Odvratne rijeci i izrazi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odvratne rijeci i izrazi
Extra, vrh to kad cujes odma' znas s kim imas posla (da si u drustvu ortodoksne seljacine)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
madridist je napisao/la:grand show,zmbt ..

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kad to cujem dobijem dva nerva sloma i tri cira na zeludcu, " region " i zapadni balkan" , ko je to smislio setim mu se zene ako je cemu !!!normalaba je napisao/la:"Regija" - bivsa drzava
i ovi post ratni vernici koji i svakoj drugoj reci pominju ovog gore.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
E ovo i meni smeta. Jedino sam jos vidio da se u Njemackoj ovo koristi, cudan fenomen. Kao da se dobije neka titula yebote.dr.van nostrand je napisao/la:Titula jesenjeg prvaka, WOW!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
haveruuu kumeee
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Zeljeznicar.
Znači Bože, Znači ovaj, znači onaj, šamare dijelim kad' mi to neko uzastopno govori.
Trebaju samo početi k'o knele ja mislim u Čitulji "Razumeš qme, razumeš ja roknem lika, razumeš" haha.
A isto tako osip po čmaru dobijem kad' neko oca mi, majke mi, brata mi, i to me nervira ono
Trebaju samo početi k'o knele ja mislim u Čitulji "Razumeš qme, razumeš ja roknem lika, razumeš" haha.
A isto tako osip po čmaru dobijem kad' neko oca mi, majke mi, brata mi, i to me nervira ono

Tako blizu, a tako daleko.
Đeko, ćevapćići. p.ćka, itd i općenito to mješanje č-ć,dž-đ, mada je ovaj nacin govora vise karakterističan za srednju Bosnu , tako da ih rijetko cujem, ali mi baš paraju uši.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
kobac je napisao/la:Znači Bože
ovo i milion nekakvih facebook skraćenica: wtf, jbt, omg, bff,bgm,aBd...
napiši normalno ko čovjek, neće ti prst otpasti
- IlPrincipe
- Kontakt:
Đesi qme, pozdrav od Ćelikovcaunavita je napisao/la:Đeko, ćevapćići. p.ćka, itd i općenito to mješanje č-ć,dž-đ, mada je ovaj nacin govora vise karakterističan za srednju Bosnu , tako da ih rijetko cujem, ali mi baš paraju uši.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mrzim kad balavci koriste "sine", "sine moj" i slično. Tačnije mrzim kad bilo ko koristi taj izraz a ne priča sa pravim sinom, ali posebno sam alergičan na balavce.
Ćiro jedini ima free pass logično.
Isto mrzim "znači bože", tačnije "'naći bože". Mislim čuo si Ramiza kako to govori, i vjerovatno je bilo smješno, ali to ne znači da je smješno i kad ti to kažeš retardu
Ćiro jedini ima free pass logično.
Isto mrzim "znači bože", tačnije "'naći bože". Mislim čuo si Ramiza kako to govori, i vjerovatno je bilo smješno, ali to ne znači da je smješno i kad ti to kažeš retardu

IlPrincipe je napisao/la:Đesi qme, pozdrav od Ćelikovcaunavita je napisao/la:Đeko, ćevapćići. p.ćka, itd i općenito to mješanje č-ć,dž-đ, mada je ovaj nacin govora vise karakterističan za srednju Bosnu , tako da ih rijetko cujem, ali mi baš paraju uši.

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Vrh vrhova, predobar, beton, armirani beton, znaci boze, ...
dobre guzove ima Belma
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:pa kad mi kaze SINE..![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
kada cure jedna drugoj govore brateeee 

Evo ja ovdje u Grazu na studiju upozno pun q vaših Krajišnika i ja se njima ne mogu načudit kako ružno pričaju a oni meni se ne mogu načudit mom zeničkom ćunavita je napisao/la:Đeko, ćevapćići. p.ćka, itd i općenito to mješanje č-ć,dž-đ, mada je ovaj nacin govora vise karakterističan za srednju Bosnu , tako da ih rijetko cujem, ali mi baš paraju uši.

vala nema ništa odvratnije od tog vašeg mehkog č i š i dž 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zeničko je samo da na ć vučemo i poneko na đ, Sarajlije su meko š i toga u Zenici nećeš nać 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.