duplaj ovo
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Pa dobro ja sam vise mislio ako bi se preselio na klupumirzatele je napisao/la:on je prva petorkasajo10 je napisao/la:Ima Bogs!mirzatele je napisao/la:Boli me qrac ko bi doprinosio, ima Jack,Anderson, mnogo bi lakse uzimao suteve da igra s Deronom,JJ-om, Lopezom ovako od ova 4 suta dva su preko ruke
Al lik ni kriv ni duzan igra prvu petorkumirzatele je napisao/la:on je prva petorkasajo10 je napisao/la:Ima Bogs!mirzatele je napisao/la:Boli me qrac ko bi doprinosio, ima Jack,Anderson, mnogo bi lakse uzimao suteve da igra s Deronom,JJ-om, Lopezom ovako od ova 4 suta dva su preko ruke
to je slabo 15 poena? Mozda ne bi imao puno vise poena, ali bi procenti suta bili bolji a i ekipa bi puno bolje igrala, jer ako se prilijepe uz njega natrpat ce ih Deron, Brook, Joe, a ako njih cuvaju tata ce ih zatrpatnerkolfc je napisao/la:Uz dobru igru Mirze zelio bih da daleko i doguraju kao tim. A ovako se vise primjeti njegov doprinos. Prosle sezone je bio mjesec dana starter i imao oko 15 ppg i to niko ne spominje.
kako igra bolje da ga ne gledajuhakkaDunne je napisao/la:Gledaj nas, Mirzu gledamo sve u šesnes, sigurno je 20 hiljada ljudi budno. A ove Hrvate za Bogdana boli tuki. Raspituju se preko Mirzine stranice kol'ko je zabio. :3
fixator je napisao/la:kako igra bolje da ga ne gledajuhakkaDunne je napisao/la:Gledaj nas, Mirzu gledamo sve u šesnes, sigurno je 20 hiljada ljudi budno. A ove Hrvate za Bogdana boli tuki. Raspituju se preko Mirzine stranice kol'ko je zabio. :3
bolje za njega
pa i nije njihov, Mostarac jehakkaDunne je napisao/la:fixator je napisao/la:kako igra bolje da ga ne gledajuhakkaDunne je napisao/la:Gledaj nas, Mirzu gledamo sve u šesnes, sigurno je 20 hiljada ljudi budno. A ove Hrvate za Bogdana boli tuki. Raspituju se preko Mirzine stranice kol'ko je zabio. :3
bolje za njega
K'o da lik nije njihov. I onda oni lafo neke patriote **** materine. Sramota alkana Banjo..
igra riječi, znam da je Bojan, pa gledam gaGuarin14 je napisao/la:Bogdan je u Feneru, ovo je Bojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.