ABA liga 2014/2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA liga 2014/2015
Ma kakva Litvanija.
Sto navedose momci: Spanija, Rusija, Italija, Turska, Njemacka, VTB i Grcka. S tim sto Grcka ima samo ta dva kluba koja su sam vrh evropske kosarke, dok im je ostatak lige tuga.
Igokea dobila Partizan. Torlak mec viner.
Sto navedose momci: Spanija, Rusija, Italija, Turska, Njemacka, VTB i Grcka. S tim sto Grcka ima samo ta dva kluba koja su sam vrh evropske kosarke, dok im je ostatak lige tuga.
dscile je napisao/la:Ma kakva Litvanija.
litvanija ima dva kluba u euroligi
Po cemu su to Grcka, Ruska i Italijanska liga jace od ABA lige ?

Imali smo i mi prosle godine.filip13 je napisao/la:
litvanija ima dva kluba u euroligi
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
po svemu
samo pogledaj gdje igraju kikanovic,perovic,cooper i slicni.Rusi imaju 3,4 ekstra ekipe.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 02 nov 2014, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Rusija i Italija imaju daleko jace lige od nase Jadranske. Jednostavno, vise kesa = veci kvalitet. A njima kesa ne fali.
Grci su tu negdje sa nama, samo sto oni imaju Olimpijakos i Panatinaikos koji su svake godine na F4 EL.
Grci su tu negdje sa nama, samo sto oni imaju Olimpijakos i Panatinaikos koji su svake godine na F4 EL.
Takvi igraju i u ABA ligi. U Grckoj imas trenutno dva ozbiljna kluba, u VTB ima nekoliko tj. vise od 5 zadovoljavajucih klubova i 1 koji odskace od svih pa se moze reci da je ta liga trenutno na vecem nivou. A ti mi @ Dscile reci sta je to konkretno tj. koji su to klubovi i sa kakvim igracima raspolazu pa toliko odudaraju od ABA lige ?Mislim na Italijane .lumani je napisao/la:po svemusamo pogledaj gdje igraju kikanovic,perovic,cooper i slicni.Rusi imaju 3,4 ekstra ekipe.
aba liga ima jednu dobru ekipu..2,3 ok ekipe ostalo je sve slabo...talijani,rusi,grci imaju svi barem po 2 dobre ekipe.
lumani je napisao/la:aba liga ima jednu dobru ekipu..2,3 ok ekipe ostalo je sve slabo...talijani,rusi,grci imaju svi barem po 2 dobre ekipe.
grci imakju 2 vrlo dobre ekipe,ako ne i odlične
Rusi imaju vise od toga , Grci dve dobre, Italijani dve solidne.lumani je napisao/la:aba liga ima jednu dobru ekipu..2,3 ok ekipe ostalo je sve slabo...talijani,rusi,grci imaju svi barem po 2 dobre ekipe.
armani je bolji od zvezde 
Dobro, eto sad. Italijanska liga je jaca od ABA jer tvrdis da je Armani bolji od Zvezde. Ne cini samo Zvezda ABA ligu ni samo Armani kosarkasku Seriu A.lumani je napisao/la:armani je bolji od zvezde
Ako ocekujes da ti ja nabrajam koji igraci igraju u kojem klubu onda idi na sajt lige i pogledaj sam. Takodje, imas na nasim kanalima prenose lige i mozes pogledati.Tribalian je napisao/la:Takvi igraju i u ABA ligi. U Grckoj imas trenutno dva ozbiljna kluba, u VTB ima nekoliko tj. vise od 5 zadovoljavajucih klubova i 1 koji odskace od svih pa se moze reci da je ta liga trenutno na vecem nivou. A ti mi @ Dscile reci sta je to konkretno tj. koji su to klubovi i sa kakvim igracima raspolazu pa toliko odudaraju od ABA lige ?Mislim na Italijane .lumani je napisao/la:po svemusamo pogledaj gdje igraju kikanovic,perovic,cooper i slicni.Rusi imaju 3,4 ekstra ekipe.
Jednostavno ljudi imaju vise novca i veci broj kvalitetnih igraca. Sumnjam da kod njih postoji ekipa u ligi sa ukupnim budzetom od 200 hiljada evra, kakvih u ABA ligi ima svake godine. Kod njih sve ekipe imaju 4-5 Amerikanaca, a jedan Armani ima budzet kao pola ABA lige zajedno, cim su u stanju da u istoj sezoni dovedu Kleizu i MarShona Brooksa. Pa sada mozes barem malo vidjeti sa cime oni raspolazu.
A i sto kazu, snaga neke ekipe se gleda po najslabijem igracu.. Pa eto, uporedi zadnju ekipu ABA lige (Metalac) sa zadnjom u Italiji (koja god da je) pa iznesi neki svoj rezime.
Tribalian je napisao/la:Dobro, eto sad. Italijanska liga je jaca od ABA jer tvrdis da je Armani bolji od Zvezde. Ne cini samo Zvezda ABA ligu ni samo Armani kosarkasku Seriu A.lumani je napisao/la:armani je bolji od zvezde
rom,sassari,cantu su ozbiljnije ekipe od partizana,olimpije,buducnosti.
Budzet zavisi od kolicine novca, a jacina kluba zavisi od budzeta. Jacina lige zavisi od jacine klubova. Domino efekat.
Mada, to si valjda trebao i sam znati.
I dalje mislim da je ABA liga jaca od Italijanske.dscile je napisao/la:Budzet zavisi od kolicine novca, a jacina kluba zavisi od budzeta. Jacina lige zavisi od jacine klubova. Domino efekat.
ma nema sanse,,armani,sassari,cantu,roma,
masa amera a to znaci mnogo 
lumani je napisao/la:ma nema sanse,,armani,sassari,cantu,roma,masa amera a to znaci mnogo
Amerikanac u timu ne znaci kvalitet sam po sebi.
http://basketball.eurobasket.com/team/I ... a_Cantu/83" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka pogledaju oni koje ovo zanima, pa nek sami procene i to je to.
pogledaj eto grupu c 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.