NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 28 okt 2014, 17:33

Cesc@ Kako ti znas koliko je Jedinstvo ponudilo i koliko ce ponuditi uopste ako bi dolazio, otkud znas da je bolja ponuda od Bratstva, ne spominje se to dzaba ima tu nesto u vezi Pljevljaka sigurno, vidjecemo uostalom.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 okt 2014, 20:53

LloriS je napisao/la:Cesc@ Kako ti znas koliko je Jedinstvo ponudilo i koliko ce ponuditi uopste ako bi dolazio, otkud znas da je bolja ponuda od Bratstva, ne spominje se to dzaba ima tu nesto u vezi Pljevljaka sigurno, vidjecemo uostalom.
Niko nije rekao da je ponuda Bratstva bolja. Kazem da ima bolju ponudu iz PL jer sam s njim jako dobar i bas smo sinoc o tome pricali. Kazem tesko da ce i u Bratstvu ostat a kamoli u Bihac doc. :kafa:
www.nkbratstvogracanica.com

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 okt 2014, 21:32

cesc4 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Cesc@ Kako ti znas koliko je Jedinstvo ponudilo i koliko ce ponuditi uopste ako bi dolazio, otkud znas da je bolja ponuda od Bratstva, ne spominje se to dzaba ima tu nesto u vezi Pljevljaka sigurno, vidjecemo uostalom.
Niko nije rekao da je ponuda Bratstva bolja. Kazem da ima bolju ponudu iz PL jer sam s njim jako dobar i bas smo sinoc o tome pricali. Kazem tesko da ce i u Bratstvu ostat a kamoli u Bihac doc. :kafa:
Svejedno, Jedinstvo mu nije jos nista ponudilo tako da nemas pojma ni ti a ni ja o kakvim je ciframa rijec i koja je ponuda bolja

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 okt 2014, 21:35

Hoće hoće,vratit će se Valter :mrgreen: i ja sam čuo :pinokio:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 okt 2014, 21:42

LloriS je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Svejedno, Jedinstvo mu nije jos nista ponudilo tako da nemas pojma ni ti a ni ja o kakvim je ciframa rijec i koja je ponuda bolja
Sto se konkretno novca tice to ne znam al znam da mi je rekao da ga je zvao jedan premijerligaski klub i da jos nece nista da razmislja al da ce vjerovatno otici na pregovore na polusezoni.
www.nkbratstvogracanica.com

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 28 okt 2014, 22:58

Riki razmatra dvije opcije,jedna je iz premier lige a druga je povratak u jedinstvo,tesko da ce ostati u gracanici.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 28 okt 2014, 23:22

Hebo te klub gdje magistar veterine određuje da Kemal Alispahić nije vrijedan novca, taj nije ni znao šta je Jedinstvo kad ga je Kemo vodio majstorski.. Jedan od najboljih stranih trenera što je ikad bio u Bihaću, sigurno bismo već tada bili nazad u Premijer Ligi da su ga ispoštovali finansijski.

Nakon što je skršio NAŠE pare na Katalinića, Sharbinija i ostale levatine, a ove godine doveo legionare panjeve poput Tole u ekipu, sada taj čovjek onako sa fantastičnim fudbalskim backgroundom i stručnom edukacijom, deducira da Kemal Alispahić ne vrijedi onoliko koliko mu je rekao da vrijedi. :clap: Nije ni čudo da smo u takvom kur.cu.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 okt 2014, 00:19

Pa logično da će Galijašević reći da ne vrijedi toliko da pokuša spustiti cijenu.
Jel mu možda trebao reći, ti vrijediš više, evo ti veća plata, zaslužuješ zbog svih uspjeha u karijeri. Pa razmisli malo. Nisu to ni malene pare, šta se treba zaletiti ponovo dati tolike pare i lik dodje ovdje dr*a ku*ac ne da mu se ništa. Polako, bude li Emdžad htio, ući ćemo sigurno.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 okt 2014, 01:00

nebeskasila je napisao/la:Pa logično da će Galijašević reći da ne vrijedi toliko da pokuša spustiti cijenu.
Jel mu možda trebao reći, ti vrijediš više, evo ti veća plata, zaslužuješ zbog svih uspjeha u karijeri. Pa razmisli malo. Nisu to ni malene pare, šta se treba zaletiti ponovo dati tolike pare i lik dodje ovdje dr*a ku*ac ne da mu se ništa. Polako, bude li Emdžad htio, ući ćemo sigurno.
Emdzo zeli i svi znamo zasto, prosle sezone se je znalo da ce ovo biti sezona za zaborav i sezona u kojoj nema ambicija, a vec iduca bi trebala biti kao prosla, zar nije bolje dovesti 10 kvalitetnih igraca za te pare nego dati covjeku u startu 60 000 km za polusezonu na klupi jedinstva, a to je 10 000 mjesecno sto je previse :roll:

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 29 okt 2014, 18:06

nebeskasila je napisao/la:Pa logično da će Galijašević reći da ne vrijedi toliko da pokuša spustiti cijenu.
Ma čuj logike, bude li Emdžad htio ulazimo. Da neće on izvaditi iz svog džepa neke pare i uplatiti Jedinstvu? :tokralju:
Vidjeli smo kako je htio prošle godine pa napravio jedan od najvećih zaheba od kako smo ispali iz PL. I ne, nije nama Sloboda kriva, nit bilo ko drugi. Sami smo prosuli priliku.

Zna se dobro zašto se baš prošle sezone guralo da klub uđe i zašto se ove godine od toga svega diglo ruke i ostavilo nekim entuzijastima da vode cijelu priču. Jedinstvo da je zdrav kolektiv i efikasna firma, zadržalo bi osovinu igrača od prošle godine i prošetalo se ovom ligom ove sezone. Prije svega mislim na Mirzu, Bojana, Benju i Stojanova, pa poslije njih možda i Pirića, onog momka iz Bosanskog Novog (zaboravio sam mu ime).. Na kraju su ostali samo ovi što su našli žene po Bihaću, ali to nije dovoljno. Onaj tim od prošle sezone bi ove godine i sa Karetom na klupi izdominirao, da ne pomislim šta bismo radili sa nekim boljim trenerom. :D

Jedinstvo prema pričama Emdžada i ostalih političara prije njega, od ispadanja uvijek 'sljedeće godine ulazi u PL', pa evo i dalje tavorimo u ovoj ligi. A zašto je trener mjesto na kojem ne treba štediti kad dobiješ kvalitetu dobro ti je pokazala prošla sezone. U Slobodi su pametniji ljudi shvatili da je trener jednako važan kao i dobri igrači, dok su naši mislili da i Evi Smajlagić može voditi nešto ozbiljnije. Bez uvrede Eviju ali :lol:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 okt 2014, 18:56

Sve si ti dobro rekao, jeste tako. Ali Emdžad ti je trenutno glavi u klubu. Jer on ti i zove sjednice i trudi se nekakve sastanke, traži predsjednika. I kažem bude li sad htio, daće pare sigurno, ne svoje, već pare grada, i nek da pare jer te pare kako god neko ukrade neka ih barem u klub daju.

I KAD MI NEKO KAŽE NE TREBA DATI NA TRENERA PARE. TREBA. KOJI VAM JE KU*AC. DŽABA 11 IGRAČA IZ PL AKO IH NEMA KO VODITI, NEĆE SAMI SEBE TRENIRATI. TRENER JE VAŽNIJI NEGO ČITAVA EKIPA. ON TREBA ZNATI IZVUĆI MAKSIMUM. I sigurno da treba platiti i to dobrog trenera. Sloboda je uradila pravu stvar, i plaćali su Ćiru pomoću ulaznica, svaku utakmicu je stadion bio dobro popunjen. I kod nas svaku utakmicu neka bude po 3000 ljudi, puta 4 eto vam plata treneru. Samo što se preseravaju jeb'o ih kare i smajlagić. Zato i jesmo ovdje gdje smo.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 01 nov 2014, 21:14

eh da je sutra pobjediti Orašje i onda sljedeću utakmicu kod kuće pobjediti Budućnost pa da se malo odmaknemo ovim klubovima sto su na dnu tabele ...
nadam se da ce da se dese ogromne promjene u Jedinstvu na polusezoni o kojim neki pricaju,daj Boze da tu ima barem malo istine ..

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 02 nov 2014, 01:20

Nadam se pobjedi sutra ali tesko vrlo tesko,orasju gori pod nogama plus sudija iz hercegovine...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 nov 2014, 02:06

Ma ****, ne znači nam da pobjeda ništa. Kao da se izvučemo iz opasne zone. Svi dobro znamo da je nemoguće da ispadnemo. A i još teže da budemo prvi. znači ni za šta utakmica. Bićemo na sred tabele na kraju, jer uvežeš tri pobjede, boriš se za prvo mjesto.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 nov 2014, 16:31

Kad god nam je trebalo za nesto, uvijek ste nam dali bodove. Mislim da je red i sada :D :wave:
1947!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 02 nov 2014, 16:44

Ljumani_Banovici je napisao/la:Kad god nam je trebalo za nesto, uvijek ste nam dali bodove. Mislim da je red i sada :D :wave:
Neka vam da Sloboda :wave:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 02 nov 2014, 16:53

Bihac96 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Kad god nam je trebalo za nesto, uvijek ste nam dali bodove. Mislim da je red i sada :D :wave:
Neka vam da Sloboda :wave:
:lol: :lol:

Pošteno. :mrgreen:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 02 nov 2014, 18:07

Haha...iako nam bodovi nisu toliko potrebni volio bi da zgazimo buducnost samo zbog onoga skandiranja slobodi prosle sezone...hajmo svi dati podrsku ovim momcima i ovim trenerima koji su zasluzili sigurno svaku nasu podrsku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 02 nov 2014, 19:31

2:2 protiv Orasja sa dva igraca manje do boda :tokralju: :tokralju:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 02 nov 2014, 21:01

LloriS je napisao/la:2:2 protiv Orasja sa dva igraca manje do boda :tokralju: :tokralju:
Osvojili smo bod 14 na 9 :tokralju:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.