To se ponovo okupljaju..wienultras je napisao/la:Procito sam kod njih bus minibus i par kombija kao dolazi..ma smijurija od kluba generalno.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
wienultras
- Kontakt:
lopate podjelit i naprijed rodjeniiiiCoraco je napisao/la:Kad ste tako vrijedni dočekat će vas lopate da pripremite temelj za istočnu tribinu, izabraćemo i udarnika danadrakensang je napisao/la:Bola da nas dodje 20 vrijedniji smo od svih tih vasih pozera na tribini !
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ljudi citajuci pojedine statuse na fb nama prijetii scenario grobaraaa izgleda 
-
wienultras
- Kontakt:
mi smo se kao grupa davno razisli,znas to i sam,zato i jest kako jest..a fcb uzimat za ozbiljno,ono...SiggySinatra je napisao/la:Ljudi citajuci pojedine statuse na fb nama prijetii scenario grobaraaa izgleda
sve je pocelo od onog famoznog transparenta,nasa prica pocinje gledajte i ucite...kada se grupica odvojila...ali sta te brine bolan,sad su druga vremena,neki novi klinci
- SiggySinatra
- Kontakt:
Pa brine me jer dodjem nekako u srediniwienultras je napisao/la:mi smo se kao grupa davno razisli,znas to i sam,zato i jest kako jest..a fcb uzimat za ozbiljno,ono...SiggySinatra je napisao/la:Ljudi citajuci pojedine statuse na fb nama prijetii scenario grobaraaa izgleda![]()
sve je pocelo od onog famoznog transparenta,nasa prica pocinje gledajte i ucite...kada se grupica odvojila...ali sta te brine bolan,sad su druga vremena,neki novi klinci
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i ja citam narod i nevjerujemSiggySinatra je napisao/la:Ljudi citajuci pojedine statuse na fb nama prijetii scenario grobaraaa izgleda
ja inace podrzavam ove momke SLANA GARDA kao ovaj nas momak ovdje sa foruma RUDARSKA 2,staragarda i ostali ,,jednostavno primjer svakome kako se voli klub,,ali eto vidim Rudarska se seli na zapad nece na sjever, pa citam i ja druge nece na sjever idu na zapad..umjesto da punimo sjever mi ga sad ispraznismo pitanje je ko ce sutra uopste biti na sjeveru
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Suljo20002
- Kontakt:
Ako budu vrijedni donijecu gajbu pive.wienultras je napisao/la:lopate podjelit i naprijed rodjeniiiiCoraco je napisao/la:Kad ste tako vrijedni dočekat će vas lopate da pripremite temelj za istočnu tribinu, izabraćemo i udarnika danadrakensang je napisao/la:Bola da nas dodje 20 vrijedniji smo od svih tih vasih pozera na tribini !
-
wienultras
- Kontakt:
sretno momcima.SRCEM DO POBJEDE 
Srce na teren,hocemo srce na teren,srceeee na teren... hocemo srce na teren....
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ovi sa Kosova opet hakovali stranicu fk sloboda 
Cigani preko nase stranice yebu Srbiju, mrs g,ovna jedna
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
wienultras
- Kontakt:
Albanska mafija u sluzbi rodjenih hahaha danas u 12 vozim za tirol valjda pobjede male rodjene zavrsicu dje u kanalu ako se budem nerviro.haha jedan gol dosta..molim te bozeee
Hajmo Sedru kamenovat hhfukara87 je napisao/la:Ovi sa Kosova opet hakovali stranicu fk sloboda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Može biti da su nas talibani pomiješali sa FK Sloboda Užicefukara87 je napisao/la:Ovi sa Kosova opet hakovali stranicu fk sloboda
krivo im što smo pustili Redežpijafukara87 je napisao/la:Ovi sa Kosova opet hakovali stranicu fk sloboda
To će ih dočekat kad završe sa poslom, nema točenja u krugu stadionaSuljo20002 je napisao/la:Ako budu vrijedni donijecu gajbu pive.wienultras je napisao/la:lopate podjelit i naprijed rodjeniiiiCoraco je napisao/la:Kad ste tako vrijedni dočekat će vas lopate da pripremite temelj za istočnu tribinu, izabraćemo i udarnika dana![]()
![]()
Lijep dan, izgovora nema, preko 2000 nas mora doći jbg, poslije ove još Sarajevo i nema više utakmica do marta.
Lagano spreman,odjava i vidimo se na Tusnju...svi ko jedan idemoooo tuzlanski...JAKOOOOOOOO
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Evo sad kraj mene prolazi par momcica i baklje u rukama. U prevodu: nazire se nova kazna za nas klub. Ako opet zaseru e onda koji **** uopste navijati na stadionu, ako je na stetu kluba.
I cujem neku konverzaciju da je 2KM karta!? Moguce da je cilj u ove 2 tekme privuci sto vise raje u korist dobrih rezultata.
I cujem neku konverzaciju da je 2KM karta!? Moguce da je cilj u ove 2 tekme privuci sto vise raje u korist dobrih rezultata.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
2 KM je karta za Fukare, a što se tiče baklji, nadam se da se neće palit'!
Hebo te, nema se pive kupit na stadionu. Valja mi sokic popit 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.