Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Juventino1995
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Najbitnija su 3 boda, bolje i ovako igrat i uzimat bodove nego ubit protivnika a izgubis.
Samo se rezultat pamti ostalo se zaboravlja.FJ
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- bianconeros
- Kontakt:
Kad se svi vrate s povreda nadam se da cu jednom pogledati ovu formaciju..Nebi skodilo oprobati
Buffon
Lichtsteiner-Barzagli/Caceres-Chiellini-Asamoah
Vidal-Pirlo-Marchisio
Pogba
Tevez-Morata
Buffon
Lichtsteiner-Barzagli/Caceres-Chiellini-Asamoah
Vidal-Pirlo-Marchisio
Pogba
Tevez-Morata
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Nisam stigao gledati, ali po vašim komentarima igra mlohava ćuna.
Kakvi su bili Marcha i Vidal?
Kakvi su bili Marcha i Vidal?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Marcha brat uvijek igra dobro, nekad zna biti beton, ali je ovo danas bila njegova standardna utakmica. Odigra ono sta mu se kaze i to je to. Steta sto nemamo luksuz da ga gledamo cesce pred golom, jer neko mora cuvati Pirla i prostor u defanzivi.
Uglavnom, losa utakmica danas. Kvalitet je presudio i to je sva prica.
Uglavnom, losa utakmica danas. Kvalitet je presudio i to je sva prica.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- bianconeros
- Kontakt:
@AlvaroMorata: “Giovinco's great. I’ve known about him for years and he was always in my team when I played as Juve on the Playstation.

Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Što ti je lopta, bar 3x bolje smo odigrali u Genovi i na kraju dobili pljusku.
Baš ono, izgubiš na mostu, dobiješ na čupriji.
Baš ono, izgubiš na mostu, dobiješ na čupriji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BlueBosnian
- Kontakt:
Dobar gol Morate
Je li ono Padoin imao 2 prodora lijevo? Neko je nanizao stotinjak igrača i iznudio faul..
Je li ono Padoin imao 2 prodora lijevo? Neko je nanizao stotinjak igrača i iznudio faul..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Jeste, pohvalio ga Max. Još nam samo on fali protiv Olya, a Asa vjerovatno neće moći igrati, Angelo je navodno ok.
Ako misli igrati 3-5-2 onda jedino da stavi Martina ako se oporavi, ja lično bih riskirao sa Romulom koji se zaobilazi beskrajno, vidjet ćemo, nema puno opcija, Padoina ako pomisli staviti, onda.

Ako misli igrati 3-5-2 onda jedino da stavi Martina ako se oporavi, ja lično bih riskirao sa Romulom koji se zaobilazi beskrajno, vidjet ćemo, nema puno opcija, Padoina ako pomisli staviti, onda.
Allegri Al prossimo lancio di Bonucci multa da 100.000€
#MaxOUT
#MaxOUT
- BlueBosnian
- Kontakt:
Logično da misli.. Nedaj bože da ne misli pa se zezne i krene sa 4-3-3.. 
Boni zvani šaljem okomite lopte kad hoŠ..
Boni zvani šaljem okomite lopte kad hoŠ..
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Paolino, vrati se, treba nam LB, oprosti nam što nismo znali!

#MaxOUT
#MaxOUT
- masteRofPoker
- Kontakt:
@Pogba, je li ovo Alegri prijeti da ce kazniti Bonucija zbog dugih lopti? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Kao sto rekohVidal89 je napisao/la:Morata od prve, ako ga ne zabije Ba.nujte me sutra
Jako dobar dan za nas Juventine, prvo ti Roma digne raspolozenje onda mi pobjedimo na kraju ti inter uljepsa dan do max, ahhh sad jos malo pojebat
Bravo Pirlo za gol, uvijek bio i ostao je majstor slobodnjaka, ali za jače utakmice nije u ovom trenutku, možda i odigra neku utakmice kao nekad, ali to će biti samo izuzetak, ne može se na njega kroz cijelu sezonu osloniti. Najbolje bi bilo da igra ove utakmice, a u jačim uđe sa klupe.
Morata pokazao da zna, samo da momak nastavi igrati u kontinuitet i da se uigra sa Tevezom očekujem od njega mnogo već ove sezone. Alegri ponovo lupa gluposti jednostavno čovjek se pogubio to je evidentno, i u utorak mu je šansa da se malo opere, ali kako god on nije za ovaj Juventus.
Ako protiv Olympiacosa ne uzoru teren i ne dobiju utakmicu u kojoj će imati bolji međusobni omjer neka se svi odreknu plate za mjesec novembar , a Alegri podnese ostavku!
Morata pokazao da zna, samo da momak nastavi igrati u kontinuitet i da se uigra sa Tevezom očekujem od njega mnogo već ove sezone. Alegri ponovo lupa gluposti jednostavno čovjek se pogubio to je evidentno, i u utorak mu je šansa da se malo opere, ali kako god on nije za ovaj Juventus.
Ako protiv Olympiacosa ne uzoru teren i ne dobiju utakmicu u kojoj će imati bolji međusobni omjer neka se svi odreknu plate za mjesec novembar , a Alegri podnese ostavku!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
gojzerica
- Kontakt:
ma brate kad imaš dobru igru većinom ćeš imati i dobre rezultate, a ovako patnja za oči, **** ovoJuventino1995 je napisao/la:Najbitnija su 3 boda, bolje i ovako igrat i uzimat bodove nego ubit protivnika a izgubis.
PadoWin dribla kad hoće, kad ima vremena.Yes he can.Uš'o, vidio, pobjedio.BlueBosnian je napisao/la:Dobar gol Morate![]()
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- korisnikforuma
- Kontakt:
Pirla nikada, ali nikada ne bi dirao. Iako Juventus nije klub tipa Roma pa da mu u prvoj postavi mora igrati poluinvalid na račun starih zasluga, ali Pirlo mora sam vidjeti da on u ovakvom fizičkom stanju (bez onih 1% brzine koje je nekad imao) nema što tražiti u ozbiljnom nogometu.Padovan je napisao/la:Bravo Pirlo za gol, uvijek bio i ostao je majstor slobodnjaka, ali za jače utakmice nije u ovom trenutku, možda i odigra neku utakmice kao nekad, ali to će biti samo izuzetak, ne može se na njega kroz cijelu sezonu osloniti. Najbolje bi bilo da igra ove utakmice, a u jačim uđe sa klupe.
Pa on je protiv jednog Empolia, najjadnije ekipe u ligi vratio loptu Buffonu barem 3-4 puta.
Pa prije godinu ipo to nije radio ni protiv Bayerna...
Jednostavno, čovjek nam je donio prveiše uspjeha i zadovoljstva u protekle tri sezone, ali mora vidjeti da ovo više nije onaj isti Andrea Pirlo koji je od veznog reda Engleske reprezentacije napravio bezglave kokoši i valjao ih po terenu. Naravno, ukoliko on misli da može vratiti onu formu, mjesto u prvoj postavi ga čeka, ali ovakav Andrea je koristan samo za zadnjih 30 minuta kada isključivo napadamo!
Morata je još jednom pokazao da je u usporedbi sa drugim napadačem BOG NOGOMETA.
Iako je imao dosta grešaka (što nije nužno ni loše za "mladog" igrača) svaki njegov dodir s loptom se brojao, svaki puta je pokušavao napraviti nešto, svaki put gleda prema golu, sušta suprotnost sunarodnjaku koji jedino zna primit loptu ograđen leđima i vratiti je nazad nekom veznjaku, a ponekad i bekovima.
Llorente je zbilja zakasnio, prije 10 godina onakvi napadači su bili must have svakog kluba u engleskoj, danas, kada se i od špiceva očekuje da SUDJELUJU U IGRI ga je vrijeme pregazilo.
Za njega vrijedi slična stvar kao i za Pirla, dakle što prije shvati da mu nije mjesto u prvoj postavi Juventusa to bolje i za njega i za Juventus. Sa jednom bitnom razlikom, a to je da mi već imamo puno bolju zamjenu za njega.
Alvaro pokazuje jednu nevjerojatnu brzinu s loptom, za igrača njegove visine stvarno fascinantnu, i lakoću driblinga, kao i to da može iz bilo kojeg mjesta SAM SEBI stvoriti poziciju za šut.
Ako nastavi ovako uopće ne sumnjam da će Nando postati bivši igrač Juventusa...
Oly nam je biti ili ne biti utakmica, a ako one levate ne nabijemo barem tri razlike na Juventus stadionu (oni su na gostovanjima na razini nekog prosječnog kluba Serie A), onda imamo veliki problem
Ja bih na Pirejce izveo :
Buffon
Licht Ogbonna Bonucci Chiellini
Vidal Marchisio Pogba
Giovinco
Morata Tevez
pa kud puklo...
Buffon
Licht Ogbonna Bonucci Chiellini
Vidal Marchisio Pogba
Giovinco
Morata Tevez
pa kud puklo...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
nije da Pirlo nema svoje zamjene.. u prvih 5-6 kola koje smo igrali bez njega igrali smo bolji fudbal nego pod Conteom.. razlika izmedju Marchisija i Pirla je ogromna, nema peglanja lopte, beskonacnog vracanja unazad, konstantno pokusavanja da se uradi neki extra pass (kad ne treba), pa se i jednostavna akcija zakomplikuje.. naravno, njegov slobodnjak i dugu loptu ne moze niko (nit ce ikad moci) zamjeniti, al Pirlo je igrac manje kad god igra.. jedini razlog zbog kojeg bih volio vidjeti tu 4-3-3 ili 4-3-2-1 je sto Pirlo tu nema mjesta..
uostalom, nije on Del Piero pa da je klub zaduzio da igra i u poznim godinama
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ma cijela ekipa je u nekom knock-downu ! Nema više Contea da im kao Ćiro **** naninu nanu pa da proigraju kako treba... Allegri nije za toga. Buffon prvo treba njemu jedno 3-4 vaspitne pa onda svima ostalima. Ako počnemo sa 3-5-2 protiv Olympiacosa, mislim da nećemo proći grupu ovaj puta i da idemo opet u ELItalia je napisao/la:nije da Pirlo nema svoje zamjene.. u prvih 5-6 kola koje smo igrali bez njega igrali smo bolji fudbal nego pod Conteom.. razlika izmedju Marchisija i Pirla je ogromna, nema peglanja lopte, beskonacnog vracanja unazad, konstantno pokusavanja da se uradi neki extra pass (kad ne treba), pa se i jednostavna akcija zakomplikuje.. naravno, njegov slobodnjak i dugu loptu ne moze niko (nit ce ikad moci) zamjeniti, al Pirlo je igrac manje kad god igra.. jedini razlog zbog kojeg bih volio vidjeti tu 4-3-3 ili 4-3-2-1 je sto Pirlo tu nema mjesta..
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Morata protiv Olyimpiakosa mora igrat od prve minute,momak je masina 
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.