HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

KrojcicaHills
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la KrojcicaHills » 01 nov 2014, 17:40

eto pogledajte razlog vracanja robijasa....... cuj samo busem znaci sutra mogu poslat dopis da se dodje sa avionom i mi moramo ispostovat.....ne vjerujem...... da ne mislite da ste vi samo vracani itd...

nije provokacija nikakva vama upucena

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 01 nov 2014, 18:32

kao što sam ranije rekao , eto gdje i kako mi prosipamo bodove . KATASTROFA , nema druge riječi .
Umjesto da 1:0 napadnu dadnu jos jedan i rješe sve oni se povuku protiv slabašnog čelika . fali brani i taj 2. napadač nemože čovjek ni drugačije igrati ,nije on kriv.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 01 nov 2014, 18:34

Nije to povlačenje krivo za ovo danas.
5 čistih šansi fulaš u prvom poluvremenu
Muminović ostavi ovu utakmicu a vjerojatno i ostale 2 cijelu momčad na cjedilu onim glupim potezom
Vučina se ozlijedi
I onda ih posere sreća da ovaj škaricama fula loptu,odbije se do ovog na drugoj stativi i on ga zabije
Osim onog udarca glavom njihova jedina šansa cijelu utakmicu a imali su igrača više od 35minute.

Užas...

Sad bez vučine i mumina protiv Olimpica i Širokog, ali se bar Deni vraća.

forumas01

Post Postao/la forumas01 » 01 nov 2014, 18:36

da Bog da vam igraci rak dobili

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 01 nov 2014, 18:38

ali sam siguran da nam je potreban samo jedan zadnji vezni . sad olimpic i široki neka igra samo radulović bit će to bolje nego inače

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 01 nov 2014, 18:45

Veliki kiks protiv slabašno Čelika je da ste imali igrača manje al opet prosuli ste 2 boda protiv ekipe koju svi ozbiljni kandidati pune do vrha e sad će tek biti zanimljivo iako što se tiče jesenjeg djela ako široki sutra uzme to je gotova priča biće zanimljiv vaš okršaj u 15 kolu ... Koliko će sad Muminović biti suspendiran 1 ili 2 utakmice ??
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 01 nov 2014, 19:00

jesenski naslov nas ne zanima zanima nas naslov na kraju . iako je pošteno zagužvalo i na pozicijama koje vode u europu . bit će neizvjesnije i od prošle sezone .

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 01 nov 2014, 19:02

ManijakUSA je napisao/la:Veliki kiks protiv slabašno Čelika je da ste imali igrača manje al opet prosuli ste 2 boda protiv ekipe koju svi ozbiljni kandidati pune do vrha e sad će tek biti zanimljivo iako što se tiče jesenjeg djela ako široki sutra uzme to je gotova priča biće zanimljiv vaš okršaj u 15 kolu ... Koliko će sad Muminović biti suspendiran 1 ili 2 utakmice ??
ManijakUSA vrijeme je da se uozbiljis i pocnes bolje pratiti PLBiH ako zelis komentarisati. Celika je jedino Siroki napunio do vrha jer je najbolja ekipa lige. Nismo izgubili ni protiv Sarajeva ni Veleza a danas ni porotiv Zrinjskog. Sve tri tima su bolja od nas no mi nismo izgubili. Sa Zeljom jos nismo ni igrali. Niko nas nije nadigrao osim Sirokog a mi smo dosta slabi sto isto tako nesto znaci sto se tice lige...

Zrinjski kvalitetnija ekipa ali sam sebi skocili u stomak i to je to...osjetio sam pozitivan rezon

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 nov 2014, 19:04

KenoRob je napisao/la:
ManijakUSA je napisao/la:Veliki kiks protiv slabašno Čelika je da ste imali igrača manje al opet prosuli ste 2 boda protiv ekipe koju svi ozbiljni kandidati pune do vrha e sad će tek biti zanimljivo iako što se tiče jesenjeg djela ako široki sutra uzme to je gotova priča biće zanimljiv vaš okršaj u 15 kolu ... Koliko će sad Muminović biti suspendiran 1 ili 2 utakmice ??
ManijakUSA vrijeme je da se uozbiljis i pocnes bolje pratiti PLBiH ako zelis komentarisati. Celika je jedino Siroki napunio do vrha jer je najbolja ekipa lige. Nismo izgubili ni protiv Sarajeva ni Veleza a danas ni porotiv Zrinjskog. Sve tri tima su bolja od nas no mi nismo izgubili. Sa Zeljom jos nismo ni igrali. Niko nas nije nadigrao osim Sirokog a mi smo dosta slabi sto isto tako nesto znaci sto se tice lige...

Zrinjski kvalitetnija ekipa ali sam sebi skocili u stomak i to je to...osjetio sam pozitivan rezon
i kakvo ti je pitanje kolikoce biti suspendovan, ko to moze znati :? :facepalm:

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 01 nov 2014, 19:13

Touchdown :mrgreen:

Roma pretjerujes i ti ponekad.. fino objasnis momku da ako je dobio dva zuta da je to jedna utakmica suspenzije, a ako je dobio direktan crveni onda je to najmanje dvije tekme pauze za Muminovica. Bar je takva praksa bila svih ovih godina..
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 01 nov 2014, 19:15

KenoRob je napisao/la:

Oprosti , ali lošija ekipa od Čelika nije došla pod BB... A dolazi su i Vitez i Radnik
Sa igračem više, valjali se po terenu u 40' ,mi ušli u utakmicu lako ćemo, bez duela bezkrvno...
Ozljeda Šćepe, pa Muminović ko pionir ostavi ekipu na cjedilu...
I uz jako lošu igru stvorili i promašili 4-5 mrtvaca...
Poslje j....a nema kajanja, idemo dalje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 01 nov 2014, 19:21

KenoRob je napisao/la:

Je svima drago odam amerikanca napasti :mrgreen: A drug tako mi se čini da je Čelik loš pa kući ste gubili od Drine i "milion" remija imali, Široki vas podero sad zadnju kući ste dobili u 90+ min i ako Zrinjskom nije VELIKI kiks gubiti protiv vas 2 boda kuću onda ne znam čemu se oni nadaju. Vama svaka čast što ste otkinuli bod šampion ;)

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 01 nov 2014, 19:25

Što su se svi kompletno obradovali našem kiksu,ali neka nema veze,sami smo krivi morali smo vodit na poluvremenu 2,3-0 ali jbt ga neće lopta u gol,morala je doći ovakva utakmica kad tad da kiksamo,prošle godine smo imali 3 ili 4 X-a zaredom kući pa smo osvojili titulu,glavu gore momci idemo dalje po tri boda na Otoku.

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 01 nov 2014, 19:28

marioo8888 je napisao/la:Što su se svi kompletno obradovali našem kiksu,ali neka nema veze,sami smo krivi morali smo vodit na poluvremenu 2,3-0 ali jbt ga neće lopta u gol,morala je doći ovakva utakmica kad tad da kiksamo,prošle godine smo imali 3 ili 4 X-a zaredom kući pa smo osvojili titulu,glavu gore momci idemo dalje po tri boda na Otoku.
Pa drug logično je da se svi vaši rivali raduju kad prospete 2 boda s obzirom da je 95% ljudi očekivalo vašu pobjedu :)

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 01 nov 2014, 21:00

Ne znam ,zbog obaveza sam došao na stadion u 50 minuti i ne mogu ništa reći o prvom djelu.I sa igračem manje u drugom poluvremenu smo bili za klasu bolji ali jedna nesmotrenost u prvom i jedna u drugom su nas koštale dva boda.Čudi me takav potez Mumina ipak je on iskusan igrač.Yebiga sad ,idemo dalje ,pobjeda protiv Olimpica bi ovo sve popravila ali to će biti pravo teško s obzirom na sve okolnosti.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 01 nov 2014, 21:04

Muminovicu konju jedan da se nisi dao isprovocirati primili bi ovi provokatori iz Zenice 5 komada do kraja utakmice ovako iz jednog suta na gol odose sa bodom iz Mostara,ne mogu vjerovati onako idiot da ostavi ekipu na cjedilu i onda ne valjaju ovi igraci poput Basare...koji je za onog Milu izmislio nogomet,eto Mumin je primjer kako se ponasati na terenu,,,onako nasjesti na provokacije kao da su djeca,sramota!
Da odigramo 100 utakmica protiv Celika 99 bi ih pobjedili,danas je dan bio kao proklet a to ti je kada igras na Svetac katolicki ...prvo ozljeda Scepe,promasaji sa 5 metara,5,6 zicera na citavoj utakmici,nesretan primljen gol nakon sto je onaj lik slomio kraljeznicu da izvede skarice :urnebes: ,onako se sampion ne bi trebao ponasati na svom terenu i dopustiti ekipi koja je losa i nekvalitetna da te ispovocira,prijatelju napuni im mrezu pa ih na kraju zajeb,,, a ne ovako svi sa stadiona ko posr... otisli! :thumbdown:
Sada Olimpic jbg treba pobjediti ali nema Mumina nema Scepe,a puno ih je danas fasovalo kartone od one primadone Bjelice pa tko zna tko sve nece putovati u Sarajevo!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 01 nov 2014, 22:09

crnov je napisao/la:Muminovicu konju jedan da se nisi dao isprovocirati primili bi ovi provokatori iz Zenice 5 komada do kraja utakmice ovako iz jednog suta na gol odose sa bodom iz Mostara,ne mogu vjerovati onako idiot da ostavi ekipu na cjedilu i onda ne valjaju ovi igraci poput Basare...koji je za onog Milu izmislio nogomet,eto Mumin je primjer kako se ponasati na terenu,,,onako nasjesti na provokacije kao da su djeca,sramota!
Da odigramo 100 utakmica protiv Celika 99 bi ih pobjedili,danas je dan bio kao proklet a to ti je kada igras na Svetac katolicki ...prvo ozljeda Scepe,promasaji sa 5 metara,5,6 zicera na citavoj utakmici,nesretan primljen gol nakon sto je onaj lik slomio kraljeznicu da izvede skarice :urnebes: ,onako se sampion ne bi trebao ponasati na svom terenu i dopustiti ekipi koja je losa i nekvalitetna da te ispovocira,prijatelju napuni im mrezu pa ih na kraju zajeb,,, a ne ovako svi sa stadiona ko posr... otisli! :thumbdown:
Sada Olimpic jbg treba pobjediti ali nema Mumina nema Scepe,a puno ih je danas fasovalo kartone od one primadone Bjelice pa tko zna tko sve nece putovati u Sarajevo!

Ti spomenu Bjelicu...Ja i kolega ulazimo na stadion u 50-om minutu i on mi kaže" Joj yebote ajmo kući , evo onog štrkljavog suca.Uvijek neku pizdariju napravi a mi popušimo :( ".Sjedamo na tribinu a lik nam kaže da igramo sa igračem manje i da smo promašili par zicera a onda primimo gol iz jedinog šuta na naš gol u poluvremenu i to u 89 minuti :roll: :roll:.
Po meni nije bilo do suca iako mislim da ono udaranje Crnova u lice od strane jednog igrača Čelika (mislim da je Kazazić) je moglo da bude i crvenio karton ali bilo je daleko pa nek bude po sudijinom. Jednostavno kad te neće ,neće.Idemo dalje ,moramo se konsolidovati i pokušati uzeti sva tri boda na Otoci.Momcima sada treba pružiti podršku a ne im spominjati užu i širu obitelj.I oni imaju pravo na loš dan.SVI U SARAJEVO i pomoći da uzmemo bodove koji mogu biti presudni u borbu za titulu ali i za europu općenito jer ako protiv Olimpica i Širokog ne uzmemo bar 4 boda bit ćemo u problemima bez obzira na dobar raspored na proljeće.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 02 nov 2014, 19:28

...................Dujkovic....................

Zlatic....Graovac......Katanec........Stojkic

............Radulovic....Petrak,,,,,,,,,,,,,..

Simeunovic.......Crnov...............Stojanovic

-----------------Nikolic.....................

Ovako bi poceo protiv Olimpica pogotovo jer je Crnov bolji od Djurica na toj poziciji,Stojanovic vise moze pomoci u zatvaranju od Crnova na lijevoj strani,dok ce Petrak ili netko od juniora umjero Mumina i Scepe odigrati veoma bitnu ulogu u sredini,bitno je da je Blaci suspendiran jer je lik ocajan po desnoj strani tako da Zlatic mora nastupiti,ma neka se i izgubi ali ove godine stvarno igramo duplo bolje nego lani ali nevjerovatna doza nesrece pa i u sinocnoj utakmici je cisto za nepovjerovati,prvo Slavija,pa Tuzla dvije grede,ovi jedan sut na gol,pa Borac iz jednog suta na gol ,pa sada mrtvi Celik koji je vise dosao da provocira i lezi na terenu nego da igra lopte.neke ekipe uvijek ostaju ciganske...dzaba i gotovo!
Idemo do kraja zajedno!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 02 nov 2014, 20:29

crnov je napisao/la:...................Dujkovic....................

Zlatic....Graovac......Katanec........Stojkic

............Radulovic....Petrak,,,,,,,,,,,,,..

Simeunovic.......Crnov...............Stojanovic

-----------------Nikolic.....................

Ovako bi poceo protiv Olimpica pogotovo jer je Crnov bolji od Djurica na toj poziciji,Stojanovic vise moze pomoci u zatvaranju od Crnova na lijevoj strani,dok ce Petrak ili netko od juniora umjero Mumina i Scepe odigrati veoma bitnu ulogu u sredini,bitno je da je Blaci suspendiran jer je lik ocajan po desnoj strani tako da Zlatic mora nastupiti,ma neka se i izgubi ali ove godine stvarno igramo duplo bolje nego lani ali nevjerovatna doza nesrece pa i u sinocnoj utakmici je cisto za nepovjerovati,prvo Slavija,pa Tuzla dvije grede,ovi jedan sut na gol,pa Borac iz jednog suta na gol ,pa sada mrtvi Celik koji je vise dosao da provocira i lezi na terenu nego da igra lopte.neke ekipe uvijek ostaju ciganske...dzaba i gotovo!
Idemo do kraja zajedno!
A tko će vodit ekipu jer izgleda i Brana dobio crveni.Očito onaj provokator Kazazić odlično odradio svoj "posao".Ne zna čovjek igrati nogomet ali zato zna "odigrati" rukama i jezikom.I još hoće da se bije poslije utakmice :damn: Jada i igrača i onda se zeničani čude što im klub propada.
Maka i Daba će morati biti na klupi ali Brana će to voditi sa tribina.Ma nema se šta razmišljati nego napasti Olimpic od početka i pokušati iznenaditi ih pa šta nam Bog da.Četiri boda u zadnja dva kola i možemo zaboraviti Čelik.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 02 nov 2014, 21:56

Nek ih Brana pripremi do utakmice, a onda šta bude...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.