FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fcsforever » 02 nov 2014, 16:11

DOBRI STE BILI I (ZRELI) ZA 1-3 DA NIJE DULJA HTIO DA ISPADNE PAMETAN I TO 2X
HVALA VAM NA POZORISNOJ ATMOSFERI...BUUUUHHHHAAAAAA

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 nov 2014, 16:14

Što se tice ove tekme protiv kona, jednostavno nismo imali sreće, onaj drugi gol što su dali je dokaz koliko su nam loši stoperi, onaj prvi gol Bogdanović nije uspio da presjece loptu, drugi gol Kosorić, još mi je u glavi ona šansa Bajića kad je sa par metera trebao da je zakuca u gol ..
Antolović- bio dosta siguran ovu tekmu
Benjo- bolji nego inace
Kosorić i Bogdanović nadam se da će dobiti papire na polusezoni odmah, sad smo potpisali Asanovića i dodat još jednog juniora i to je to,bolje to nego gledati panjeve kakve dugo nisam vidio :facepalm:
Zeljković- u defanzivi dobar, u napadu prosjek
Tomić-dosta pretrcao, kad se gleda utakmica nekako sticem dojam kao da sam drži cijeli vezni red
Hasanović- po meni naš igrač utakmice, nije stao cijelu utakmicu ko navijen igrao
Dado- dosta dobar, par finih pasova
Memija- izgorio u želji
Varea- maestralna asistencija, mislim da ga gušimo na krilu jer nema on brzine da može tu poziciju igrati
Bajić- šetkao se po terenu, stalno padao, tražo faul(izvukao od toga samo 2 faula) i onda fulio 100% šansu,njegovo zalaganje u zadnjim tekmama je katastrofalno, izgleda na terenu kao da ima preko 30 godina, kao da nije u cvijetu mladosti..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 16:16

Zeljo je na pravom puti, djeca Antolovic, Tomuic, Varea, Bucan i slicni su pokazali klasi :)

Komsije cestitajte na postenoj pobijedi a ne trazite glupe izlike :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 02 nov 2014, 16:19

Sto ste zapeli za Bajica, kod one sanse nije on ni pucao frajer mu s noge skinuo loptu? A sudija gol aut dosudi :beba: Iskreno nemamo za cim zaliti, s obzirom kakav roster igraca imamo ovo je sasvim realan razvoj situacije. Volim te ZELJO!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 nov 2014, 16:20

galeb je napisao/la:Sto ste zapeli za Bajica, kod one sanse nije on ni pucao frajer mu s noge skinuo loptu? A sudija gol aut dosudi :beba: Iskreno nemamo za cim zaliti, s obzirom kakav roster igraca imamo ovo je sasvim realan razvoj situacije. Volim te ZELJO!
ne govorim o toj šansi, nego u drugom poluvremenu kad je sa 5 metara šutirao pravo u golmana Sarajeva
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 02 nov 2014, 16:21

Dobro je Željo prošao,samo malo koncetracije i bio bi debakl.
Sada je tu dokaz o posjedovanju Željezničara.
Nemoj te se puno sekirati,biće bolje.
Evo muzička od raje sa Koševa.
Plavoooo okoooo plakaloooo je mnogo snovaaa nestalooo jeeeee :wave: :wave: :wave:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 02 nov 2014, 16:23

Ma mogu se zahvalit onim debilima od navijaca, zabili bi mi njima 2 do kraja prvog da nisu prekinuli tekmu.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 16:24

Ne znam kako zaboravljate onu situaciju kod 0:1 kad Sevko nijr ustopao citu loptu 5 metara od gola, vise nego cista situacija.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 02 nov 2014, 16:25

A šta se ono dešavalo kad Osim naruži Adžema nešto? :hmmmmm:
Samo naprijed Saraj'vo!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 02 nov 2014, 16:25

Toliko od NAS za vas,vidimo se na proljece aBd na HASETU imate :wave: :wave: :wave: :wave: pa pa :urnebes:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 nov 2014, 16:27

JoseMourinho je napisao/la:pogan poraz, bajicu dragi sto je ne zakuca majke ti :(
al kako god nista novo odbrana ima problema, taj sekund srece je odlucio, odbi se lopta stas, al et malo je falilo, cekat proljece i na kosevu ih dobit :bih:

jos poganiji je bio nas poraz kada smo vas rastavili ko beba zvecku pa ispusili od Zubana
tjesi se da je ovo danas pogan poraz...nista ti nije ni ostalo

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 nov 2014, 16:30

Aragon je napisao/la:Ne znam kako zaboravljate onu situaciju kod 0:1 kad Sevko nijr ustopao citu loptu 5 metara od gola, vise nego cista situacija.
Tacno...Sevko i 2x Dulja...za kvalitetnu devastaciju i ponizenje. Ove kone vide samo ono sto Lutvo vidi

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 02 nov 2014, 16:31

fcsforever je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:pogan poraz, bajicu dragi sto je ne zakuca majke ti :(
al kako god nista novo odbrana ima problema, taj sekund srece je odlucio, odbi se lopta stas, al et malo je falilo, cekat proljece i na kosevu ih dobit :bih:

jos poganiji je bio nas poraz kada smo vas rastavili ko beba zvecku pa ispusili od Zubana
tjesi se da je ovo danas pogan poraz...nista ti nije ni ostalo
Jaoooo kakav optimistaaa.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 nov 2014, 16:32

vi titule necete vidjeti jedno iducih 60 godina , sarajevo svemirski brod za vas ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 02 nov 2014, 16:32

Ja ovih kitara iskompleksiranih :lol: :lol:
Sve ove godine dok su se osvajale titule i pehari nigdje ih na mapi, i sad jedan derbi ludiloooo im :lol: :mrgreen:
Doslo vrijeme da se i vi malo radujete kad nema titula i pehara derbi vam ostaje sve, a opet na kraju nema titule sto je najsmjesnije, kad vi ovakvog Zelju sa djecim dobijete jedva 1:2 svima nam je sve jasno, niti ste supreriorni, niti ste sila, jednostavno prenapuhani to je sve ... uzivajte :D

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 02 nov 2014, 16:32

Željooooo je napisao/la:
galeb je napisao/la:Sto ste zapeli za Bajica, kod one sanse nije on ni pucao frajer mu s noge skinuo loptu? A sudija gol aut dosudi :beba: Iskreno nemamo za cim zaliti, s obzirom kakav roster igraca imamo ovo je sasvim realan razvoj situacije. Volim te ZELJO!
ne govorim o toj šansi, nego u drugom poluvremenu kad je sa 5 metara šutirao pravo u golmana Sarajeva
Nemogu nesto da vratim film na tu situaciju :D Morate ljudi biti realni, bez obzira koliko i ja sam volio da smo ih dobili ovo je TRENUTNO nas vrhunac. Ali sav ovaj projekat ide uzlaznom putanjom zato samo sabura.. Odbranu pod hitno mjenjati ili golmana (mada danas Marijanu nemamo sta zamjeriti), jer po meni golman kontrolise i upravlja citavom odbranom. A nesto ne vidim da Antolovic ebe matere odbrambenim nit' im se trudi objasniti gdje treba ko da stoji. Al eto da ne palamudim imaju ljudi koji ce to primjetiti i korigovati.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 02 nov 2014, 16:35

Rekoh vam ja da necete dobiti. U Travniku mozda bod izvucete. Pozz

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2014, 16:35

SinBosanski je napisao/la:Ja ovih kitara iskompleksiranih :lol: :lol:
Sve ove godine dok su se osvajale titule i pehari nigdje ih na mapi, i sad jedan derbi ludiloooo im :lol: :mrgreen:
Doslo vrijeme da se i vi malo radujete kad nema titula i pehara derbi vam ostaje sve, a opet na kraju nema titule sto je najsmjesnije, kad vi ovakvog Zelju sa djecim dobijete jedva 1:2 svima nam je sve jasno, niti ste supreriorni, niti ste sila, jednostavno prenapuhani to je sve ... uzivajte :D
Djeca Antolovic, Kosoric, Colic, Zeljkovic, Bogdanovic, Bucan, Tomic, Varea i ona dva sto su povrijedjena...Gdje su to djeca bgt?

Pa svi su stariji daleko od Duljevica, Cimirota i Radovca..

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 02 nov 2014, 16:37

Otpustit pola tima ako treba, napravit prostor u finansijama da se dovedu dva dobra stopera... ovo sada je Bogu plakat...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 02 nov 2014, 16:38

tuzlak1987 je napisao/la:
SinBosanski je napisao/la:Ja ovih kitara iskompleksiranih :lol: :lol:
Djeca Antolovic, Kosoric, Colic, Zeljkovic, Bogdanovic, Bucan, Tomic, Varea i ona dva sto su povrijedjena...Gdje su to djeca bgt?

Pa svi su stariji daleko od Duljevica, Cimirota i Radovca..
Bolje zna Tuzlak od tebe :shh:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15 i 46 gostiju.