FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam ljut toliko . Sarajevo je bilo bolje za ovaj jedan gol. Samo sudiji nikad halaliti necu, tj pomocnom sudiju lg svoj. Kolko me covjek iznervirao da sam telefon u teren bacio. Prekidi unistili utakmicu. Jedan od boljih derbija u zadnje 3,4 godine..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
@pobjedesve
Haj sto ga danas svi kolektivno proflautasmo, ali sto ces ga ti izgleda jos jednom... losa nedjelja za tebe
Haj sto ga danas svi kolektivno proflautasmo, ali sto ces ga ti izgleda jos jednom... losa nedjelja za tebe

sedmi pokusaj...
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Kratko receno P***A ! Nije kalibar za velike utakmice i tjt.shzna je napisao/la:Razići se na pauzi sa Bučanom definitivno. Kako je to glup igrač, pa za ne povjerovati![]()
![]()
Adžeme, kralju naš, jedno pitanje, zašto on igra prije Nuspahića koji je pokazao da može odigrati izuzetno dobro, ili npr. Baše koji i nije dobio pravu šansu.
Obavezno dovesti bar jednog štopera i ova ekipa ostaje u vrhu. Ipak fali to iskustvo da bi se borili za prvo mjesto, ali fudbal je fudbal
Dado danas statičan, ubila ga trema
Poraz boli jbg. ali treba priznati da su trenutno jaci i da su zasluzeno pobjedili. Uz bar 1 dobro pojacanje u odbrani mi osiguravamo Evropu sto je po meni glavni cilj ove sezone. Manijaci su svoj ispit polzili

JA ZNAM DA NIKAD NIKO RASTAVIT ME NECE....
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
- Kontakt:
joey je napisao/la:@pobjedesve

a... pehari su tu
Nemojte se ljutit, ali moram...

Dajte ime i prezime sudije da ga trazim na fb da vrati mobitel, je bo pus*njepobjedesve je napisao/la:joey je napisao/la:@pobjedesve
Haj sto ga danas svi kolektivno proflautasmo, ali sto ces ga ti izgleda jos jednom... losa nedjelja za tebe![]()
ne pika se, ovaj je sudiju gadjao, nije to taj
![]()

Ma mozemo mi ovdje pisati eseje o tome da treba zamjeniti Kosorica, Bogdanovica, Bucana,Colica ili nekog drugog,i da treba dovesti neke nove,ali da li smo objektivno to u mogucnosti.Objektivno ovaj bodovni saldo je itekako dobar i iznad ocekivanja.Idemo dalje, nista jos nije gotovo pa ni borba za titulu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ostaje žal za porazom pogotovo sto je dosao od pitara, al sve je to futbal i idemo dalje.
Ne treba nam ono gadanje, ni nama ni njima.Izgleda da je doslo vrijeme da se navijaci skupe u tor pa ograde od neba do zemlje jer nema druge i sami smo za to krivi.
Igra odlicna u kad se uzme u obzir sta smo gledali zadnjih godina.
Al parole pitara kao da su ih djeca od 12 godina pravili bgm, mene stid bilo iako sam na drugoj strani.
Ne treba nam ono gadanje, ni nama ni njima.Izgleda da je doslo vrijeme da se navijaci skupe u tor pa ograde od neba do zemlje jer nema druge i sami smo za to krivi.
Igra odlicna u kad se uzme u obzir sta smo gledali zadnjih godina.
Al parole pitara kao da su ih djeca od 12 godina pravili bgm, mene stid bilo iako sam na drugoj strani.
pobjedesve je napisao/la:nije sramota, plati 10 km i dijete ce dolaziti dzaba svaku plus ce jos imati neke dodatne beneficije. Odlican potez upravemukitmovac je napisao/la:Mene ne boli poraz koliko jedna druga stvar , a to je da su nasi KLOSARI naredili da se ni djeca ne pustaju bez karte tako da je danas bilo tuzno gledati kako se djeca koja imaju 4, 5 godina tjeraju nazad jer nemaju karte a njihov roditelj ima. Znaci zalosno i poserem se na tog ko je to odredio bio to Osim , Gredic, peti ili deseti, SRAMOTA.
Slazem se s tobom. Uveli smo godisnju JUNIOR clansku, kosta 10 maraka i to je ulaznica za sve tekme u jednoj sezoni.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
U vasoj ekipi moram pohvaliti Tomica, strasno je odigrao. Sam se nosio sa nasim veznim redom.
Jos bih istakao Memiju koji vam je strasan potencijal.
Ostalo, nista vrijedno pomena, pa ni Varea kojeg ste toliko hvalili.
I ne kontam na osnovu cega vi za Sadikovica kontate da ce biti igrac.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Danas nam je falio Srdjan Stanic. Itekako. I Nuspahic je morao dobiti sansu prije mrtvog Bucana,Cak mozda i Enis Sadikovic, no najlakse je biti general nakon bitke . Pohvale za Eldara i Tomu koji su citavu utakmicu drzali nas vezni red.
-
- Kontakt:
ma ne znam ni ja, neki ga ovdje gotive a meni je najgori igrac u Zelji. Skroz njezan igrac, bez ikakve agilnosti a i nije neki tehnicar. I kvalitete koje je imao izgubio je prije pocetka jer se us*ao. Kako on tako i svi igraci, tek poslije vaseg prvog gola i samara, dosli su sebi i odmah izjednacili. Steta zbog onog prekida, bas se bilo zakuhaloAragon je napisao/la:U vasoj ekipi moram pohvaliti Tomica, strasno je odigrao. Sam se nosio sa nasim veznim redom.
a... pehari su tu
Antolovic je bio onja stari. Odlicno branio, skinuo je dvije 100% sanse.
Zeljkovic odlican danas.
Hasanovic dosta dobar.
Tomic, nas najbolji igrac i volio bi da on bude nas kapiten inace.
Varea ok, moze bolje, ali mu je uzasna pozicija.
Bajic dosta dobar, borio se tukao.
Memija isto kao i Bajic.
Ostali prosjek, nista specijalno. Odbrana skripi uzasno.
Bucan, katastrofa, covjek je dobio ove sezone 10 zutih i svi su za prigovor. Samo prica i pametuje.
Sadikovic, ja ne znam ni jednu tekmu da je on dobro odigrao.
Nadam se da ce Nuspahic i Basa dobiti sansu da pokazu sta znaju.
Zeljkovic odlican danas.
Hasanovic dosta dobar.
Tomic, nas najbolji igrac i volio bi da on bude nas kapiten inace.
Varea ok, moze bolje, ali mu je uzasna pozicija.
Bajic dosta dobar, borio se tukao.
Memija isto kao i Bajic.
Ostali prosjek, nista specijalno. Odbrana skripi uzasno.
Bucan, katastrofa, covjek je dobio ove sezone 10 zutih i svi su za prigovor. Samo prica i pametuje.
Sadikovic, ja ne znam ni jednu tekmu da je on dobro odigrao.
Nadam se da ce Nuspahic i Basa dobiti sansu da pokazu sta znaju.
Prvak NR BiH: 1946
Sadikovic vise nema kredita...pa on se i ne oznoji na tekmi

Željeznicar za život cijeli !
Samo vam je Colic rinaka od igraca.
Haj drago mi je da me niste docekali na noz vezano za Sadikovica sto sam rekao. Zaista sam iznijeo samo svoje misljenje 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
jest valaLarive je napisao/la:Samo vam je Colic rinaka od igraca.
STA RADE ZELJINI NAVIJACI NA SJEVRU.ZNA SE KOME SJEVER PRIPADA ILI SU U DUSI PITARI,TREBA GOVMIMA ZABRANITI 5 TEKMI BEZ NAVIJACA PA NEK OPET PALE BAKLJE.

Vatra
ako si gledao naprimjer danas utakmicu i ako gledas po danasnjoj utakmici da Memija kvalitet onda ne znam na osnovu cegas i to vidio. danas jedan od najgorih? ali je momak potencijala, napravit ce sjajan transfer.Aragon je napisao/la:U vasoj ekipi moram pohvaliti Tomica, strasno je odigrao. Sam se nosio sa nasim veznim redom.
sadikovic nije igrao poziciju koja njemu odgovara, moje misljenje da nece biti neki igrac jer nema duela a to se ne moze dograditi.
Varea takoder igrao neprirodnu poziciju i nije mogao vise.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.