HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- primasquadra
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
nanose se igrači . ko valja valja ko ne valja ide nazad stižu novi 

ULTRAS DUBAI
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Pa je li bio potpisao za vas i sada ga prodajete ili otkud to ide u Belgiji sada?marioo8888 je napisao/la:Evo ga potpiso Ivan Sesar,odlično pojačanje![]()
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
marioo8888
- Kontakt:
Ma jok,na službenoj stranici izbacilo da je potpisao,ali se nešto zakompliciralo ne mogu se sjetit točno šta je bilo,nije bio kod nas,valjda iz Turske ide u Belgiju ili kao slobodan igrač,ne znam ti to.Mokroguz je napisao/la:Pa je li bio potpisao za vas i sada ga prodajete ili otkud to ide u Belgiji sada?marioo8888 je napisao/la:Evo ga potpiso Ivan Sesar,odlično pojačanje![]()
policiju vam .ebemo
a sto se tice tekme nek bude sta bude ruka ruci
a sto se tice tekme nek bude sta bude ruka ruci
- ManijakUSA
- Kontakt:
crvendać za Zrinjski
mogli bi vi ovdje i kiksati a imate po meni najteži raspored sljedi vam Olimpic u gostima i uvjek za svakoga nezgodni Široki tako da ako ovdje kiksate biće to možda kraj nadanja o jesenjoj tituli za Zrinjski.
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
eto pogledajte razlog vracanja robijasa....... cuj samo busem znaci sutra mogu poslat dopis da se dodje sa avionom i mi moramo ispostovat.....ne vjerujem...... da ne mislite da ste vi samo vracani itd...
nije provokacija nikakva vama upucena
nije provokacija nikakva vama upucena
- primasquadra
- Kontakt:
kao što sam ranije rekao , eto gdje i kako mi prosipamo bodove . KATASTROFA , nema druge riječi .
Umjesto da 1:0 napadnu dadnu jos jedan i rješe sve oni se povuku protiv slabašnog čelika . fali brani i taj 2. napadač nemože čovjek ni drugačije igrati ,nije on kriv.
Umjesto da 1:0 napadnu dadnu jos jedan i rješe sve oni se povuku protiv slabašnog čelika . fali brani i taj 2. napadač nemože čovjek ni drugačije igrati ,nije on kriv.
Nije to povlačenje krivo za ovo danas.
5 čistih šansi fulaš u prvom poluvremenu
Muminović ostavi ovu utakmicu a vjerojatno i ostale 2 cijelu momčad na cjedilu onim glupim potezom
Vučina se ozlijedi
I onda ih posere sreća da ovaj škaricama fula loptu,odbije se do ovog na drugoj stativi i on ga zabije
Osim onog udarca glavom njihova jedina šansa cijelu utakmicu a imali su igrača više od 35minute.
Užas...
Sad bez vučine i mumina protiv Olimpica i Širokog, ali se bar Deni vraća.
5 čistih šansi fulaš u prvom poluvremenu
Muminović ostavi ovu utakmicu a vjerojatno i ostale 2 cijelu momčad na cjedilu onim glupim potezom
Vučina se ozlijedi
I onda ih posere sreća da ovaj škaricama fula loptu,odbije se do ovog na drugoj stativi i on ga zabije
Osim onog udarca glavom njihova jedina šansa cijelu utakmicu a imali su igrača više od 35minute.
Užas...
Sad bez vučine i mumina protiv Olimpica i Širokog, ali se bar Deni vraća.
da Bog da vam igraci rak dobili
- primasquadra
- Kontakt:
ali sam siguran da nam je potreban samo jedan zadnji vezni . sad olimpic i široki neka igra samo radulović bit će to bolje nego inače
- ManijakUSA
- Kontakt:
Veliki kiks protiv slabašno Čelika je da ste imali igrača manje al opet prosuli ste 2 boda protiv ekipe koju svi ozbiljni kandidati pune do vrha e sad će tek biti zanimljivo iako što se tiče jesenjeg djela ako široki sutra uzme to je gotova priča biće zanimljiv vaš okršaj u 15 kolu ... Koliko će sad Muminović biti suspendiran 1 ili 2 utakmice ??
- primasquadra
- Kontakt:
jesenski naslov nas ne zanima zanima nas naslov na kraju . iako je pošteno zagužvalo i na pozicijama koje vode u europu . bit će neizvjesnije i od prošle sezone .
ManijakUSA vrijeme je da se uozbiljis i pocnes bolje pratiti PLBiH ako zelis komentarisati. Celika je jedino Siroki napunio do vrha jer je najbolja ekipa lige. Nismo izgubili ni protiv Sarajeva ni Veleza a danas ni porotiv Zrinjskog. Sve tri tima su bolja od nas no mi nismo izgubili. Sa Zeljom jos nismo ni igrali. Niko nas nije nadigrao osim Sirokog a mi smo dosta slabi sto isto tako nesto znaci sto se tice lige...ManijakUSA je napisao/la:Veliki kiks protiv slabašno Čelika je da ste imali igrača manje al opet prosuli ste 2 boda protiv ekipe koju svi ozbiljni kandidati pune do vrha e sad će tek biti zanimljivo iako što se tiče jesenjeg djela ako široki sutra uzme to je gotova priča biće zanimljiv vaš okršaj u 15 kolu ... Koliko će sad Muminović biti suspendiran 1 ili 2 utakmice ??
Zrinjski kvalitetnija ekipa ali sam sebi skocili u stomak i to je to...osjetio sam pozitivan rezon
i kakvo ti je pitanje kolikoce biti suspendovan, ko to moze znatiKenoRob je napisao/la:ManijakUSA vrijeme je da se uozbiljis i pocnes bolje pratiti PLBiH ako zelis komentarisati. Celika je jedino Siroki napunio do vrha jer je najbolja ekipa lige. Nismo izgubili ni protiv Sarajeva ni Veleza a danas ni porotiv Zrinjskog. Sve tri tima su bolja od nas no mi nismo izgubili. Sa Zeljom jos nismo ni igrali. Niko nas nije nadigrao osim Sirokog a mi smo dosta slabi sto isto tako nesto znaci sto se tice lige...ManijakUSA je napisao/la:Veliki kiks protiv slabašno Čelika je da ste imali igrača manje al opet prosuli ste 2 boda protiv ekipe koju svi ozbiljni kandidati pune do vrha e sad će tek biti zanimljivo iako što se tiče jesenjeg djela ako široki sutra uzme to je gotova priča biće zanimljiv vaš okršaj u 15 kolu ... Koliko će sad Muminović biti suspendiran 1 ili 2 utakmice ??
Zrinjski kvalitetnija ekipa ali sam sebi skocili u stomak i to je to...osjetio sam pozitivan rezon
- ficobahtic
- Kontakt:
Touchdown
Roma pretjerujes i ti ponekad.. fino objasnis momku da ako je dobio dva zuta da je to jedna utakmica suspenzije, a ako je dobio direktan crveni onda je to najmanje dvije tekme pauze za Muminovica. Bar je takva praksa bila svih ovih godina..
Roma pretjerujes i ti ponekad.. fino objasnis momku da ako je dobio dva zuta da je to jedna utakmica suspenzije, a ako je dobio direktan crveni onda je to najmanje dvije tekme pauze za Muminovica. Bar je takva praksa bila svih ovih godina..
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Oprosti , ali lošija ekipa od Čelika nije došla pod BB... A dolazi su i Vitez i RadnikKenoRob je napisao/la:ManijakUSA vrijeme je da se uozbiljis i pocnes bolje pratiti PLBiH ako zelis komentarisati. Celika je jedino Siroki napunio do vrha jer je najbolja ekipa lige. Nismo izgubili ni protiv Sarajeva ni Veleza a danas ni porotiv Zrinjskog. Sve tri tima su bolja od nas no mi nismo izgubili. Sa Zeljom jos nismo ni igrali. Niko nas nije nadigrao osim Sirokog a mi smo dosta slabi sto isto tako nesto znaci sto se tice lige...ManijakUSA je napisao/la:Veliki kiks protiv slabašno Čelika je da ste imali igrača manje al opet prosuli ste 2 boda protiv ekipe koju svi ozbiljni kandidati pune do vrha e sad će tek biti zanimljivo iako što se tiče jesenjeg djela ako široki sutra uzme to je gotova priča biće zanimljiv vaš okršaj u 15 kolu ... Koliko će sad Muminović biti suspendiran 1 ili 2 utakmice ??
Sa igračem više, valjali se po terenu u 40' ,mi ušli u utakmicu lako ćemo, bez duela bezkrvno...
Ozljeda Šćepe, pa Muminović ko pionir ostavi ekipu na cjedilu...
I uz jako lošu igru stvorili i promašili 4-5 mrtvaca...
Poslje j....a nema kajanja, idemo dalje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream
- ManijakUSA
- Kontakt:
Je svima drago odam amerikanca napastiKenoRob je napisao/la:ManijakUSA vrijeme je da se uozbiljis i pocnes bolje pratiti PLBiH ako zelis komentarisati. Celika je jedino Siroki napunio do vrha jer je najbolja ekipa lige. Nismo izgubili ni protiv Sarajeva ni Veleza a danas ni porotiv Zrinjskog. Sve tri tima su bolja od nas no mi nismo izgubili. Sa Zeljom jos nismo ni igrali. Niko nas nije nadigrao osim Sirokog a mi smo dosta slabi sto isto tako nesto znaci sto se tice lige...ManijakUSA je napisao/la:Veliki kiks protiv slabašno Čelika je da ste imali igrača manje al opet prosuli ste 2 boda protiv ekipe koju svi ozbiljni kandidati pune do vrha e sad će tek biti zanimljivo iako što se tiče jesenjeg djela ako široki sutra uzme to je gotova priča biće zanimljiv vaš okršaj u 15 kolu ... Koliko će sad Muminović biti suspendiran 1 ili 2 utakmice ??
-
marioo8888
- Kontakt:
Što su se svi kompletno obradovali našem kiksu,ali neka nema veze,sami smo krivi morali smo vodit na poluvremenu 2,3-0 ali jbt ga neće lopta u gol,morala je doći ovakva utakmica kad tad da kiksamo,prošle godine smo imali 3 ili 4 X-a zaredom kući pa smo osvojili titulu,glavu gore momci idemo dalje po tri boda na Otoku.
- ManijakUSA
- Kontakt:
Pa drug logično je da se svi vaši rivali raduju kad prospete 2 boda s obzirom da je 95% ljudi očekivalo vašu pobjedumarioo8888 je napisao/la:Što su se svi kompletno obradovali našem kiksu,ali neka nema veze,sami smo krivi morali smo vodit na poluvremenu 2,3-0 ali jbt ga neće lopta u gol,morala je doći ovakva utakmica kad tad da kiksamo,prošle godine smo imali 3 ili 4 X-a zaredom kući pa smo osvojili titulu,glavu gore momci idemo dalje po tri boda na Otoku.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.