Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

fukarezv
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la fukarezv » 25 okt 2014, 10:10

Evo da vam napisem 100% tacne informacije za ovog momka :)
Ugovor sa Sarajevom nije potpisao iz jednog jedinog razloga, a to je ljudi iz Sarajeva zeljeli su potpisati sa Micom ugovor na 2 godine, a na to ovaj nije pristao.Stevanovic je trazio samo da odigra ovu polusetonu za Sarajevu, a na to Ibrakovic i drustvo nisu pristali.
Stevanovic trenira sa Drinom Zvornik, momak radi i sa prvim timom i sa omladincima, a i radi sam, trenira po 2,3 puta na dan.
Prije par dana je dobijo bruku para od Sevilje, Sevilja sve posteno isplacuje sto je dogovoreno u ugovoru.
Trenutno vozi golfa sedmicu, neki kazu da je poklon od Rakitica :D
A sto se tice nastavka karijere momak sigurno nastavlja u nekom dobrom klubu ;) Prica se da ako promjeni menađersku organizaciju da ce karijeru nastaviti u Njemackoj, cak se i Safet i Sead ubacuju u ove price INF. TACNA 100000%
Grcki PAOK je sigurna destinacija, ako se sve ostalo izradi :)
NADAM SE DA SU STVARI MALO JASNIJE :kafa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 okt 2014, 22:19

Ja se samo nadam da je istina sve to što si napisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 25 okt 2014, 23:10

sta kazes, trenira i sa prvotimcima i sa omladincima i sam? siguran sam da je u top formi. da sam na njegovom mjestu odbio bih ja paok i cekao nekog bundesligasa. sigurno ce mu se javiti neki. ajmo malo ozbiljno, na zalost propao kao zeton.da hoce bar za drinu zaigrat.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 25 okt 2014, 23:12

Čuj sad to, Safet i Sead.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 okt 2014, 23:36

BaDa12 je napisao/la:Čuj sad to, Safet i Sead.
Heroji, a ne zlocinci. Da se zna!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 okt 2014, 23:41

Barem bi opet dobio poziv u repku ako nista. :urnebes:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 okt 2014, 12:18

Zasto je ova tema izbacena iz podteme reprezentacije? Pa nije se momak oprostio od repke.

Daj boze da bude negdje dobar transfer, Stevanovic je imao izuzetan, stvarno izuzetan potencijal. Bila bi velika steta, da ne napravi nesto od svoje karijere.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 okt 2014, 12:38

Sve sto sam napisao gore u postu je provjereno 100% , nemam razloga da pisem nebuloze i da vas lazem ;)
Stevanovic je u Bosni osim Sarajeva pregovarao i sa Borcem, iako je znao da od toga nema nista, na pregovore je otisao samo da ispostuje ljude iz Borca koji su ga zvali :)
Prosle sedmice se potukao na treningu sa prvotimcem Drine :D :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 okt 2014, 14:29

fukarezv je napisao/la: A sto se tice nastavka karijere momak sigurno nastavlja u nekom dobrom klubu ;) Prica se da ako promjeni menađersku organizaciju da ce karijeru nastaviti u Njemackoj, cak se i Safet i Sead ubacuju u ove price INF. TACNA 100000%
Karijeru nastavlja u nekom dobrom klubu,zavisi sve šta smatraš pod dobrim klubom podsjeća me na situaciju sa Vranješom..Ne vjerujem da Stevanović može konkurisati uskoro za reprezentaciju..Žao mi je što je upropastio potencijal koji je imao bio je najbolji mladi igrač BiH to što on trenira individualno,sa Drinom ne znači da je u formi..

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 okt 2014, 14:50

zgembo89 je napisao/la:
fukarezv je napisao/la: A sto se tice nastavka karijere momak sigurno nastavlja u nekom dobrom klubu ;) Prica se da ako promjeni menađersku organizaciju da ce karijeru nastaviti u Njemackoj, cak se i Safet i Sead ubacuju u ove price INF. TACNA 100000%
Karijeru nastavlja u nekom dobrom klubu,zavisi sve šta smatraš pod dobrim klubom podsjeća me na situaciju sa Vranješom..Ne vjerujem da Stevanović može konkurisati uskoro za reprezentaciju..Žao mi je što je upropastio potencijal koji je imao bio je najbolji mladi igrač BiH to što on trenira individualno,sa Drinom ne znači da je u formi..
Ja sam vam ovdje napisao informacije koje ja znam i koje su sigurne :)
Za Njemacku ne znam da li je Bundesliga ili Cvajta zato nisam pisao koja je liga u pitanju. :)
A sto se tice PAOK-a to bas nisam fino skontao :urnebes: :urnebes: znam samo da se spominje neki covjek koji je sa Stevanovicem bio u Vojvodini, a sad je taj covjek nesto u PAOK-u i kazu da je to skoro pa sigurna destinacija za Micu :)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 okt 2014, 15:10

Kad sam vidio one slike kako lumpuje sa fudbalerima Sarajeva pomislio sam da privodi karijeru,možda reko ko Said Husejnović uzeo Audia R8 i konta uspeo sam u životu..drago mi je ako se iščupa iz krize iako imao je dosta šansi u Španiji Segunda druga liga Elche Alaves i nije mi jasno nikako kako nije ostao tamo valjda ljubav prema Gorici ga vratila u Tršić :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 okt 2014, 22:30

fukarezv je napisao/la:Evo da vam napisem 100% tacne informacije za ovog momka :)
Ugovor sa Sarajevom nije potpisao iz jednog jedinog razloga, a to je ljudi iz Sarajeva zeljeli su potpisati sa Micom ugovor na 2 godine, a na to ovaj nije pristao.Stevanovic je trazio samo da odigra ovu polusetonu za Sarajevu, a na to Ibrakovic i drustvo nisu pristali.
Stevanovic trenira sa Drinom Zvornik, momak radi i sa prvim timom i sa omladincima, a i radi sam, trenira po 2,3 puta na dan.
Prije par dana je dobijo bruku para od Sevilje, Sevilja sve posteno isplacuje sto je dogovoreno u ugovoru.
Trenutno vozi golfa sedmicu, neki kazu da je poklon od Rakitica :D
A sto se tice nastavka karijere momak sigurno nastavlja u nekom dobrom klubu ;) Prica se da ako promjeni menađersku organizaciju da ce karijeru nastaviti u Njemackoj, cak se i Safet i Sead ubacuju u ove price INF. TACNA 100000%
NADAM SE DA SU STVARI MALO JASNIJE :kafa:
Prvo da ti ja kazem da to sto si pisao za Sarajevo i Miroslava nije tacno...prvo iz razloga jel Miroslav nije mogao postavljati takav uslov jel decko uopste nebi imao pravo nastupa za Sarajevo ove polusezone

Kao drugo Miroslav je igrac Sarajeva koji ce zvanicni ugovor da potpise na zimu to je usmeno dogovoreno sjedio je ovdje sa Ibrakovicem pojavile su se bile i neke fotografije pokusat cu da ih nadjem,a isti sada nije potpisao upravo iz razloga koji sam gore napisao,a to je da on nema pravo nastupa u PLBIH ovu polusezonu ,i Sarajevo kao klub nije bilo spremno da nakon Bilbije i sada Benke ima jos jednog igraca koji ce dobijati pola sezone platu a nece biti u konkurenciju za utakmice i uz to imati masnu platu za nase uslove,nemoj da zaboravis da njega jos uvijek zastupa Mehin burazer mada je ova prica zavrsena i prije Mehinog dolaska
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 27 okt 2014, 22:34

A zasto ne bi mogao nastupati u ovoj polusezoni?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 okt 2014, 22:43

ne_znam_ko_sam je napisao/la:A zasto ne bi mogao nastupati u ovoj polusezoni?
Zato sto je u Spaniji raskinuo ugovor nesto krajem avgusta,i zbog toga se ovamo nemoze registrovati prije zimskog prelaznog roka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 28 okt 2014, 02:50

Prica se da trenira :kafa: kad moze Vranjes :kafa:

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 28 okt 2014, 08:38

miky_hz je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:A zasto ne bi mogao nastupati u ovoj polusezoni?
Zato sto je u Spaniji raskinuo ugovor nesto krajem avgusta,i zbog toga se ovamo nemoze registrovati prije zimskog prelaznog roka
Raskinuo ugovor? Znaci slobodan igrac. Zar u bh. Ligi ne vrijedi pravilo kao u cijeloj Europi da slobodnog igraca mozes dovesti i izmedju dva prijelazna roka i da isti ima pravo igrati u oficijelnim utakmicama?
Tri primjera transfera koji su napravljeni u oktobru a igraci igraju u oficijelnim utakmicama: Almeida u Cesenu (bez kluba), Butland u Derby (posudba), Brama u PEC Zwolle (bez kluba).
To sam sad pogledao na Transfermarkt.de tako da, ukoliko u BiH vrijede ista pravila UEFE, Stevanovic bi mogao vec sad nastupati za Sarajevo.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 okt 2014, 08:45

Ne vrijede, jer u BiH je prelazni rok do 2 augusta, Stevanovic je postao slobodan nakon tog datuma zato i ne moze igrati za FKS, retardiran savez.
1946

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 02 nov 2014, 19:57

Propao ko Grcka :kafa:

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 11 nov 2014, 04:20

Ma daleko od toga da je propao kao Grcka, momak je jos uvjek mlad i zdrav a uz to je digao dobru lovu od Seville, lovu koju domaci igraci mogu samo sanjati.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2014, 00:19

Dragi naši insajderi, da vam vaš Virtu onako otvoreno kaže da nemate pojma.

http://www.eto.hu/hir/9165/bosnyak_valo ... tt_gyorbe/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno Boske majstore :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baboon, Bing [Bot] i 13 gostiju.