Nije Lemez dobio dva žuta. Prvo je Vejnović dobio žuti prije one gužve, i onda se ovaj debil razmahao i dobili su Lemez, Kokot, Lučić, i Šabanović.arhimed89 je napisao/la:Jos na to dodaj dilemu da li je Lemez dobio drugi zuti il nije.Mokroguz je napisao/la:+ 4 zutih, blizu i trecem golu![]()
Cisto da bude zapisano,Brkovic ponovo po treci put masa veceru..Trebalo bi vidjeti onog Nukica,on mi izgleda kao malo ozbiljniji igrac,Brkan masi a mogao je pitati gdje ce da puca.Ipak mislim da je u velikoj mjeri teren umanjio kvalitet utakmice koji je i onako jako dobar od strane Olimpica.
Juka je igrao protiv Celika na poziciji stopera za desetku.Ima hendikep sto su sada u fokusu Regoje i Bogicevic.Na njega i ovog novog igraca iz rusije(takodjer stoper) se veoma ozbiljno racuna ako ne na proljece onda je sigurno sljedeca sezona njihova.Oba igraca su 19-20 godina-RUDARSKA2 je napisao/la:mozel neko napisati kako se snalazi Jusufovic , vidim igrao je protic celika u kupu 90min . Mnogo je obecavao dok je bio u Slobodi .... kakva je situaciju u Olimpiku ????
IDEMOOOOOO!!!gorazdak je napisao/la:Ako dignemo Zrinjski a ubjedjen sam da hocemo mi cemo biti sampioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Aleeeeee aleeeeee aleeee OLIMPIC SAMPIONNNN ALEEEEE ALEEEEE ALEEEE SAMPIOOOOONNNNNNNN.......
VUKOOOOOOOOOOOOVIIIIIII NASE VRIJEME DOLAZIIIIIII, VUKOOOVIIIII , VUKOOOOOVIIIIIII NASE VRIJEME DOLAZIIIII ALE ALEEEEE ALEEEE SAMPIONNNNNNNNN ALEEEEEE ALEEEEEEE E OLIMPIC JE SAMPION......
On je nazalost imao jako teske povrede od prosle sezone. Igrao nekih 40-ak minuta protiv Viteza kada je maltene pokvario koljeno, morao na operaciji u Rijeci u Hrvatskoj pa onda pola godine oporavka, a nakon toga se opet nesta desilo ako se ne varam. Da ga hoce samo te nesrece zaobici.RUDARSKA2 je napisao/la:mozel neko napisati kako se snalazi Jusufovic , vidim igrao je protic celika u kupu 90min . Mnogo je obecavao dok je bio u Slobodi .... kakva je situaciju u Olimpiku ????
Gojakov babo ima novaca,mozda je i dao,ko znaMancini je napisao/la:Napade Gojakovog oca poslije tekme i pita ga koliko ste sudijama dali para da sude za vas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.