DULJEVIĆ HARIS
FK SARAJEVO 1946
HORDE ZLA 1987
mašinovođe
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vole ovi nasi uraniti sa izjavama.invincible1921 je napisao/la:nemoj da te citiram ko za SETANJE LIGOM sto ti to treba u zivotuamypitar je napisao/la:Mislim da je ovo jedan od poslednjih utakmica dva sarajevska kluba, koji bi mogao imati tu neku igracku neizvjesnost,na zelenom terenu.U buducnosti bi to moglo biti samo formalnost od derbija.
Nije on nista rekao sto je neralno, vec samo cinjenicno stanje, jer ako Vi nastavite ulagati, a hocete, a Zeljo forsirati samo mlade, radi slabih finansija, vjerujem da ce taj scenarij postati realnost.franklampard8 je napisao/la:Vole ovi nasi uraniti sa izjavama.invincible1921 je napisao/la:nemoj da te citiram ko za SETANJE LIGOM sto ti to treba u zivotuamypitar je napisao/la:Mislim da je ovo jedan od poslednjih utakmica dva sarajevska kluba, koji bi mogao imati tu neku igracku neizvjesnost,na zelenom terenu.U buducnosti bi to moglo biti samo formalnost od derbija.
aS_Roma je napisao/la:http://****.com/video-incident-na-s ... -grbavice/
samo da se zna koje poceo, da neki debil ne dodje pamtovati
lafomamone je napisao/la:Steta za prekid jer im je drugi visio u zraku, onda bi sve puklo i vjerovatno bi bilo trpanje sirih razmjera, ali eto kako bilo ova tri boda su extra vazna. Inace stice se dojam da smo igrali u nekakvom grcu dobar dio utakmice sto nam se ne treba desavati, pogotovo protiv ekipa koje su itekako inferiorne u odnosu na nas, prema svim parametrima. Zadovoljan sam svakako, ali ova igra nije nivo kakav FKS treba i mora imati s obzirom na ukupne mogucnosti kluba i igraca
Dzemo je Mehagi opcija za zadnjeg veznog od pocetka, to je igrao cesto u karijeri i nije nista novo, Puric najboljih par minuta od kako igra u Sarajevu, Bilbija je centralni vezni sto mu je prirodna pozicija njegov zadnji pas moze shebati svaku ekipu jer ima fakat opasan osjecaj za prostor i zna je podvaliti, a to da trce bez lopte to svakako, non stop im to naglasava, pratio sam par treninga u zadnje vrijeme pa znamJbt sad kontam vidi kod nas ekipe koja je zavrsila utakmicu,Berberovic desni bek na zadnjem veznom,Puric desno krilo u sredini isto haman neki zadnji vezni,i u Mostaru je isto igrao kad je usao i tada njegovim ulaskom mi proigrali,Bilbija od pocetka igra neku cudnu poziciju nije ni polu spic jel je Radovac ispred njega,znaci i on vise ide na zadnjeg veznog,Stojcev ko najistureniji igrac zavrsi sve nesto sto niko zamisliti ne moze,Meho im je polovici pozicije izmjenio
Aragon je napisao/la:Nebitno za rezultat, ali vidljivo je bilo da mi bolje stojimo na lopti i da smo puno organizovanija ekipa. Meho radi vrhunski posao za sad. Drago mi je da ne igramo krkanski nogomet izbij, nabij pa sta bude, kakav igra gotovo cijela ova liga. Neke stvari jos skripe, ali polako, nadoci ce se. Angazovanjem Mehe, uprava je uradila odlican posao. Uscuplicu dragi, sta nam uradi? Sad smo glat mogli imati 7, 8 bodova vise.
ozlijeđen cimirot od udarcafcsforever je napisao/la:Aragon je napisao/la:Nebitno za rezultat, ali vidljivo je bilo da mi bolje stojimo na lopti i da smo puno organizovanija ekipa. Meho radi vrhunski posao za sad. Drago mi je da ne igramo krkanski nogomet izbij, nabij pa sta bude, kakav igra gotovo cijela ova liga. Neke stvari jos skripe, ali polako, nadoci ce se. Angazovanjem Mehe, uprava je uradila odlican posao. Uscuplicu dragi, sta nam uradi? Sad smo glat mogli imati 7, 8 bodova vise.
jbt ko da mi citas misli brate Aragon
Ma imas komplet tekmu na youtube. Ranije je neko postavio, mogu ti poslati ako zelis.Evolution87 je napisao/la:kad je snimak na bht
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.