I dobijete odgovorshzna je napisao/la:Cardiff will always be blueAjzea je napisao/la:sta je na onoj paroli pisalo zna li neko?
Against modern football
bolje imati Vincenta Tana
nego nemati kralja banana

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I dobijete odgovorshzna je napisao/la:Cardiff will always be blueAjzea je napisao/la:sta je na onoj paroli pisalo zna li neko?
Against modern football
Nema zastave, nema zastaveeeefedeltafrotta je napisao/la:dubokoumno, FGR smisljala.. isto ko da je ovaj aragon dao prijedlog![]()
uvijek ste imali vrhunske paroleLarive je napisao/la:I dobijete odgovorshzna je napisao/la:Cardiff will always be blueAjzea je napisao/la:sta je na onoj paroli pisalo zna li neko?
Against modern football
bolje imati Vincenta Tana
nego nemati kralja banana
druze imas PPJoseMourinho je napisao/la:Da zabi Bajić i mi dobismo nekako adzem bi bio novi murinjo, ovako ga tjeramo odma
Al idete iz krajnosti u krajnost, neće adzem nigdje ne sikirajte se
nismo mi ovo izgubili radi djece ni na njihovim pozicijama, nego na tri pozicije u odbrani. benjo nažalost totalna truba, dobio je sve šanse koje je mogao dobiti, ali ništa.barbarez je napisao/la:Nasi momci,glavu gore,uopste nisam razocaran njima.
Jednostavno se vidi ta barijera koju sada nisu mogli preci,a pravila je problem najveci na mecu,a radi se o neiskustvu.
Kad imas uzasno slabu odbranu,I djecu kojoj fali iskustva,onda tesko je ocekivati vise.
Meni je drago vidjeti rijada,kerima I dadu,koji ce za 2 godine biti bolji od svih ovih igraca sarajeva,samo vrijeme treba da dodju na svoje.
Vidio se respekt I strah,cim je toga bilo manje,u pojedinim djelovima meca,zeljo je bio ravnopravan.
Da je taj nivo bio svo vrijeme,ne bi oni slavili.
Iskustva I rutine fali ,zato glavu gore I idemo dalje.
imam i jaronaldo99 je napisao/la:druze imas PPJoseMourinho je napisao/la:Da zabi Bajić i mi dobismo nekako adzem bi bio novi murinjo, ovako ga tjeramo odma
pa otkad on prati i "navija" sarajevo zaista ima jedan trofej više. to treba biti realan i priznati.shzna je napisao/la:Gledam i ne vjerujemfedeltafrotta je napisao/la:aragon racuna historiju od maja ove godine, zanimljiv pacijent
Praunuče puca te kompleks uveliko, izgleda da ne znaš za šalu
ehh kad bi ti mogao pomoci poslao bi ja i tebi PPbojamora je napisao/la:imam i jaronaldo99 je napisao/la:druze imas PPJoseMourinho je napisao/la:Da zabi Bajić i mi dobismo nekako adzem bi bio novi murinjo, ovako ga tjeramo odma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.