FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Guarin14
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Guarin14 » 01 nov 2014, 23:04

Nova anketa ? Koga bi voljeli vidjeti na klupi Intera ?

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 nov 2014, 23:06

SiamoNoi je napisao/la:Neka Puma zakljuca temu do nekih boljih vremena :mrgreen:
... i nek je otvori tek kada budemo mogli poželjeti dobrodošlicu Manciniju (ili bilo kome drugom).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 01 nov 2014, 23:13

Svaka cast za anketu. :rol:
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 01 nov 2014, 23:16

Otkaz nikad nece dobiti. Thohir je ekonomista i nece se tako lahko odreci para koje mora isplatiti za prijevremeni raskid ugovora. Jedino da krme da ostavku, ako ima imalo obraza.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 01 nov 2014, 23:19

h1a2s3o je napisao/la:Otkaz nikad nece dobiti. Thohir je ekonomista i nece se tako lahko odreci para koje mora isplatiti za prijevremeni raskid ugovora. Jedino da krme da ostavku, ako ima imalo obraza.
:rol: nece taj nikad dat otkaz..sto se cudite sto smo izgubili..zar ste zaboravili da nam fali sedam prvotimaca

Hahahahahahhaahahahahahha svaka cast na anketi

Hahahahhaahha
Ne znam sta bi prije odabro :rol:
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 01 nov 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 nov 2014, 23:25

Da,da,7 prvotimaca fali to smo zaboravili :rol:

Preselio se na mob. pa ne vidim novu anketu.Sta kaze? :mrgreen:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 01 nov 2014, 23:30

arminz je napisao/la: :rol: nece taj nikad dat otkaz..sto se cudite sto smo izgubili..zar ste zaboravili da nam fali sedam prvotimaca

Italija je to, ako Thohir bude zelio da Macari da ostavku mora je dati. Puno kesa je u igri.
Zadnja izmjena: h1a2s3o, dana/u 01 nov 2014, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 01 nov 2014, 23:30

Ko je kriv i odgovoran za lose igre i rezultate Inter-a
1. Trener
2. Walter Mazzari
3. Valter Macari
4. Kreten na klupi
5. Yuto Nagatomo
6. Slabi dzojstici

Mislio sam na to da Mazzari nikad nece dat ostavku, drugo je ako Thohir intervenise sto se jos uvijek nece desit..trebat ce par poraza nanizat da bi se on usudio otjerat ga
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 01 nov 2014, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 01 nov 2014, 23:32

h1a2s3o je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Istice mu ugovor na kraju sezone dosta im 3m,sta su se razbahatili sad...

Sad citam Mazzarri izjavio da mu fali 7 startera.Kakva budaletina je to :tokralju:

DA ima alibi za nepovoljan rezultat, sto je budaletina ? Pametan covjek. :)
:kafa:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 nov 2014, 23:37

Slabi dzojstici :rol:
Cudi me kako Dzoni nije u anketi.I Kuz :mrgreen:

Predlazem da Thohir provoza malo Mwaruwarija u gepeku kako bi ga potaknuo da razmisli o ostavci.Kad sam nece dat moraju se neke radikalne mjere poduzet,a da financijska konstrukcija ne ispasta :kafa:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 01 nov 2014, 23:39

Roberto Donadoni spoke to “Sky” after tonights match and explained that he is just satisfied with the 2-0 win over Inter. He said: “It was not our best game, there have been better games where we lost, as with Milan. Today we collected a victory for the work we are doing. Did we play to save my job? That’s nonsense. I’ve never complained when we have gotten into trouble and I will not tonight. These are three important points, we are happy, but we know the road is long.”
Ovaj jos podhebaje.
SiamoNoi je napisao/la: Predlazem da Thohir provoza malo Mwaruwarija u gepeku kako bi ga potaknuo da razmisli o ostavci.Kad sam nece dat moraju se neke radikalne mjere poduzet,a da financijska konstrukcija ne ispasta :kafa:
Na to sam i ja mislio.

Vidal89
Kontakt:

Post Postao/la Vidal89 » 02 nov 2014, 00:43

Nije uvijek trener kriv nemojte tako, treba malo pogledat sastav kakvi to igraci igraju, pa nema 2-3 mozda skuplja od 15mil u ovom trenu u interu, realno gledajuci.

Jel treba da Macari pravi igracinu od Obia, Kuzmanovica, Medela, Dodo pa ti igraci imaju tehniku u minusu i sta ti mozes ocekivati onda, da se boris za vrh tabele aha...

Jako mi je vas zao, bojao sam se kad je Tohir dosao misleci da ce inter postati kao Chelsea nesto u Eng, al eto...

Kod vas vrijedi Icardi, Kovacic, Ranochia al ni to nisu igraci ko zna neke klase sad da bi mogli praviti razliku, a ono ostalo vam je tuuuuga

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 02 nov 2014, 00:53

Vidal89 je napisao/la:Nije uvijek trener kriv nemojte tako, treba malo pogledat sastav kakvi to igraci igraju, pa nema 2-3 mozda skuplja od 15mil u ovom trenu u interu, realno gledajuci.

Jel treba da Macari pravi igracinu od Obia, Kuzmanovica, Medela, Dodo pa ti igraci imaju tehniku u minusu i sta ti mozes ocekivati onda, da se boris za vrh tabele aha...

Jako mi je vas zao, bojao sam se kad je Tohir dosao misleci da ce inter postati kao Chelsea nesto u Eng, al eto...

Kod vas vrijedi Icardi, Kovacic, Ranochia al ni to nisu igraci ko zna neke klase sad da bi mogli praviti razliku, a ono ostalo vam je tuuuuga
Nek Parma i Cagliari imaju igrace sto prave razlku :tokralju:

Hajd da se nama jednom desi da nas levatski klub dobije ko vas geona..mi se patimo protiv svake ekipe..zvijezda iz gradacca da igra protiv nas mi bi se napatili da damo gol

Niko me ne moze ubijedit da ovo nije trenerova krivica
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 02 nov 2014, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 02 nov 2014, 00:58

Ma sahranio nas je Benitez, ja sam to svima govorio, cim je taj covjek dosao..Gdje taj dodje tu trava vise ne raste.. Onda se nastavila tradicija, najgore moguce trenere smo imali, da su Interovi dusmani birali, ne bi ih bolje stavili..Krivaca ima mnogo, najveci je Mazzari, pa Tohir, a i realno roster nam nije sada neki vrh..
Stagniramo i nastavit cemo stagnirati, sve dok imamo k.ite od trenra na klupi, retardiranog vlasnika i sve dok najbolje igracemo dajemo za sicu ili u zamjenu za neke Alzirce..

Nista licno protiv Medela (koji me nije odusevio, kao sto izgleda da je vecinu vas) ali braco draga plavo-crne krvi, prije 5,6 godina takav igrac ne bi mogao nosati peskire po svlacionici, a on je u Interu najavljen kao da smo doveli Gattusa iz najboljih dana..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 nov 2014, 01:06

Vidal89 je napisao/la:Nije uvijek trener kriv nemojte tako, treba malo pogledat sastav kakvi to igraci igraju, pa nema 2-3 mozda skuplja od 15mil u ovom trenu u interu, realno gledajuci.

Placem bogami.Kako se uvijek ovako netko javi sa shizopricom :tokralju:

Vidal89
Kontakt:

Post Postao/la Vidal89 » 02 nov 2014, 01:14

Pa nemaju Parma i Cagliari igrace koji prave razliku, al vi imate 70% ekipe koja je nivo Parme i Cagliaria

Kod nas je malo drukcije, protiv Genove smo imali 2-3 100% sanse, i stativa plus mali Perin jednu skino, a oni ga dali ko jednom u 100god, nije nas islo jbg kao ni protiv Olyp golman sve skinuo, 15 suteva na gol u takvim utakmicama i nista opet. Kod nas je pola ekipe u losoj formi, Vidal i Pirlo vuku s kraja prosle sezone povrede, trojac u odbrani premoren igraju uvijek isti svaka 3-4dana vec 10 utakmica itd

Kad Tohir pljune po 20-25mil za 3 igraca vidjet ces razlike kod vas, a ne 5mil za citav mercato i onda Macari kriv nema covjek s cim pitu pravit

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 02 nov 2014, 01:30

Ma losi smo i nema tu opravdanja isto ko sto je i Juve los za euopske standarde..tu pricu da jedni te isti igraju svaka tri cetiri dana okaci macku o rep..to je znak da je ekipa losa i da se nema adekvatne zamjene za prvotimce, kako kod nas tako i kod vas..ti ako ne mozes rotirat ekipu a da ne kiksas znaci da si goli k*rac

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 nov 2014, 02:09

Vidal89 je napisao/la:Pa nemaju Parma i Cagliari igrace koji prave razliku, al vi imate 70% ekipe koja je nivo Parme i Cagliaria

Kod nas je malo drukcije, protiv Genove smo imali 2-3 100% sanse, i stativa plus mali Perin jednu skino, a oni ga dali ko jednom u 100god, nije nas islo jbg kao ni protiv Olyp golman sve skinuo, 15 suteva na gol u takvim utakmicama i nista opet. Kod nas je pola ekipe u losoj formi, Vidal i Pirlo vuku s kraja prosle sezone povrede, trojac u odbrani premoren igraju uvijek isti svaka 3-4dana vec 10 utakmica itd

Kad Tohir pljune po 20-25mil za 3 igraca vidjet ces razlike kod vas, a ne 5mil za citav mercato i onda Macari kriv nema covjek s cim pitu pravit
Nemoj molim te.

Sto se Thohira tice...najbolja stvar koja se mogla dogoditi Interu.Steta samo da nije jos koju godinu ranije.

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 02 nov 2014, 10:53

Opet Juve tema na nashoj temi...

Jel dobio otkaz ovaj levat vishe?

Siamo na cemu majke ti temeljish tu konstataciju? I ja sam ga donekle podrzavao, ali tvoje slijepo vjerovanje u Indonezanoskog tajkuna mi nije jasno nikako.Uveo je red, ali na ovaj nacin to nije tesko ni prosjecnom menageru, rezi sve i cao, ebo to.

@Guarin izgleda da ti ne gledash kad cigo ne igra...Pit bull nit je Gatuso nit je Gargano, ali je nesto tacno izmedju.Za ovo za Beniteza se slazem 100%.

Sistem koji funcionishe, motivacija itd. kao kod Kontea, pa onda i jedan Bonnuci djeluje kao igrac.
Amar Osim selektor BiH

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 nov 2014, 13:18

Beppe je napisao/la:Siamo na cemu majke ti temeljish tu konstataciju? I ja sam ga donekle podrzavao, ali tvoje slijepo vjerovanje u Indonezanoskog tajkuna mi nije jasno nikako.Uveo je red, ali na ovaj nacin to nije tesko ni prosjecnom menageru, rezi sve i cao, ebo to.
Ovo:
Inter NE SMIJE uložiti recimo 30ak m tijekom prijelaznog roka za pojačanja jer je financijska situacija u klubu LOŠA.A loša je zbog niza Morattijevih loših odluka nakon triplete kao što su produljenje ugovora i povećanje plaće nekim igračima,odbijanje unosnih ponuda stranih klubova za te iste igrače,dovođenje trenera upitne kvalitete i vrlo brzo mijenjanje istih isplaćivanjem velikih kompenzacija,davanje sportskog sektore svih ovih godina u ruke Branci koji je navukao hrpu preplaćenih mediokriteta u klub itd. I za to vrijeme dugovi su se samo gomilali,a u klub je bio pun preplaćenih/starih igrača koje nije mogao više uvaljati nikome.Ti igrači su davno prešli svoj zenit i s time su ujedno dolazili i loši rezultati u narednim godinama.Thohir može uložiti 30M,ali može li mu tko GARANTIRATI da će ta ekipa koju okupi te sezone opravdati uloženo i plasirati se u LP?Milijun stvari može krenuti po krivu od ozljeda pa na dalje.A ukoliko se ne plasiraju u LP klub RISKIRA kazne uefa-e zbog kršenja ffp-a...može biti izbacen iz Europe na koju godinu jer troše više nego što zarađuju,a to niti nije ono najgore.Thohir tim značajnim ulaganjem u ovoj situaciji gdje je klub sada i mogućim neuspjehom u toj "biti ili ne biti" sezoni riskira daljnje normalno poslovanje kluba,mogućim neuspjehom u toj jednoj sezoni dovodi klub u još goru financijsku situaciju,vodi ga prema još goroj rezultatskoj situaciji i prema još mnogo godina prosjecnosti.3,4,5 sezona nesto slabijih rezultata i postepenog sređivanja kluba na svim razinama pa onda kada se stvori kvalitetna financijska,igračka itd podloga mogućnost dovođenja nešto jačih imena i lagano vraćanje kluba u europski vrh ILI jedna sezona "biti ili biti" pa riskirati daljnje poslovanje kluba i godine i godine debele prosjecnosti.
Thohirov model je dobar (razvijanje "brenda Inter" u svijetu,rad na marketingu...sve što je do sad bilo debelo ispod razine kluba kao što je Inter.Ista situacija je i u drugim tal.klubovima i to je uostalom i jedan od glavnih razloga zašto su Talijani toliko pali u klupskom nogometu.Dok su oni ko budale natjecali tko će uzeti skuplje pojačanje ostali su,uz sve to, i radili na sebi i razvijali svoje klubove),dovođenje mladih igrača koji obećavaju u ovim prijelaznim godinama,veća pažnja Interovoj omladinskoj školi...) i nemam nikakvih problema sa 3,4,5 godina prosjecnosti da bi Inter postao stabilan klub ((kao što npr. u Lyonu nemaju problem s tim da zbog gradnje stadiona (drasticno manji budzet za transfere,ne dovođenje "velikih pojačanja" nego okretanja svojoj školi i "low cost" opcijama) žrtvuju nekoliko godina nastupanja u LP i veliki novac iz iste)) Jedini problem imam sa Mazzarrijem koji je dokazao da ne zaslužuje Interovu klupu već masu puta i da s njim nema budućnosti i nekog "projekta".Ali opet da sam na Thohirovom mjestu mislim da ga niti ja ne bi sada smijenio jer treneri koji se trenutno nude,razni Manciniji,isto tako nemaju šta raditi u klubu kakvoga Thohir želi.Tako da se nadam da ovaj neće podlegnut pritisku i napraviti tako neku glupost koja bi još koju godinu bacila u vjetar.Na kraju sezone (ako Mazzarri ne ispuni zacrtani cilj) neka sjednu za stol,sporazumno raskinu i neka ovaj izabere pravog trenera za ovaj projekt.
Thohiru puna podrška.Ovo nije 100 m nego maraton.Najveći znak da dobro radi je da se Moratti ne slaže s njegovim odlukama.

slika

slika

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.