ko bi reko da CE od ovih piskica bit nesto,al stvarno ljudi rade svoj poso,svaka cast,

Za sve treba imati Talentaastra1922 je napisao/la:svaka cast piski ovo nikad nismo imali...akobogda sutra trebamo doci u sto vecem broju i podrzati momke
Kao i uvijek imate i moju podrsku.Samo hrabro Do pobjede danasastra1922 je napisao/la:svaka cast piski ovo nikad nismo imali...akobogda sutra trebamo doci u sto vecem broju i podrzati momke
Pisko kapa dole ipak treba odvojiti vrijeme i praviti priloge,ali ljudi moji ovaj Petar svakim svojim potezom,komentarom pokazuje koliko mu znači da ovaj klub,igrači uspiju ponaša se prema njima kao pravi pedagog-još jednom svaka častcrvenobijeli je napisao/la:http://nkzvijezda.com/video-press-najav ... zda-borac/
ko bi reko da CE od ovih piskica bit nesto,al stvarno ljudi rade svoj poso,svaka cast,
da,zbog bezbjedonosne situacije policija je odlučila da na toj tribini smjesti samo navijače Borca(što je po meni i bolje jer između navijača je odigrano samo jedno poluvrijeme)...esprit24 je napisao/la:Jel istina da je mala tribina zatvorena za domace navijace??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dobri su skroz,fedeltafrotta je napisao/la:cestitke zmajevi, opstacete sigurno, dobar vam je trener
Bas kako sam i rekao o Borcu,rezultat malo profula,Joco.....trebao si prije drugi zutivatreni je napisao/la:Što se tiče Borca,to je fudbalska ekipa u pravom smislu riječi.Uvijek su igrali dopadljivo,na pobjedu, te su uvijek utakmice bile neizvjesne i puna ritma.Takav stil igre nama odgovara i po meni bez obzira sto su kvalitetniji i od Radnika,Travnika i Viteza lakse ćemo izaći u kraj.Biće malo golova,2-1 ILI 1-0 za nas.Potez iz kojeg će Diata ili Stojanov zabiti će biti djelo Ordagića.Koliko sam primijetio da Brkić ima sjajne reflekse i brani nemoguće sto ide pored ili iznad njega,ali je tanak u situacijama u direktnim udarcima na njega.Mislim da ima problema da ukroti loptu koju već ima.Dosta je takvih golova primio kao i ovaj jučer u Zvorniku.Otprilike su to već i druge ekipe skuzile te imam osjećaj da radije pucaju u njega,već pored njega.Treba poraditi na tome i drugi nam golman i ne bi trebao.Borac ima razorne projektile sa distance i slobodnjaka.Valjda Stokić neće biti u stilu rasnog napadača za Borac u svom rodnom gradu.Joco,povuci ručnu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.