Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Petorka Denvera bez poena. Stvarno kriminalno izgledaju naprijed, pogotovo bez Afflala i Kennetha. Sta im rade OKC ito bez svoja dva najbolja igraca...
Dobit ce juka svojih 5-6 minuta u trecoj cetvrtini sigurno.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A Oklahoma ima rotaciju od 8 igracasajo10 je napisao/la:Petorka Denvera bez poena. Stvarno kriminalno izgledaju naprijed, pogotovo bez Afflala i Kennetha. Sta im rade OKC ito bez svoja dva najbolja igraca...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
nbaliveonline.com sve tekme, i dvaka ima po 5/6 linkova, prvi je top.delko je napisao/la:imal kakav fin link ? sve sto sam do sada nasao nije bas idealno
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trebali su i Juku stavit na premier granicu barem 5,5 Gojko Cimirot
Prvi put da gledam Nurkica u NBA i odlicno se nosi sa ostalim igracima.. Gledam ovog MCgija i nije nista bolji od Juke tako da ce imati minutazu cijelu sezonu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
-
sandiegochargers
- Kontakt:
Momci, posto gledam Mirzu i Netse, moze li mi neko objasniti kako ovaj Denver uspjeva gubiti 20 razlike od ekipe sa rotacijom od 8 igraca, od kojih su 4 neupotrebljivi u napadu? Je li moguce da su toliki bijednici?
Katastrofa od napada. Ja sam gledo dok nije poceo treci period u Detroitu i nisam mogo vise. Kriminalno. Faried, Afflalo i Mozgov jedini postizali poene. Ovi se odmakli kad je Shaw ivadio iz igre Kennetha i Aarona. A potom se i raspucali plaho. Second lineup = 0 pts.sandiegochargers je napisao/la:Momci, posto gledam Mirzu i Netse, moze li mi neko objasniti kako ovaj Denver uspjeva gubiti 20 razlike od ekipe sa rotacijom od 8 igraca, od kojih su 4 neupotrebljivi u napadu? Je li moguce da su toliki bijednici?
-
sandiegochargers
- Kontakt:
Pa sta rade? Je li ne mogu da pogode okean ili svako igra privatnu utakmicu? Ovo je isto kao kad bi prosle godine Miamiju falili James,Wade i Bosh i onda Norris Cole, Andersen i Udonis Haslem isprase nekoga.sajo10 je napisao/la:Katastrofa od napada. Ja sam gledo dok nije poceo treci period u Detroitu i nisam mogo vise. Kriminalno. Faried, Afflalo i Mozgov jedini postizali poene. Ovi se odmakli kad je Shaw ivadio iz igre Kennetha i Aarona. A potom se i raspucali plaho. Second lineup = 0 pts.sandiegochargers je napisao/la:Momci, posto gledam Mirzu i Netse, moze li mi neko objasniti kako ovaj Denver uspjeva gubiti 20 razlike od ekipe sa rotacijom od 8 igraca, od kojih su 4 neupotrebljivi u napadu? Je li moguce da su toliki bijednici?
Nisu dovoljno dobri u napadu kratko receno. Dosta zicera su fulali. Pa da citiram jednog od komentatora Denvera: "Denver can't buy a basket". Jednostavno nisu mogli meda u prvom poluvremenu. +22 za OKC. Tesko da ce ovdje ista osim domace pobjede biti.sandiegochargers je napisao/la:Pa sta rade? Je li ne mogu da pogode okean ili svako igra privatnu utakmicu? Ovo je isto kao kad bi prosle godine Miamiju falili James,Wade i Bosh i onda Norris Cole, Andersen i Udonis Haslem isprase nekoga.sajo10 je napisao/la:Katastrofa od napada. Ja sam gledo dok nije poceo treci period u Detroitu i nisam mogo vise. Kriminalno. Faried, Afflalo i Mozgov jedini postizali poene. Ovi se odmakli kad je Shaw ivadio iz igre Kennetha i Aarona. A potom se i raspucali plaho. Second lineup = 0 pts.sandiegochargers je napisao/la:Momci, posto gledam Mirzu i Netse, moze li mi neko objasniti kako ovaj Denver uspjeva gubiti 20 razlike od ekipe sa rotacijom od 8 igraca, od kojih su 4 neupotrebljivi u napadu? Je li moguce da su toliki bijednici?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Poluvrijeme još uvijek

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Udje ona budala umjesto Mozgova. 
Hajmo Nuggetsi,dobar McGee,uvali blokadu 
Vratise se Nuggetsi ,-5
-5 OTVORILO SEEEEEEEE
AUUU PREOKRET SE SPREMA
,U 4/4 IMATI -21 I ONDA DOCI DO -5,RESPECT
AUUU PREOKRET SE SPREMA
Nisma pratio a zasto Juka samo 6 minuta?
Haha od izgubljenog meca do infarkt zavrsnice. Svaka im cast. Ito bez Farieda i Mozgova. Lawson 23 poena.
Igraju kao ekipa. Stvarno divota gledati posle onog soliranje Johnsona i gova*a od basketa.
Igraju kao ekipa. Stvarno divota gledati posle onog soliranje Johnsona i gova*a od basketa.
McGee-a krenulo,a sa njim se bori za minuteBosnaSTL je napisao/la:Nisma pratio a zasto Juka samo 6 minuta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.