RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Po mom vidjenju utakmica tvrda..........vezni red izgledao tromo napad vrlo slab sve u svemu kako se utakmica zavrsila mi samo treba da se radujemo.....Za Horde sve rijeci hvale...I hvala im sto me nisu dirali 
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Ma brate ja sam molio boga da damo taj drugi gol jer Srajevo nas je u drugom poluvremenu malo stislo a vodstvo od 1:0 je najgore vodstvo jer primis ga u 90 onda si dole ,al eto sreca osta 1:0 bodovi se pisu .
Samo jedan klub Velež Mostar
@miki hz
U prvom poluvremenu je ono Hadzija skinuo. Bolje da ne gledas BHT Sport, lakse ce ti biti hehe....jbg...Mrtva sansa. Izasao onaj vas na pet metara, neometan od nikoga, a lopta stoji. Mrtvi zicer. U drugom poluv. opet ste imali dobru sansu. . Zrilic je trebao iskljuciti onog sa brojem 24 ja mislim. Prvi zuti zbog udaranja protivnika bez lopte na zemlji, a drugi mu nije dao iako je namjerno igrao rukom da napravi gol sansu. Zato ga je Janjos odmah i izvadio u 30 minuti prvog poluvremena, jer je znao da iduci faul crveni sto posto. Ali ruku na srce, obe ekipe moraju puno bolje majstore. Slazem se da je remi bio realan, ali jbg , budi i ti realan, ovo je sport, a golovi se racunaju...malo sportske srece i to je to
I ne gledaj BHT sport, ubit ces onog sto mu je Hadzija skinuo loptu hehe
U prvom poluvremenu je ono Hadzija skinuo. Bolje da ne gledas BHT Sport, lakse ce ti biti hehe....jbg...Mrtva sansa. Izasao onaj vas na pet metara, neometan od nikoga, a lopta stoji. Mrtvi zicer. U drugom poluv. opet ste imali dobru sansu. . Zrilic je trebao iskljuciti onog sa brojem 24 ja mislim. Prvi zuti zbog udaranja protivnika bez lopte na zemlji, a drugi mu nije dao iako je namjerno igrao rukom da napravi gol sansu. Zato ga je Janjos odmah i izvadio u 30 minuti prvog poluvremena, jer je znao da iduci faul crveni sto posto. Ali ruku na srce, obe ekipe moraju puno bolje majstore. Slazem se da je remi bio realan, ali jbg , budi i ti realan, ovo je sport, a golovi se racunaju...malo sportske srece i to je to
A gledao sam tekmu preko velezlive,kako vec ide ona stranica, zato i dajem neki komentar...
Slazem se ugl da su i jedni i drugi podbacili al bas pravo,a svi uslovi za dobru tekmu su bili,lijepo vrijeme,korektni protivnici,dobra atmosfera na stadionu,ono bas idealni uslovi...
Al eto cesto je u fudbalu taj faktor sportske srece prevaga za jedne...ono mislim koji god rezultat da je bio nebi bio nerealan,al eto vi svoju prilike iskoristili,mi svoje nismo,sta je tu je jbg cestitat pobjedniku nema mi druge
Ugl i jedni i drugi ako misle nesto uraditi nesmiju ponoviti ovako losu igru kao danas u svakom slucaju sretno u nastavku prvenstva
Slazem se ugl da su i jedni i drugi podbacili al bas pravo,a svi uslovi za dobru tekmu su bili,lijepo vrijeme,korektni protivnici,dobra atmosfera na stadionu,ono bas idealni uslovi...
Al eto cesto je u fudbalu taj faktor sportske srece prevaga za jedne...ono mislim koji god rezultat da je bio nebi bio nerealan,al eto vi svoju prilike iskoristili,mi svoje nismo,sta je tu je jbg cestitat pobjedniku nema mi druge
Ugl i jedni i drugi ako misle nesto uraditi nesmiju ponoviti ovako losu igru kao danas u svakom slucaju sretno u nastavku prvenstva
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Dobro je i od mene svaka cast
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Lijepo od njih.
Uprava FK Sarajevo bi se trebala ugledati na obraz i ponasanje Hordi.
Uprava FK Sarajevo bi se trebala ugledati na obraz i ponasanje Hordi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
jasta brate HZ-RA--- Ale Ale Ale Ale Ale Ale Ale sjever tuguje Puljicu Vedrane,,,(kako vec ide),
svaka cast braco na transu i fer navijanju.UBI SKUTORE!!!
svaka cast braco na transu i fer navijanju.UBI SKUTORE!!!
Po meni utakmica solidna,Sarajevo malo bolje,posebno u drugom,mada u prvom takođe Sarajevo imalo 2 dobre sanse..kod Veleza najbolju odbranbeni mislim da je Škaljić strašno odigrao..navijanje odlično,atmosvera dobra,sve u svemu da je više ovakvih gostovanja,ako izuzmem skelu koja je užas bila:)
- Al pashino
- Kontakt:
cestitke velezu na fer i postenoj pobjedi !
cestitke RA na navijanju,kao i ostalim mostarcima,drago mi je da danas nije bilo incidenata i mislim da je vrijeme da nase prijateljstvo bude sve jace i jace,bio sma danas na tekmi i stvarno je sve po p.s.-u bilo
p.s.
mijenjajte onu paletu sl. put
cestitke RA na navijanju,kao i ostalim mostarcima,drago mi je da danas nije bilo incidenata i mislim da je vrijeme da nase prijateljstvo bude sve jace i jace,bio sma danas na tekmi i stvarno je sve po p.s.-u bilo
p.s.
mijenjajte onu paletu sl. put
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
Sve je ok bilo al smo brate opet bili smjesteni u nehumanim uslovima,na skeli je bilo duplo vise ljudi od predvidjenog plus sto je dosta raje stajalo okolo jer jednostavno nije bilo mjesta.Ne znam zasto i mi kao svi ostali nismo mogli na tribinu predvidjenu i ogradjenu za goste...
- sarajlija89
- Kontakt:
evo da i ja cestitam..bili smo bolji u generalno losoj utakmici i remi je bio realan...al eto
velezu puno srece u nastavku al sa ovakvom igrom tesko ce u evropu..isto i za nas vrijedi
Na tribinama sve ok,prava atmosfera..malo nezgodan polozaj za nas na tribini al vec smo navikli jbg....
eto tako

velezu puno srece u nastavku al sa ovakvom igrom tesko ce u evropu..isto i za nas vrijedi
Na tribinama sve ok,prava atmosfera..malo nezgodan polozaj za nas na tribini al vec smo navikli jbg....
eto tako
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
de posteno jel se rodila makar jedna ljubav danassarajlija89 je napisao/la:evo da i ja cestitam..bili smo bolji u generalno losoj utakmici i remi je bio realan...al eto![]()
velezu puno srece u nastavku al sa ovakvom igrom tesko ce u evropu..isto i za nas vrijedi![]()
eto tako![]()
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Hajmo malo o nehumanim uslovima.odsutraopetultra je napisao/la:Sve je ok bilo al smo brate opet bili smjesteni u nehumanim uslovima,na skeli je bilo duplo vise ljudi od predvidjenog plus sto je dosta raje stajalo okolo jer jednostavno nije bilo mjesta.Ne znam zasto i mi kao svi ostali nismo mogli na tribinu predvidjenu i ogradjenu za goste...
Sljedeci put kad se vodila politicka borba za Velezov povratak il na svoj stadion, il da se napravi Velezu novi stadion - nemojte Sarajlije stajat po strani. Jer ako smo mi u nehumanim uslovima kao klub, kako cemo vama pruziti humane uslove kao gostima?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ja mislim Leotar...Nesto mislim da smo isli prije u Trebinje nego na Siroki...Adnel je napisao/la:Raja jel nam sad dolazi siroki poslje laktasa ?
Bravo carina evo sad gledam raspored dolazi nam Leotar 
Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.