FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo s treninga
Manijaci kao i uvijek dobru atmosferu napravili, igraci svjesni sta ih ceka sutra i ulaze cini mi se hladne glave
GAZIII GAZIII GAZIIII PITAREEEEEEE
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
cekaju ih preplaceni igracici iz veleza, travnika, borca itd. hladno 1:0, Juan Maunel Varea brat!Minjore je napisao/la:Evo s treningaManijaci kao i uvijek dobru atmosferu napravili, igraci svjesni sta ih ceka sutra i ulaze cini mi se hladne glave
GAZIII GAZIII GAZIIII PITAREEEEEEE
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
Nakav trans hz na Jugu ovo ono . [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- ultrassa1921
- Kontakt:
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Svani nedjeljo da je***o torpedo !!
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- SinBosanski
Opcija 1. :
Eldar Hasanović počinje napad i upošljava Tomislava Tomića, koji pronalazi Huana Manuela Vareu u sredini terena. Argentinac dugom loptom izbacuje Kerima Memiju koji prolazi po desnoj strani i centrira. U šesnaestercu Riad Bajić prihvata loptu i postiže gol.
Opcija 2:
Marijan Antolović baca loptu Aleksandru Kosoriću. Slijedi pas Mladenu Zeljkoviću na lijevu stranu. Nakon što prijeđe na protivničku sredinu, Zeljković dodaje Tomiću, a on izbacuje Seada Bučana na lijevom krilu. Slijedi povratna lopta na ivicu šesnaesterca, odakle Varea matira golmana.
1.

2.

Eldar Hasanović počinje napad i upošljava Tomislava Tomića, koji pronalazi Huana Manuela Vareu u sredini terena. Argentinac dugom loptom izbacuje Kerima Memiju koji prolazi po desnoj strani i centrira. U šesnaestercu Riad Bajić prihvata loptu i postiže gol.
Opcija 2:
Marijan Antolović baca loptu Aleksandru Kosoriću. Slijedi pas Mladenu Zeljkoviću na lijevu stranu. Nakon što prijeđe na protivničku sredinu, Zeljković dodaje Tomiću, a on izbacuje Seada Bučana na lijevom krilu. Slijedi povratna lopta na ivicu šesnaesterca, odakle Varea matira golmana.
1.

2.

de se ne brukaj sviju tiSinBosanski je napisao/la:Opcija 1. :
Opcija 2:
jesi dobar u glavu de mi reci molim te
- SinBosanski
arelinho je napisao/la:de se ne brukaj sviju tiSinBosanski je napisao/la:Opcija 1. :
Opcija 2:
Marijan Antolović baca loptu Aleksandru Kosoriću. Slijedi pas Mladenu Zeljkoviću na lijevu stranu. Nakon što prijeđe na protivničku sredinu, Zeljković dodaje Tomiću, a on izbacuje Seada Bučana na lijevom krilu. Slijedi povratna lopta na ivicu šesnaesterca, odakle Varea matira golmana.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dobar, ti ??
http://www.****/clanak/143853/vjecit ... em-i-kodro
A jest poletio da nekoga ocrni e moj pitaru hahahaahha
Onda ovi nisu normalni,ko da je kosarka pa treneri imaju vise akcija za postizanje golovaSinBosanski je napisao/la:arelinho je napisao/la:de se ne brukaj sviju tiSinBosanski je napisao/la:Opcija 1. :
Opcija 2:
Marijan Antolović baca loptu Aleksandru Kosoriću. Slijedi pas Mladenu Zeljkoviću na lijevu stranu. Nakon što prijeđe na protivničku sredinu, Zeljković dodaje Tomiću, a on izbacuje Seada Bučana na lijevom krilu. Slijedi povratna lopta na ivicu šesnaesterca, odakle Varea matira golmana.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dobar, ti ??
http://www.****/clanak/143853/vjecit ... em-i-kodro
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
FOTO: Uz veliku podršku Manijaka, Plavi odradili posljednji trening pred derbi
http://fkzeljeznicar.ba/foto-uz-veliku- ... rbi/12372/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-uz-veliku- ... rbi/12372/" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta je sa onim Asanovićem, je li on trenirao, ne vidim ga na ovim slikama?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ponovilo se sutra.....
Ponovilo se sutra.....
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Nije trenirao, ali je bio na treningu zajedn osa Kvesom.Adviser je napisao/la:Šta je sa onim Asanovićem, je li on trenirao, ne vidim ga na ovim slikama?
- champions1921
Juniori: ŽELJEZNIČAR- TRAVNIK 6:2
Kadeti: ŽELJEZNIČAR- TRAVNIK 8:0
Naši prvi u obje konkurencije...
Kadeti: ŽELJEZNIČAR- TRAVNIK 8:0
Naši prvi u obje konkurencije...
BUDI ŽELJO !!!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ponovilo se sto se tice posjeteDzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ponovilo se sutra.....
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ovaj teren na Grbavici stvarno odavno nije mocnije izgledao...
Nadam se samo da sudija nece **** sa sjeckanjem igre jer se odmah unisti samo same utakmice.
Sto se posjete tice, tesko, zaista. Mozda kada se napravi nesto na stadionu pa onda da mozemo ovoliko posjetu ocekivati. Ovako, mislim da ce sutra biti kao u derbiju ispod.
[youtube][/youtube]
Cak su i tada imali prejaku ekipu i bili su sigurni u pobjedu kao sutra sto ce biti..

Nadam se samo da sudija nece **** sa sjeckanjem igre jer se odmah unisti samo same utakmice.
Sto se posjete tice, tesko, zaista. Mozda kada se napravi nesto na stadionu pa onda da mozemo ovoliko posjetu ocekivati. Ovako, mislim da ce sutra biti kao u derbiju ispod.
[youtube][/youtube]
Cak su i tada imali prejaku ekipu i bili su sigurni u pobjedu kao sutra sto ce biti..
Daj nam Željo pobjedu sutra za 2. mjesto 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!