zlatniljiljan je napisao/la:Mainz-Bremen 2 4.1 uplata 20

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zlatniljiljan je napisao/la:Mainz-Bremen 2 4.1 uplata 20
Jednostavno. Školski. Bravo!zlatniljiljan je napisao/la:zlatniljiljan je napisao/la:Mainz-Bremen 2 4.1 uplata 20
Jel za vadjenje?gundul je napisao/la:Da probamo jedan prelaz
nie odavno bilo kod brazilaca red je veceras i nadam se ovom prelazu![]()
Icasa - Nautico 2/1
ja bezveze pokazivao razlike u kvotama, a lisitic evo dobitnigonzales je napisao/la:![]()
znaci nema dileme, ubjedljivo najjaci sto se kvota tice![]()
nije lose ovih dana tako da nije za vađenjeLisac je napisao/la:Jel za vadjenje?gundul je napisao/la:Da probamo jedan prelaz
nie odavno bilo kod brazilaca red je veceras i nadam se ovom prelazu![]()
Icasa - Nautico 2/1
gonzales je napisao/la:ja bezveze pokazivao razlike u kvotama, a lisitic evo dobitnigonzales je napisao/la:![]()
znaci nema dileme, ubjedljivo najjaci sto se kvota tice![]()
jbm sto ga ne uplati
wwinfixator je napisao/la:Koja je to kladionica sa prve slike...bayern 2/1 stela
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bravo Markinjozgmiky je napisao/la:REUS daje gol 3.60
ajmo Marco
hajmo još porto budi drugzgmiky je napisao/la:Arsenal-Burnley 1 1.27
Granada-Real Madrid 2 1.25
Lorient-PSG 2 1.50
Empoli-Juventus 2 1.55
Porto-Nacional 1 1.25
4.61
idemo momci po još jednoga barzgmiky je napisao/la:LAS PALMAS-Albacete 1 1.60, 1/1 2.35
Domaćin jedan od najboljih domaćina lige, malo golova primaju, gol razlika u pet utakmica 12-2 dok su gosti među lošijim gostujućim ekipama i imaju gol razliku 5-11. Gostima fali nekoliko bitnih igrača za ovu utakmicu pa će tako vezni igrač morati na mjesto stopera i mislim da se neće dobro provesti u ovom susretu. Po svemu sudeći ide pobjeda domaćina i očekujem da već do poluvremena ostvare vodstvo koje će sačuvati do kraja.
tvrtko je napisao/la:
15:30 Hannover 96 vs Eintracht Frankfurt - 1 @2.25 ( gosti bez prvog golmana i Seferovica)
16:00 Chelsea vs Queens Park Rangers - Chelsea [email protected] ( Costa bi tebao igrati , gosti bez vaznih stopera)
18:00 Akhisar Belediyespor vs Trabzonspor - DNB 1 @1.85 (Pored ostalih izostanaka u timu . Halilhodzic trenira strogocu , Zeki Yavru i Mustafa Yumlu su kaznjeni i nece biti danas u ekipi )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.