FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji je ovo 14 broj,Junuz iz Belgije
?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
onda jedino jug, tamo ti je petak.QUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje ce se moci uzeti ulaznica za neutralne navijace, i koja tribina, rado bih isao na sjever, ali tanak sam s parama kao student i 10km mi je malo skupp
o
Sent from my Nokia Lumia 909

1946
Nek dodje s pravom rajomHead je napisao/la:onda jedino jug, tamo ti je petak.QUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje ce se moci uzeti ulaznica za neutralne navijace, i koja tribina, rado bih isao na sjever, ali tanak sam s parama kao student i 10km mi je malo skupp
o

Znaci dvije su dileme oko sastava, Baric/Berberovic i Bilbija/Duljevic. Bio sam za to da Blibija pocne, ali posto im Kvesic ne igra to treba iskoriati i pustiti Duljevica da ih siluje sa desne strane.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jel sigurno to burazeru ? Ja procitah na fcs.ba da prodaja pocinje tek na dan tekme tj. u nedelju... Pa ako bi mi mogao dati izvor te informacije da dzaba sutra ne nosam pare (kupujem za veci broj ljudi) i ne peglam se bezveze ako se ne budu prodavalesarajlija je napisao/la: Sutra pocinje od 9h skenderija, trznica
1946
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
radije necu ni ici na utakmicuHead je napisao/la:onda jedino jug, tamo ti je petak.QUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje ce se moci uzeti ulaznica za neutralne navijace, i koja tribina, rado bih isao na sjever, ali tanak sam s parama kao student i 10km mi je malo skupp
o

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
radije necu ni ici na utakmicuHead je napisao/la:onda jedino jug, tamo ti je petak.QUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje ce se moci uzeti ulaznica za neutralne navijace, i koja tribina, rado bih isao na sjever, ali tanak sam s parama kao student i 10km mi je malo skupp
o

Dacu ti ja koliko ti fali za kartu,javi se na PP nije problem,ako vec kontas dolaziti do Skenderije(posto ce dole prodavati) mozes me naci sutra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
dole se uvijek dzabalesku moze uci 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Karte su sutra za nas na trznici, a prekosutra od 9 sati i na Skenderiji.
Imao sam 12 godina kad su nas poniziili na Koevu 0:3, nikad to necu zaboravit. Nadam se da cu nedelju vjecno pamtit i da cemo ih pojest 0:4.
Imao sam 12 godina kad su nas poniziili na Koevu 0:3, nikad to necu zaboravit. Nadam se da cu nedelju vjecno pamtit i da cemo ih pojest 0:4.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
1:3 hladno
http://s30.postimg.org/fzu7nbl5d/sviraj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://s30.postimg.org/fzu7nbl5d/sviraj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
U novi boj ...
Hajd sto su im igraci gladni ko racKu pi:::e ,nego su i nepismeni ko telad
jb..te neznaju pricat kako treba ,
Ljudi nam se smiju zbog njih
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tomic-ov ... ini/144292" onclick="window.open(this.href);return false;
jb..te neznaju pricat kako treba ,
Ljudi nam se smiju zbog njih
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tomic-ov ... ini/144292" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****.ba/clanak/87610482143 ... %20derbiju" onclick="window.open(this.href);return false;
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
I ima li na kraju karti danas na skenderiji ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
ooooooo ZABIT ĆE GA NEMAJA! OOO OOOO ZABIT ĆE GA NEMANJA!

Nije boj na Kosovu, cuj NemanjaBenko je napisao/la:ooooooo ZABIT ĆE GA NEMAJA! OOO OOOO ZABIT ĆE GA NEMANJA!![]()
![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
OOOOOOOO O NEMANJA BILBIJA OOOOOOOOO OOOOOOOO O NEMANJA BILBIJApile87 je napisao/la:Nije boj na Kosovu, cuj NemanjaBenko je napisao/la:ooooooo ZABIT ĆE GA NEMAJA! OOO OOOO ZABIT ĆE GA NEMANJA!![]()
![]()
NANANANNAAN ZABIO GA NEMANJA, NANANA NANANA ZABIO GA NEMANJA!!!!!!!!
Jos samo ovaj dan da prodje i sutra idemo lagano kod komsija da pobjedimo, samo hrabro. 

04.10.2009 !!
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bordobijeli, iliyaa8, keli, Kyle88, MokraKifla, rimljanin90, tuitamo i 60 gostiju.