Mislim da ce to BHF da objavi.
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Da trebate se dogovorit na koje tribine cete biti, i za te tribine kupujte karte 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ma joj sjebat ce se belgijanci kad vide nas bosanjcerose
...bice zesce nego sto je bilo prije nekolko godina,manji stadion,vazna utakmica najezim se samo kad pomislim jos kad bi poveli
pa lom bi bio....jedva cekam 
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- Cincinnatus
- Kontakt:
Isto kao sto su se sjebali kad su nas dobili 4-1 kod kuce prije par godina, jel tako?HARIS XXL je napisao/la:ma joj sjebat ce se belgijanci kad vide nas bosanjcerose...bice zesce nego sto je bilo prije nekolko godina,manji stadion,vazna utakmica najezim se samo kad pomislim jos kad bi poveli
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
igra se ba na manjem stadionu a mi smo se opasno nalozili nema sanse da izgubimo opet 4-1 kao onda,sad smo puno jaci(po meni) nek nas bude 5,6 hiljada imat ce se osjecaj kao da smo mi domacini....Cincinnatus je napisao/la:Isto kao sto su se sjebali kad su nas dobili 4-1 kod kuce prije par godina, jel tako?HARIS XXL je napisao/la:ma joj sjebat ce se belgijanci kad vide nas bosanjcerose...bice zesce nego sto je bilo prije nekolko godina,manji stadion,vazna utakmica najezim se samo kad pomislim jos kad bi poveli
Da jos su tribine odmah uz ternen, ima da bude pakleno
Sjetite se Genk Sarajevo, kad bi se rezultat ponovio nebi imao nista protiv
treba obavezno napraviti transparente u cilju podrske vedadu ibisevicu , i volio bih da bude bez baklji
Sjetite se Genk Sarajevo, kad bi se rezultat ponovio nebi imao nista protiv
treba obavezno napraviti transparente u cilju podrske vedadu ibisevicu , i volio bih da bude bez baklji
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Cincinnatus
- Kontakt:
previse optimizma na ovom foruma. Vjeruj, i ja bi volio pobjedu ali tesko protiv Belgije. Jesi gledao njihov mec protiv Spanije? Pogledaj malo kako igraju.HARIS XXL je napisao/la:igra se ba na manjem stadionu a mi smo se opasno nalozili nema sanse da izgubimo opet 4-1 kao onda,sad smo puno jaci(po meni) nek nas bude 5,6 hiljada imat ce se osjecaj kao da smo mi domacini....Cincinnatus je napisao/la:Isto kao sto su se sjebali kad su nas dobili 4-1 kod kuce prije par godina, jel tako?HARIS XXL je napisao/la:ma joj sjebat ce se belgijanci kad vide nas bosanjcerose...bice zesce nego sto je bilo prije nekolko godina,manji stadion,vazna utakmica najezim se samo kad pomislim jos kad bi poveli
Tesko veoma tesko. Cak i remi bio bio dobar.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Da igrali su dobro, ali jesi vidio protiv luxemburga...
Uglavnom mislim da smo jaci od njih i da ih mozemo pobjediti
Uglavnom mislim da smo jaci od njih i da ih mozemo pobjediti
a jarane normalno da cu biti optimistican,sta cu necu govoriti da cemo izgubiti i da nemamo sanse sta nismo ni mi losi bili protiv spanije oni su estoniju 3-2 dobili znaci jedva a mi 7-0 pa sta oni onda trebaju da misle da smo brazil,idemo u belgiju pa sta bude
- Cincinnatus
- Kontakt:
Hehe, ne, samo mi smeta malo ovi sto govore da ce se "sjebati"HARIS XXL je napisao/la:a jarane normalno da cu biti optimistican,sta cu necu govoriti da cemo izgubiti i da nemamo sanse sta nismo ni mi losi bili protiv spanije oni su estoniju 3-2 dobili znaci jedva a mi 7-0 pa sta oni onda trebaju da misle da smo brazil,idemo u belgiju pa sta bude
Molim? Ovo je veoma jaki tim koji moze iznenaditi naj bolje repke
I ja se nadam na pobjedu, ili remi, ali ne treba ih tako lahko otpisati
-
BHFanaticos_
- Kontakt:
Imal ko stranicu nogometnog saveza Belgije!!! nek stavi link ako mu nije mrsko!!
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!
Imam ja, http://www.footbel.be/BHFanaticos_ je napisao/la:Imal ko stranicu nogometnog saveza Belgije!!! nek stavi link ako mu nije mrsko!!
-
BHFanaticos_
- Kontakt:
thx!!Tarik14 je napisao/la:Imam ja, http://www.footbel.be/BHFanaticos_ je napisao/la:Imal ko stranicu nogometnog saveza Belgije!!! nek stavi link ako mu nije mrsko!!
-
BHFanaticos_
- Kontakt:
Na pocetnoj stranici BHF-a!!! imate sve informacije oko odlaska u Belgiju!!!
Ja bih volio da idem na utakmicu ali jbg ja cu bodriti nase zlatne momke na televiziji.BHFanaticos_ je napisao/la:Na pocetnoj stranici BHF-a!!! imate sve informacije oko odlaska u Belgiju!!!
Bice mozda 4 - 1 ali za bosnu, ako ciro krene napadacki i sa dva spica sigurno cemo pobjedit, a ako se bude branio, najebali smo
Nije Belgija ekipa poput Slovenije!Bosnier je napisao/la:Bice mozda 4 - 1 ali za bosnu, ako ciro krene napadacki i sa dva spica sigurno cemo pobjedit, a ako se bude branio, najebali smo
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
samo da ne bude taktika zabij gol pa se brani
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ja, to je bila taktika protiv Spanije i Turske!Mirza_Hordas je napisao/la:samo da ne bude taktika zabij gol pa se brani
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Ja, to je bila taktika protiv Spanije i Turske!Mirza_Hordas je napisao/la:samo da ne bude taktika zabij gol pa se brani
protiv španije se teško moglo ipak su oni prvi na fifa rang listi a turskoj smo mogli zabiti dva tri gola ali džeko misimović i ostali nisu bili dovoljno precizni
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
bas cemo vidjet sad kad bude belgija igrala prijateljsku sa slovenijomTarik14 je napisao/la:Nije Belgija ekipa poput Slovenije!Bosnier je napisao/la:Bice mozda 4 - 1 ali za bosnu, ako ciro krene napadacki i sa dva spica sigurno cemo pobjedit, a ako se bude branio, najebali smo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.