nije dorastao ovoj situaciji i da je pogubio konce, nekada, kad predje u bijes i frustraciju posebno nakon tekmi nekad i prestanem drzati se toga, ali sve je to pod emocijama.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Eh na njega garant nisam mislio, hoces da zakuhas izmedu mene i Golgetter-a. Golgetter je samo ponovio selektorovu izjavu. Nista nije nekorektno rekao kao sto si aludirala sa pricom o svemiru.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 31 okt 2014, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Bada prekucava slabasnu konkrenciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kraljica Katarina.Sabinho je napisao/la:Bada prekucava slabasnu konkrenciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=228390" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/dzenis-hali ... ler/300609" onclick="window.open(this.href);return false;
novi zlatan
http://www.transfermarkt.de/dzenis-hali ... ler/300609" onclick="window.open(this.href);return false;
novi zlatan
cije emocije, njegove emocije prema drzavi? rodjeni srbijanac koji u sred beograda ruku stavi na srce tokom intoniranja nase himne i to su upitne emocije prema ovoj drzavi?esprit24 je napisao/la:,al upitne su emocije prema drzavi,
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Goalgetter
- Kontakt:
Ninoslav je ljudina!esprit24 je napisao/la:Vjerovao ili ne omisljao sam se dal da ga stavim na svoj spisak ili ne ,ne kazem da je bio los,al upitne su emocije prema drzavi,a i gledajuci njegovu karijeru nije napravio nista spektakularno najveci domet mu je bila cini mi se a ispravi/te me ako grijesim Belgijska liga?Sabinho je napisao/la:Sta sa njim? Nije ti bio dobar?esprit24 je napisao/la:Ybt gledam sad ovog supica na ss.ba, pa se pitam koji je to kocijas branio na golu svete nam repke:o i kad se covjek vrati u proslost koji su nam igraci svi defilovali tipa Jakirevic, Bajano, Milenkovic, onaj drugi Vrancic, pa ovi Safetovi su Maradone za njih
Eldin Hadzic
sta ce on...igra u drugoj spanskoj ligi
Visca
druga turska liga.
Visca
Nemojte blatit Viscu, momak je uvijek odigrao korektno i sada je svakako u prvoj ligi. Pustite Edina, on je svoje mjesto zasluzio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"