Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
Daj boze da NASA dobija dovoljno novca iz budžeta pa da prestane koristiti dotrajale rakete iz sedamdesetih . Ovaj lik sto je pričao o nekom black outu mislim da uopšte i nije u nasi .
Sent from my krunjačwwy
Sent from my krunjačwwy
Thomas Müller - Fußballgott
Sto se tice raketne tehnologije tu ih Rusi sisaju dobro. Dovoljno je reci da im nema ruskih raketa nebi oni svemira ni vidjeli.
NASA je totalno beskorisna agencija i nije cudo sto joj sve vise i vise kresu budzet. Jednostavno i sada imaju previse primanja nego sto zasluzuju. Sta je to NASA otkrila, dokazala a da to se nije znalo od ranije i da svemirske agencije drugih velikih drzava nisu? Sta, da zemlja nije ravna ploca? Da Mars nije pogodan za zivot?
Prvo za vrijeme trke hladnog rata na tom su ih terenu Sovjeti do nogu potukli! Rusi su prvi poslali covjeka u kosmos. Vec pomenuta ruska raketna tehnologija koju i ameri koriste. Vec su 40 godina podstanari u ruskoj svemirskoj stanici posto vec toliko godina nisu u stanju da konstruisu i naprave svoju i po ovim novim najavama nece skoro.
Jedina pobjeda sto su oni ostvarili na tom polju bio je taj put na mjesec. Ali kada se uzme u kojem je to periodu bilo, pod kojim okolnostima i uz koje konraverze i ona je dobro upitna.
Zadnjih godina je neko dobro konacno u vladi shvatio da su prilicno beskorisni pa im je momacki skresao budzet. Ugasili su i space sattle projekat pa ih opet Rusi guraju gore. Zadnjih godina cime se bave jeste taj Mars i slanje rovera na njega ali evo i Kinezi su opasno zagrizli na tome polju...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NASA je totalno beskorisna agencija i nije cudo sto joj sve vise i vise kresu budzet. Jednostavno i sada imaju previse primanja nego sto zasluzuju. Sta je to NASA otkrila, dokazala a da to se nije znalo od ranije i da svemirske agencije drugih velikih drzava nisu? Sta, da zemlja nije ravna ploca? Da Mars nije pogodan za zivot?
Prvo za vrijeme trke hladnog rata na tom su ih terenu Sovjeti do nogu potukli! Rusi su prvi poslali covjeka u kosmos. Vec pomenuta ruska raketna tehnologija koju i ameri koriste. Vec su 40 godina podstanari u ruskoj svemirskoj stanici posto vec toliko godina nisu u stanju da konstruisu i naprave svoju i po ovim novim najavama nece skoro.
Jedina pobjeda sto su oni ostvarili na tom polju bio je taj put na mjesec. Ali kada se uzme u kojem je to periodu bilo, pod kojim okolnostima i uz koje konraverze i ona je dobro upitna.
Zadnjih godina je neko dobro konacno u vladi shvatio da su prilicno beskorisni pa im je momacki skresao budzet. Ugasili su i space sattle projekat pa ih opet Rusi guraju gore. Zadnjih godina cime se bave jeste taj Mars i slanje rovera na njega ali evo i Kinezi su opasno zagrizli na tome polju...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
1. Solarna baklja se moze predvidjet u najboljem slucaju 24 sata prije iste, al prije 12 sati
2. Koji crni chemtrails, ljudi znatel vi kako avioni rade, i golfovi ispustaju neki crni chemtrails
2. Koji crni chemtrails, ljudi znatel vi kako avioni rade, i golfovi ispustaju neki crni chemtrails
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BlueBosnian
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- BlueBosnian
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- BlueBosnian
- Kontakt:
http://www.strogopovjerljivo.com/20/258 ... -nebu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta je po vama strašnije..Sami u cijelom svemiru ili svemir prepun inteligentnog života i različitih stvorenja, među kojima je najviše onih osvajački nastrojenih, dakle zlih?
Po meni prvo definitivno.
Šta je po vama strašnije..Sami u cijelom svemiru ili svemir prepun inteligentnog života i različitih stvorenja, među kojima je najviše onih osvajački nastrojenih, dakle zlih?
Po meni prvo definitivno.
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Znaju oni mnogo toga samo što se uredno skriva od javnosti.Da ide neki asteriod prema zemlji zar misliš da bi na vrijeme obavijestili stanovništvo.?Gunner4 je napisao/la:Seljoberi iz NASA samo ubiraju pare i lupaju okolo neke teorije da mi se mislilo da nesto rade. Pa covjece pre 2 godine nisu znali gdje ce da padne onaj stari ruski satelit a ovamo bi kao spasavali svijet od asteroida.
Takodje ovu pricu o 3 dana mraka su oni demantovali sto me i najvise zabrinjava... A ponovo i to je teorija koju je neki lik koji se naziva naucnikom lupio cisto da opravda sredstva sto muze od nekog fonda. Sta ce mucenik zavrsilo snimanje "Drevnih Vanzemaljaca"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: $: Najveće svjetske misterije
Ako mislis na vanzemaljce to je vec teorija zavjere i tu ne zalazim. Pao prosle godine iznad Sibira meteor zapravo manji dio i razvalio onaj gradic ali je veci dio razvalio ruski PVO.Saurman je napisao/la:Znaju oni mnogo toga samo što se uredno skriva od javnosti.Da ide neki asteriod prema zemlji zar misliš da bi na vrijeme obavijestili stanovništvo.?Gunner4 je napisao/la:Seljoberi iz NASA samo ubiraju pare i lupaju okolo neke teorije da mi se mislilo da nesto rade. Pa covjece pre 2 godine nisu znali gdje ce da padne onaj stari ruski satelit a ovamo bi kao spasavali svijet od asteroida.
Takodje ovu pricu o 3 dana mraka su oni demantovali sto me i najvise zabrinjava... A ponovo i to je teorija koju je neki lik koji se naziva naucnikom lupio cisto da opravda sredstva sto muze od nekog fonda. Sta ce mucenik zavrsilo snimanje "Drevnih Vanzemaljaca"
Ako na zemlju krene vece cudo kao u fimovima e ni za to nam ne treba NASA posto ce danima pre biti vidjliv na nebu i golim okom.
Govor je o besmislenosti te agencije koja je milijarde i milijarde dolara progutala a sem kontraverznog puta na mjesec nisu nista napravili...
Stvarno se postavlja pitanje sta je stvarna zadaca NASAe, jel to ono sto oni govore ili je nesto sasvin drugo. Cini mi se da su oni samo paravan za nesto ozbiljnije. Ne vjerujem u teorije zavjere i ne smatram bilo koji ozbiljno ali u slucaju NASE covjek se stvarno zapita. Toliki novac radi slikanja par stjena na mjesecu.
Za vrijeme histerije Hladnog rata i trke u naourazanju ali i u svemu i svacemu svemir je bio jedno od tih bojnih polja. NASA je tada ogroman novac ubrala i ako su ih Sovjeti na tom polju dobro potukli... Da se ne lazemo "Hable", "Vojadzer1 i 2" su veliki projekti ali ne njihovi samostalni nego u saradnji sa drugima.
Nakon kraja hladnog rata i nakon sto je utihnula ta nuklearna histerija isplilvala je na povrsinu ta njena bespotrebnost. Zato su joj debelo srezana sredstva, doduse i danas je ogromno ako se uzme kolika su ta njihova otkrica.
Dali su paravan za nesto drugo? Moguce.
USA je policijska drzava sa mali milion raznih agnecija koje spijuniraju i kotrolisu stanovnistvo... Vjerovatno vrse izradu tih spijunskih igracki ali to su vec sada sve nagadjanja.
Nakon kraja hladnog rata i nakon sto je utihnula ta nuklearna histerija isplilvala je na povrsinu ta njena bespotrebnost. Zato su joj debelo srezana sredstva, doduse i danas je ogromno ako se uzme kolika su ta njihova otkrica.
Dali su paravan za nesto drugo? Moguce.
USA je policijska drzava sa mali milion raznih agnecija koje spijuniraju i kotrolisu stanovnistvo... Vjerovatno vrse izradu tih spijunskih igracki ali to su vec sada sve nagadjanja.
Vanzemaljci teorija zavjer. Pa moras biti glup da mislis da smo sami u svemiru 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- theboss_RD07
- Kontakt:
Cuj najveca solarna oluja u zadnjih pedeset godina. Eto u mene stari ima 55 godina a ne sjeca se nikakve slicne solarne oluje. Sta vise djed ima 80 i kusur a ni on se ne sjeca 
⭐
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bravo, svi smo mi glupi na osnovu par hipoteza naučnika ala Semir Osmanagic
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Svemir je beskrajan i gotovo su nemoguce sanse da se negdje nisu potrefili uslovi kao na Zemlji.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bravo, svi smo mi glupi na osnovu par hipoteza naučnika ala Semir Osmanagic
Najzad, mozda ni ne trebaju isti uslovi, mozda tamo neki udisu CO2, izdisu kisik ili arsen a izdisu helij
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sto dovodi do zaključka da praktički ništa ne znamo i da su to sve pretpostavke. Ali eto, šta ja znam, ja sam glup [DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE]
Pa neki vjeruju u nadnaravna bica u nebesima, a neki u alliene.
To glup zvuci pretjerano, no svi koji tvrde da ih nema nisu nikad razmisljali dovoljno.
To glup zvuci pretjerano, no svi koji tvrde da ih nema nisu nikad razmisljali dovoljno.
Nije beskrajan, ogroman je ali konacan. Mozda ima nekih jednostavnih organizama ali prica o NLO, ETijevi iz filmova, Area 51... mislim da nije ni ozbiljna niti bilo kako dokazana.Otelo je napisao/la:Svemir je beskrajan i gotovo su nemoguce sanse da se negdje nisu potrefili uslovi kao na Zemlji.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bravo, svi smo mi glupi na osnovu par hipoteza naučnika ala Semir Osmanagic
Najzad, mozda ni ne trebaju isti uslovi, mozda tamo neki udisu CO2, izdisu kisik ili arsen a izdisu helij
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Htio sam da te navedem upravo na taj zakljucak. Da sam shvatiš šta si rekao. Drago mi je da si pametan momak, sve ostalo dolazi iskustvomOtelo je napisao/la:Pa neki vjeruju u nadnaravna bica u nebesima, a neki u alliene.
Naravno da nije ozbiljna.
Istina je da ne znamo sta ima u Atlatnskom okeanu ali zato znamo da nigdje u svemiru nema inteligentnog bica.
Jedino mi, uzviseni ljudi, smo pametni.
@bosniacum htio sam tocnije reci da zvuci glupo reci da je teorija zavjere, al et u brzini pisanja se nisam izrazio ni 20% onako kako sam htio.
Istina je da ne znamo sta ima u Atlatnskom okeanu ali zato znamo da nigdje u svemiru nema inteligentnog bica.
Jedino mi, uzviseni ljudi, smo pametni.
@bosniacum htio sam tocnije reci da zvuci glupo reci da je teorija zavjere, al et u brzini pisanja se nisam izrazio ni 20% onako kako sam htio.
Svemir nije beskonačan
Oblast 51 postoji, nikakva to tajna nije
Oblast 51 postoji, nikakva to tajna nije
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!