FK Igman Konjic

Moderator/ica: GracanicaAA

adnan6595
Kontakt:

Re: FK Igman Konjic

Post Postao/la adnan6595 » 30 okt 2014, 00:24

Zbog ovih natpisa NOŽ,ŽICA,JABLANICA !!! treba da vas je sramota,vidi se da ste obicna djeca i da nemate pojma sta predstavljaju te rijeci.Sve ima neku granicu,a ovo je pretjerano,znate i vi sto ne treba vam sad tu obajsnjavati..STIDITE SE :)
The Maniacs 1987
FK Željezničar

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 30 okt 2014, 14:24

adnan6595 je napisao/la:Zbog ovih natpisa NOŽ,ŽICA,JABLANICA !!! treba da vas je sramota,vidi se da ste obicna djeca i da nemate pojma sta predstavljaju te rijeci.Sve ima neku granicu,a ovo je pretjerano,znate i vi sto ne treba vam sad tu obajsnjavati..STIDITE SE :)
Baš zato što imam pojma šta predstavlja sam stavio to.
Support your local club !

Turbosi
Kontakt:

Post Postao/la Turbosi » 30 okt 2014, 15:47

KonjicBOY je napisao/la:
adnan6595 je napisao/la:Zbog ovih natpisa NOŽ,ŽICA,JABLANICA !!! treba da vas je sramota,vidi se da ste obicna djeca i da nemate pojma sta predstavljaju te rijeci.Sve ima neku granicu,a ovo je pretjerano,znate i vi sto ne treba vam sad tu obajsnjavati..STIDITE SE :)

a ljutis se kad napisem da ste Cigani,gori ste od njih,napiso bi ti svasta al vidim da si balo neki ne vrijedi sa tobom raspravljat

JE.BEMO IGMANA,JE.BEMO ĆUPRIJU,JEB.EMO BEŠTIJE TE PI.ČKE KONJIČKE
Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 30 okt 2014, 17:02

Turbosi je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:

a ljutis se kad napisem da ste Cigani,gori ste od njih,napiso bi ti svasta al vidim da si balo neki ne vrijedi sa tobom raspravljat

JE.BEMO IGMANA,JE.BEMO ĆUPRIJU,JEB.EMO BEŠTIJE TE PI.ČKE KONJIČKE
Daj ti prvo nauči gramatiku bosanskog jezika pa ćemo onda pričati dalje :)

I haj razguli sa Igmanovog pod-foruma da ne bih ja moderatoru prijavljivao ove neprimjerene sadržaje srce moje :wave:

P.S. Beštijama se samo možete :guz:

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 30 okt 2014, 18:20

Ponesite crne vreće, živ se niko vratit neće, samo dođiteee !

Ubij, zakolji, da Turbos ne postoji !

BestijeKonjic
Kontakt:

Post Postao/la BestijeKonjic » 30 okt 2014, 19:25

Adnane de ti meni reci sto smo mi cigani,a vi niste?

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 30 okt 2014, 19:48

Na ovom forumu ocito nema niko iznad 20 godina ,jer pisati ovakve stvari u najmanju ruku je za psihicko promatranje,pitam se jeste li vi svjesni sta pisete?Kad covjek ovo procita rekao bi se da se radi o dva zaracena grada ,zbog vas nekolicine nabrijani tinejdzera koji pod uticajemm koje kakvih sredstava pisete ovakve stvari ,normalna raja s strahom ide u jablanicu ili obrnuto,,sramite se :twisted:

BestijeKonjic
Kontakt:

Post Postao/la BestijeKonjic » 30 okt 2014, 20:09

Upravo tako,ni ja se ne slazem s ovim noz zica jablanica normalno da treba izbrisat ovo,zna se sta ovo oznacava i ko ovo govori.Samo mi na zivac ide sta god ovdje napise neko iz Konjica ,odmah se ovi iz Jablanice javljaju pa dosta ih je vise jbt.Imate svoj klub i navijajte,isto tako mi svoj i to je to .

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 30 okt 2014, 20:11

konjicanin01 je napisao/la:Na ovom forumu ocito nema niko iznad 20 godina ,jer pisati ovakve stvari u najmanju ruku je za psihicko promatranje,pitam se jeste li vi svjesni sta pisete?Kad covjek ovo procita rekao bi se da se radi o dva zaracena grada ,zbog vas nekolicine nabrijani tinejdzera koji pod uticajemm koje kakvih sredstava pisete ovakve stvari ,normalna raja s strahom ide u jablanicu ili obrnuto,,sramite se :twisted:
Ma jarane prvi su počeli,ne volim kad neko piše "Igman i Beštije mogu da se sagnu","serem vam se na Ćupriju",itd. itd. Mi sigurno nismo prvi počeli ono u Jablanici,mi sigurno nismo udarali starije ljude i žene... To ti je ono,kako siješ tako ćeš i požnjati.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 31 okt 2014, 14:28

BestijeKonjic je napisao/la:Adnane de ti meni reci sto smo mi cigani,a vi niste?
Procitaj ponovo,ja nisam spomenuo cigane :) nego samo natpis ovog malca Noz,...glupost obicna,njemu na sramotu,valjda ce nekad saznati odakle te rijeci poticu :)
The Maniacs 1987
FK Željezničar

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 31 okt 2014, 14:34

adnan6595 je napisao/la:
BestijeKonjic je napisao/la:Adnane de ti meni reci sto smo mi cigani,a vi niste?
Procitaj ponovo,ja nisam spomenuo cigane :) nego samo natpis ovog malca Noz,...glupost obicna,njemu na sramotu,valjda ce nekad saznati odakle te rijeci poticu :)

:cry: :cry:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 nov 2014, 11:41

konjicanin01 je napisao/la:Na ovom forumu ocito nema niko iznad 20 godina ,jer pisati ovakve stvari u najmanju ruku je za psihicko promatranje,pitam se jeste li vi svjesni sta pisete?Kad covjek ovo procita rekao bi se da se radi o dva zaracena grada ,zbog vas nekolicine nabrijani tinejdzera koji pod uticajemm koje kakvih sredstava pisete ovakve stvari ,normalna raja s strahom ide u jablanicu ili obrnuto,,sramite se :twisted:
:thumbup:

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 02 nov 2014, 16:04

Izgubili u Gabeli 2:0, što je bilo i za očekivati. Sada se okrećemo sljedećoj utakmici, velikom derbiju.. Velika želja na derbiju mene i cijelog grada je ta da dođu i Turbosi.. Međutim, kako sada stvari stoje, mali cigani ne smiju u Konjic.
HOĆEMO POBJEDU, POBJEDU NA DERBIJU !

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 nov 2014, 16:07

incara je napisao/la:Izgubili u Gabeli 2:0, što je bilo i za očekivati. Sada se okrećemo sljedećoj utakmici, velikom derbiju.. Velika želja na derbiju mene i cijelog grada je ta da dođu i Turbosi.. Međutim, kako sada stvari stoje, mali cigani ne smiju u Konjic.
HOĆEMO POBJEDU, POBJEDU NA DERBIJU !
Ohladi ! Igra se 3 za 3 !
Max Allegri

BestijeKonjic
Kontakt:

Post Postao/la BestijeKonjic » 05 nov 2014, 21:50

Bez obzira bilo 3 za 3 ili ne ,ovo je derbi,treba da napunimo stadion i fer i korektno navijamo.Nasi momci trebaju podrsku vise nego ikad i sigurno nece izostati.
CRVENO-BIJELI ALEE IGMAN KONJIC BESTIJEE <3

Turbosi
Kontakt:

Post Postao/la Turbosi » 07 nov 2014, 18:52

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... fcd93560cb" onclick="window.open(this.href);return false;

Predsjednik Igmana u majci Turbosi :tralala: :tralala:

BestijeKonjic
Kontakt:

Post Postao/la BestijeKonjic » 07 nov 2014, 18:59

hahahaha joj joj sto ovi Jablanicani vole provocirat,jos samo kad bi mi nasjeli na to... sutra cete dobit lekciju iz navijanja,a taj vas krkanluk ostavite u selu :D

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 07 nov 2014, 21:03

Turbosi je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... fcd93560cb

Haj to što je predsjednik Igmana u toj majici nego de se vi zapitajte,da vas Nino Kudra,momak koji je život proveo u Konjicu vadi iz govana :mrgreen: :mrgreen:

Turbosi
Kontakt:

Post Postao/la Turbosi » 07 nov 2014, 21:13

KonjicBOY je napisao/la:

Haj to što je predsjednik Igmana u toj majici nego de se vi zapitajte,da vas Nino Kudra,momak koji je život proveo u Konjicu vadi iz govana :mrgreen: :mrgreen:
Nino je dozivio ovacije u Jablanici sto nikad od vas nije dozivio,to je sam prizno...a sjecas se prije 7-8 god.kad ste ulazili u veci rang da vam je igralo 5-6 iz Jablanice aaa ?

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 07 nov 2014, 21:55

Turbosi je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:

Nino je dozivio ovacije u Jablanici sto nikad od vas nije dozivio,to je sam prizno...a sjecas se prije 7-8 god.kad ste ulazili u veci rang da vam je igralo 5-6 iz Jablanice aaa ?
Pa naravno da će doživit ovacije kad je igračina u svakom smislu. Unazad 7-8 godina se ne mogu sjećati jer nisam pratio Igman tada pa ne mogu pričati.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.