Što je najgore nije jedini sudija koji je loš, a pomoćnici su dno dna, oni griješe više od glavnihdrakensang je napisao/la:kako je juniorima sudio Velez - Zeljo, pa to je urnebes bio cisti, ne zna covjek bil plako il bi se smijao..Željooooo je napisao/la:Hoće li više biti kažnjen ovaj sudija Paradžik ?, svaka utakmica koju on sudi je komedija teška, toliko čovjek greški napravi da je to nevjerovatno..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- ficobahtic
- Kontakt:
Kakav je ovo gol jbt
Dva mrtva ofsajda covjek ne dize, ovog pomocnika odmah nogom nabiti iz sudijske organizacije, koliko jos veceras.. Odavno veci kiks nisam vidio na nasim terenima 
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Sumnjivo ovo pravo , mislim da je bio ofsajd i kod prvog upucivanja lopte.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
прво " $, $ јесте...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
I prvo je ofsajd. Iako nije dirao loptu, očigledna namjera je bila da ide na nju. To je učestvovanje u akciji.jovanmaksimovic je napisao/la:прво " $, $ јесте...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ono prvo neko ce svirati neko nece ,a drugo cist ofsajd.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ево опет ' $, " ? $ " $ $ првог, јер се " " " " у $... $ " $ $ $ $ $ је $...Pappy je napisao/la:I prvo je ofsajd. Iako nije dirao loptu, očigledna namjera je bila da ide na nju. To je učestvovanje u akciji.jovanmaksimovic je napisao/la:прво " $, $ јесте...
FOR PAUL
FOR PAUL
Ne znam sjećaš li se utakmice Slavija- Željo iz prošle sezone. 1:1 kada je bilo ovdje. I kakav je gol tada poništen Slaviji, jer je lopta prošla pored Igora Radovanovića, koji je bio u ofsajdu, ali nije ga dirala. Sudija je poništio to, sa opravdanjem da je postojala mogućnost da igrač zbuni defanzivce Željezničara. Što je po meni poštena odluka, mada u pravilima to nigdje ne piše.jovanmaksimovic je napisao/la:ево опет ' $, " ? $ " $ $ првог, јер се " " " " у $... $ " $ $ $ $ $ је $...Pappy je napisao/la:I prvo je ofsajd. Iako nije dirao loptu, očigledna namjera je bila da ide na nju. To je učestvovanje u akciji.jovanmaksimovic je napisao/la:прво " $, $ јесте...
To isto možemo da primjenimo ovdje. Igrač se aktivirao, nastavio da trči za njom, i bukvalno je došao do nje i stao. Činjenica da su i igrači Olimpica, kao i cijela klupa gostiju bili zbunjeni, mislim da dovoljno govori o tome da je ofsajd. Mrzim tu nedefinisanost pravila, pogotovo kod ofsajda. Hajmo reći da je ovo slobodno sudijsko uvjerenje.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
' се тог ?, ? & ' - ?, $ је тај " ? " ? $ % ?, па је то ? $ за $ $ ", $ не ' ? " " " прво ¥ па стао ' " на $... ? опет то ' " $ је & ? ?... & $ " ' $ $ ", % се с & ?, $ увјерењу, $ сутра...Pappy je napisao/la:Ne znam sjećaš li se utakmice Slavija- Željo iz prošle sezone. 1:1 kada je bilo ovdje. I kakav je gol tada poništen Slaviji, jer je lopta prošla pored Igora Radovanovića, koji je bio u ofsajdu, ali nije ga dirala. Sudija je poništio to, sa opravdanjem da je postojala mogućnost da igrač zbuni defanzivce Željezničara. Što je po meni poštena odluka, mada u pravilima to nigdje ne piše.
To isto možemo da primjenimo ovdje. Igrač se aktivirao, nastavio da trči za njom, i bukvalno je došao do nje i stao. Činjenica da su i igrači Olimpica, kao i cijela klupa gostiju bili zbunjeni, mislim da dovoljno govori o tome da je ofsajd. Mrzim tu nedefinisanost pravila, pogotovo kod ofsajda. Hajmo reći da je ovo slobodno sudijsko uvjerenje.
FOR PAUL
FOR PAUL
Pitari nikad nece pameti doci, igraju protiv glavnog rivala i najuspjesnijeg tima u BiH a onda dodju i pisu kako je "sve sem pobjede iznenađenje". A prije toga bi na Mladosti i kako oni kazu "kukurz" timovima da popravljaju gol razliku.
Ma nema rjesili ligu do 13. kola, prosetali se.
Imam neki predosjecaj da ce im biti veselo na polusezoni u kompetnom timu i upravi generalno.
Imam neki predosjecaj da ce im biti veselo na polusezoni u kompetnom timu i upravi generalno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije ofsajd, Brkovic je bukvalno bjezao od lopte, a izgleda da je i Pandza u trenutku dodavanja bio u liniji s Muharemovicem, dakle ovaj mahač se uopšte nije provalio
Kako bježao od nje, a onda dođe pored nje ? Ili je želio da bude brži od nje, pa da završi u gol aut liniji ?lisander je napisao/la:Nije ofsajd, Brkovic je bukvalno bjezao od lopte, a izgleda da je i Pandza u trenutku dodavanja bio u liniji s Muharemovicem, dakle ovaj mahač se uopšte nije provalio
Ma to je nebitno vise bodovi su upisani i zavrsena prica....jedina satisfakcija je sto su svi igraci i klupa Olimpika bili posteni pa priznali da je gol iz ofsajda...sta ce ljudi su se smijali i provaljivali sudiju sa nama...igracima Olimpika niko ruznu rijec nije rekao cak su im svi cestitali pobjedu..izgleda nesto poslije meca Savija nesto dobacivao Gojakovom starom ali to je za ocekivati od klosara tipa koliko ste platili sudije bar tako pisu na olimpikovoj temi...Pappy je napisao/la:Kako bježao od nje, a onda dođe pored nje ? Ili je želio da bude brži od nje, pa da završi u gol aut liniji ?lisander je napisao/la:Nije ofsajd, Brkovic je bukvalno bjezao od lopte, a izgleda da je i Pandza u trenutku dodavanja bio u liniji s Muharemovicem, dakle ovaj mahač se uopšte nije provalio
U nastavku nije bilo uzbuđenja , ali ih je ipak bilo

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
al izjave trenera slobode
pa ni na forumu ne postoje ovakve teorije zavjere

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- Ljiljani87
- Kontakt:
Koja je **** ovaj Bureković , ako mu je tako prezime što je sudio derbi svaki kontakt faul 
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
cimirotu frajer nogu otkinuo on ni faul nije sviraoLjiljani87 je napisao/la:Koja je **** ovaj Bureković , ako mu je tako prezime što je sudio derbi svaki kontakt faul
čolić laktom opali namjerno Okica pred njim on faul svira bez zutog
nije lik dobar 2%
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Imal ovdje neko jaci sa pogadanje od 8/8 ?? 
Pogledajte temu Prva Liga 13. kolo
Pogledajte temu Prva Liga 13. kolo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.