Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Sabinho
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Sabinho » 31 okt 2014, 18:14

MrMuscle je napisao/la:Harun i Dino su dobri itekako, jos su bili dobri i prije nego li je ovaj dosao na mjesto predsjednika saveza.... Al Harun apsolutno nema nista sa njegovim imenovanjem... cak je i Harun jedno vrijeme pretendovao za to mjesto u Savezu.... Al stranka gura Dinu kao rijetko koga i zato nije mogao upasti Harun... Sutra ga mogu (Dinu ) na mjesto jednog od direktora u Telekom ubaciti da hoce, a da ne mogu u KSBiH i to dok je ovaj jos u dugu...
I za mene je Dino velika supc.ina i zlo... Al

@Admire
Juka nije imao veze sa tim osiguranjem.. On nije dostavio dokumente da je povrijedjen niti je dopustio doktoru repke da uvidi da je povrijedjen 100%... krivica apsolutno njegova.... I za mene je to zavrsena prica.... I prema propozicijama Savez svakako da bi NBA igrac igrao mora platiti osiguranje...

Niko ne smije biti iznad repke... Niko... Time ispada da je Jusuf bolji i veci od Mirze, Nihada itd..... Ma da je licno Jordan ne treba da igra ako nece.. Ni prvi ni zadnji.... Ako hoce nek izgladi odnose, ako nece ima TV.... :salut: Niko nije iznad drzave i drzavnog dresa....
:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 okt 2014, 18:15

Liverpool. YNWA je napisao/la:
jao al' me istrza sa ovim, ja mislio ovo nešto današnje..
vjeruj da bi isto izjavio i danas

Halo ljudi, sta vam je, pricamo o momku koji je par dana nakon potpisa milionskog ugovora za NBA klub dosao na okupljanje reprezentacije do 20 godina da igra yebenu B diviziju, i time naljutio ljude u Denveru
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 31 okt 2014, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 okt 2014, 18:16

Gdje ste insajderi, nisam vas prepoznao :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 okt 2014, 18:27

Juka je naš najbitniji čovjek i on mora igrati, Harun je učinio mnogo, ali Juka nam je obezbjedio sve ove A divizije ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 okt 2014, 18:27

MrMuscle je napisao/la:Harun i Dino su dobri itekako, jos su bili dobri i prije nego li je ovaj dosao na mjesto predsjednika saveza.... Al Harun apsolutno nema nista sa njegovim imenovanjem... cak je i Harun jedno vrijeme pretendovao za to mjesto u Savezu.... Al stranka gura Dinu kao rijetko koga i zato nije mogao upasti Harun... Sutra ga mogu (Dinu ) na mjesto jednog od direktora u Telekom ubaciti da hoce, a da ne mogu u KSBiH i to dok je ovaj jos u dugu...
I za mene je Dino velika supc.ina i zlo... Al

@Admire
Juka nije imao veze sa tim osiguranjem.. On nije dostavio dokumente da je povrijedjen niti je dopustio doktoru repke da uvidi da je povrijedjen 100%... krivica apsolutno njegova.... I za mene je to zavrsena prica.... I prema propozicijama Savez svakako da bi NBA igrac igrao mora platiti osiguranje...

Niko ne smije biti iznad repke... Niko... Time ispada da je Jusuf bolji i veci od Mirze, Nihada itd..... Ma da je licno Jordan ne treba da igra ako nece.. Ni prvi ni zadnji.... Ako hoce nek izgladi odnose, ako nece ima TV.... :salut: Niko nije iznad drzave i drzavnog dresa....
i baš znaš da je tako bilo?

i zbog čega će se lomiti na ilidži pred 300 ljudi, a glumiti da je povrijeđen iako će ga gledati cijela BiH?
nema potpisa

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 okt 2014, 18:37

Ma j*bi se ba Juka znaš i sam da nisi ispoštovo proceduru još govoriš nisam ni skim u kontaktu iz KSBiH trenirat ću na ljeto sa Markovićem :wave:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 okt 2014, 18:42

Sve ja razumijem, njega je povrijedilo ono pismo i i ja bih bio ljut na njegovom mjestu. No nije ni njegovo maslo za ramazana... A pazite, on u ovim izjavama ne govori da nece igrati za repku, izjava je ekstremno diplomatska i da se tumaciti na vise nacina... Imam osjecaj da i menadzer njegov ima prste u svemu tome.

U svakom slucaju ja ga necu pratiti dok se ne izjasni konkretno da ce igrati i dalje za repku, osim ako se termini ne budu poklapali s Mirzom.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 okt 2014, 18:51

I opet je dobio poruke na koje ne odgovara..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 31 okt 2014, 18:57

@Admire
Da znam da nije dostavio nikakve nalaze i lijecnicke potvrde... Niti je dopustio da ga pregledaju doktori reprezentacije koji su uzgred vrhunski.. I samo fudbaleri imaju boljeg doktora... Dakle muljaza epskih razmjera...
I na kraju nista nije demantovao... :hmmmmm: :think: Sto li... Sta mislis....

I niko ga apsolutno nije tjerao da igra tu B-diviziju... Ni trener Abaz, ni Ivanovic ni Savez.. Cak su oni htjeli da ne igra ili da tek onda zavrsne runde pocne igrati....

Krivac :thumbdown: I kazem da je Jordan :salut: ako nece ne mora....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 31 okt 2014, 19:36

neno#4 je napisao/la:I opet je dobio poruke na koje ne odgovara..
Pa de nas prosvjetli i obavjesti šta je pozadina toga što ne odgovara na poruke?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 okt 2014, 19:38

MrMuscle je napisao/la:@Admire
Da znam da nije dostavio nikakve nalaze i lijecnicke potvrde... Niti je dopustio da ga pregledaju doktori reprezentacije koji su uzgred vrhunski.. I samo fudbaleri imaju boljeg doktora... Dakle muljaza epskih razmjera...

I niko ga apsolutno nije tjerao da igra tu B-diviziju... Ni trener Abaz, ni Ivanovic ni Savez.. Cak su oni htjeli da ne igra ili da tek onda zavrsne runde pocne igrati....

a ako to znaš što onda to sve nije dostavio? šta su mu to uradili u savezu da se tako naljutio i neprofesionalno ponio, ili se iz čista mira pokupio?
nema potpisa

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 31 okt 2014, 19:40

Isti taj Avazov sport je pisao o tome da Hajrovic napusta reprezentaciju...i jos milion dezinformacija. Jednostavno to nije ozbiljan medij.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 31 okt 2014, 19:50

Admir_Sa je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:@Admire

a ako to znaš što onda to sve nije dostavio? šta su mu to uradili u savezu da se tako naljutio i neprofesionalno ponio, ili se iz čista mira pokupio?
Zelio je slobodne dane jer je ''bio povrijedjen''.... A igrao uredno citav turnir B divizije iako u Savezu nisu htjeli da on uopce to igra jer bi i bez njega usli u A diviziju... i odjednom nakon par dana sa A selekcijom problemi sa ''povredom''... Iz saveza zeljeli da ga pregleda dr repke, on i menadzer nisu htjeli (sto li), svojevoljno bez icijeg dopustenja i dozvole otisli u Zagreb na pregled nekom doktoru i na kraju nisu dostavili nikakve nalaze iako su Harun i ostali, bez obzira na tezak prekrsaj discipline kakav je samo napustanje priprema, progledali kroz prste i trazili da dostavi nalaz od tog doktora da vide je l povreda ili nije... I on nije nista dostavio, niti se javljao nekoliko dana...Kristalno jasno da je on kriv ili pak menadzer... ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 okt 2014, 20:11

znaći osilio se juka i tražio slobodne dane i zbog toga svo to sranje ispade. to je vjerovatno priča ljudi iz saveza i ima logike u istoj, ali bi dobro bilo da se i juka oglasi konkretno. opet ne kontam zbog čega su iz saveza pravili tolike probleme oko tih slobodnih dana, fino su mogli dati par dana svoj četvorici iz mlade ekipe i niko se ne bi bunio. kada krenu utakmice reducirati im minute po zasluzi kako su trenirali i uigrali se sa ekipom i mirna bosna
nema potpisa

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 okt 2014, 20:16

Niko nije pravio probleme, nego je dobio dosta dana, ali se ni tada nije pojavio. Mladost ludost, nezrelost djeteta koje je doslo do para.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 31 okt 2014, 20:19

neno#4 je napisao/la:Niko nije pravio probleme, nego je dobio dosta dana, ali se ni tada nije pojavio. Mladost ludost, nezrelost djeteta koje je doslo do para.
I koji je mozda rizikovao sve te pare sto bi zaradio u karijeri da igra na Ilidzi na nekom prvenstvu B divizije :tokralju:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 okt 2014, 20:20

Ne znam kome vjerovati , al vojniku saveza svakako ne.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 okt 2014, 20:21

Jusuf je potreban nama a ne mi njemu, ne mora graditi karijeru preko repke jer je vec izgradio sam. Ne zelim da ulazim sta je ko kome rekao ali Nurkic nam je potreban vise nego iko.
1946

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 okt 2014, 20:23

nezrelost sigurno, jer pričamo ipak o tinejdžeru... kakva je isprika čovjeku od 4 banke. ono pismo je mog'o komotno potpisat s moja sujeta. Od sina do izdajnika u 3 sedmice, :crazy:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 31 okt 2014, 20:23

Forster je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Niko nije pravio probleme, nego je dobio dosta dana, ali se ni tada nije pojavio. Mladost ludost, nezrelost djeteta koje je doslo do para.
I koji je mozda rizikovao sve te pare sto bi zaradio u karijeri da igra na Ilidzi na nekom prvenstvu B divizije :tokralju:
Njegova licna odluka je igranje u B diviziji....... Savez to nije htio... i tu je prekrsio zahtjev koji je stavljen pred njega... mada mu tu naravno nisu zamjerili ni 1% kao za ono sto je uradio kod napustanja repke....sto je i logicno...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.