FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Thranduil
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Thranduil » 02 nov 2014, 23:53

To što Fukare nisu dobile karte večeras je najmanji problem, jbt život oni su štampali i prodali 6000 ulaznica za dvoranu kapaciteta jedva 4000, nema teleskopa kad se igra rukomet! Strašno! Sigurnosna razina u Mejdanu večeras 0, ljudi kupili karte nisu mogli uopće da vide utakmice.
Isto su tako štampali više karata i za košarku kao i za fudbal ali u manjem omjeru nego večeras. To sve nije problem ali kad igraju KK,FK ili RK sve je problem i ne zadovoljava i dobijamo kazne!

Lijepi naš poluprazni Tušanj i relativno pun Mejdan kad igraju gradski klubovi ;)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 nov 2014, 00:03

emirzlaTu je napisao/la:Mozel neko napisat ovde,sta Vugdalic radi u Slobodi???Osim sto se vodi ko sportski direktor i ima dobru platu :evil: :evil:
Ulica Rudarska 2 otiđi i pitaj, jesu se pojedini navadili i sa Vugdalićem. Jel ga vi plaćate, jel ga ti Emire plaćaš ? Kolika je to dobra plata kod njega ? Daj nam cifru Vugdalićeve plate Bgt, za BiH standarde je dobra plata 700 KM.
Pretpostavljam da ga ne plaćaš pa ne beri brigu bezveze šta radi Vugdalić. Šta bi to još trebao raditi uz poziciju sportskog direktora, možda kosit i valjat travu ? Njegova plata sigurno nije problem, čim se saniralo ovoliko miliona KM duga.

Drago mi je što će naš Arjen Roben malo pauzirati, momak je totalno druga priča bez Ćire.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 nov 2014, 00:06

emirzlaTu je napisao/la:Mozel neko napisat ovde,sta Vugdalic radi u Slobodi???Osim sto se vodi ko sportski direktor i ima dobru platu :evil: :evil:
Pa valjda je zaduzen da nadje sponzora za istocnu tribinu i dovodi sponzore, uopsteno, u klub. Pretpostavljam da ce se i to definirati u januaru kada predoci godisnji izvjestaj i poslovanje kluba.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 nov 2014, 00:21

Coraco je napisao/la:
Ulica Rudarska 2 otiđi i pitaj, jesu se pojedini navadili i sa Vugdalićem. Jel ga vi plaćate, jel ga ti Emire plaćaš ? Kolika je to dobra plata kod njega ? Daj nam cifru Vugdalićeve plate Bgt, za BiH standarde je dobra plata 700 KM.
Pretpostavljam da ga ne plaćaš pa ne beri brigu bezveze šta radi Vugdalić. Šta bi to još trebao raditi uz poziciju sportskog direktora, možda kosit i valjat travu ? Njegova plata sigurno nije problem, čim se saniralo ovoliko miliona KM duga.

Drago mi je što će naš Arjen Roben malo pauzirati, momak je totalno druga priča bez Ćire.
Pa vjerovatno ima razlog sto su se navadili...ja ga jos nijednom nisam vidio da da izjavu nesto...sta i kako se radi,planovi...bilo sta sto bi trebalo da uradi sportski direktor.A ne da glumi portira i zabranjuje jednom od najvatrenijih navijaca Slobode da prati trening!!!
Batva sto je napiso i ja mislim tako,ali eto sve sto treba reci ili izjavu dat Azmir uradi..ako si direktor izjavi nekad nesto....
I nemoj se nervirat lijepo sam samo pitao sta covjek radi ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 nov 2014, 00:33

emirzlaTu je napisao/la:
Coraco je napisao/la:

Pa vjerovatno ima razlog sto su se navadili...ja ga jos nijednom nisam vidio da da izjavu nesto...sta i kako se radi,planovi...bilo sta sto bi trebalo da uradi sportski direktor.A ne da glumi portira i zabranjuje jednom od najvatrenijih navijaca Slobode da prati trening!!!
Batva sto je napiso i ja mislim tako,ali eto sve sto treba reci ili izjavu dat Azmir uradi..ako si direktor izjavi nekad nesto....
I nemoj se nervirat lijepo sam samo pitao sta covjek radi ;)
Druže vidiš da kod nas niko drugi ne daje izjave do Azmira jedino, što bi rekli ovi sa strane on se za sve pita. Ja tu problem vidim u novinarima što svi lete ka Azmiru, mada i logično, i mi i svi ostali gledamo u njega ko ozebli u sunce. Kad si zadnji put čuo druge članove UO, kad si zadnji put čuo nekog člana Skupštine ili predsjednika Skupštine .. Svi smo zabalavili kad smo vidjeli Vugdalića sa Džimijem u Engleskoj. Da se ne uvrijede novinari, ali slabo rade svoj posao, isto kao i za Reprezentaciju, pa niko da izrašeta Papeta pitanjima o njegovim glupostima. Ne znam šta fali bilo kojem portalu odraditi intervju sa Vugda. i napraviti fin članak, svi mi da se bolje upoznamo.

Svi mi malo manje trebamo biti vatreni navijači a malo više obični navijači, tako bi smo puno više pomogli klubu sami sebi.

I ne nerviram se brate, samo mi smeta to što neko naleti i piše informacije za koje nema potvrdu. Nemoj Bgt pisati Vugdalić ima veliku platu (ili bilo ko drugi) ako ne znaš kolika je cifra, isto tako će se javiti neko šesti i reći da Azmir uzima velike pare iz Slobode i ubacuje ih u Slogu SH.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2014, 01:49

Thranduil je napisao/la:To što Fukare nisu dobile karte večeras je najmanji problem, jbt život oni su štampali i prodali 6000 ulaznica za dvoranu kapaciteta jedva 4000, nema teleskopa kad se igra rukomet! Strašno! Sigurnosna razina u Mejdanu večeras 0, ljudi kupili karte nisu mogli uopće da vide utakmice.
Isto su tako štampali više karata i za košarku kao i za fudbal ali u manjem omjeru nego večeras. To sve nije problem ali kad igraju KK,FK ili RK sve je problem i ne zadovoljava i dobijamo kazne!

Lijepi naš poluprazni Tušanj i relativno pun Mejdan kad igraju gradski klubovi ;)

ja evo imam druga imao ulaznicu nije usao u Mejdan i gledao lik na tv
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 03 nov 2014, 08:10

Bice vama ****, svima gostujete na proljece.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 03 nov 2014, 08:27

klma je napisao/la:bod po bod kuca...jos koji sa strane da se donese i puna kapa...Sjever opet pun...sreca pa se dopunilo onih par stotina stolica sto je falilo prosle godine...Ne bi imali ljudi gdje sjediti...A i ova piva varijanta...Ostade Sloboda bez 5 piva od mene...Morao kolu popiti...Al ne moze vise od jedne dzaba...
Nego pitanje, onaj kafic kod svlacionice AK. ko to drzi Sloboda, Edo ili neko drugi...
Eto vidi ode Denis, a mi i dalje nikog da pobjedimo...Ajd nema veze, rece neko, igraju bolje, kontam svjedno kako igraju ako ne osvajaju bodove...A i onaj Mehidic utusi loptu...Sreca pa posle domacinskog penala, domacinski penal al za goste, ne primise jos jedan gol malo je falilo...Jos se i oni poceli izmedju sebe svadjati..Uglavnom za nas alkose u nastajanju, slaba nafaka u buducim utakmicama ukoliko security ne prestane roviti i oduzimati pivu u plasticnim casama. Ako odemo u kafanu da se pripremimo prije utakmice mogli bi u kafani i ostati.

Taj kafic drzi otac od mog druga njegov je i onaj mali teren. :D
Lik se zove Amir Huric

AVOKADO
Kontakt:

Post Postao/la AVOKADO » 03 nov 2014, 08:42

cuj njegov mali teren , e stvarno si pametan ccccc

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 03 nov 2014, 09:13

Larive je napisao/la:Bice vama ****, svima gostujete na proljece.
Al' nam sve slabije ekipe dolaze na Tusanj. Uzmemo 5 domacih utakmica i to je to, ne treba nam vise sigurno.
Jedan grad, jedna ljubav!

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 03 nov 2014, 10:19

AVOKADO je napisao/la:cuj njegov mali teren , e stvarno si pametan ccccc

bgm ti kazem :)
Onaj sad 2 mali teren sto se pravi to je u vlasnistvu Slobode

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 03 nov 2014, 10:42

Mujka ,najbolji strijelac proale sezone ,i ove polusezone def.odlazi u zimskom prelaznom roku

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 03 nov 2014, 14:04

AVOKADO je napisao/la:cuj njegov mali teren , e stvarno si pametan ccccc
ma ok koncesija, ugovor ili sta vec nije ni bitno. Samo me interesovalo kome prvo idu pare...

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 03 nov 2014, 14:07

sejonara je napisao/la:Mujka ,najbolji strijelac proale sezone ,i ove polusezone def.odlazi u zimskom prelaznom roku
ajde sa srecom...Kada sam vidio Igora da sepa napolje protiv Zelje pomislio sam tesko cemo mi vidjeti vise gola, iako ni Igor nije neka ubica...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2014, 14:14

sejonara je napisao/la:Mujka ,najbolji strijelac proale sezone ,i ove polusezone def.odlazi u zimskom prelaznom roku
Pa sta ce drugo. Vidi i on sam da definitivno nije za ove lige i da ne moze imati neki ucinak u istoj. Liga federacije je ipak za njega plodno tlo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 nov 2014, 14:38

Kakva se atmosfera pravi i kakve price kruze ispade da su najveci problem Slobode Azmir, Sasa... :puke:

Mi smo tacno pogan narod kojem mozes uradit 1001 dobru stvar a onda da dobijes samarcinu, ne znam koji se qrac hoce vise, ekipa je losa, plod je lose selekcije igraca, lose odradjenih priprema i sklepana je u skladu sa stednjom, obecan je opstanak i isti sigurno nece doci u pitanje.
Azmir sto je obecao to je do sada uradio i svi se trebaju vise manit price njegova je namjera ovo ili ono, mi smo bili u gov.nima i jos uvijek smo i sta to on moze uradit da pogorsa stanje, nista, dok god nas ne krade, istresa svoje pare, rjesava dugove i ispunjava obecano nase je da sutimo i da ne odmazemo, da je obecao vrh tabele i dobro ekipu a da gledamo ovo razumio bih ali svi se kunu u Slobodu i spremni su na stednju ali hoce i ekipu i Ciru i jos da im se polazu racuni, malo da upadnu na trening, malo u svlacionicu.

Problem ovog grada i ljudi je prvoklasna ljubomora, otkud mu ukrao automatski, ne kontam u cemu je problem ako neko ulozi lupam milion u nesto da bi mu se sutra vratilo 5 a da pritom klub nije ostecen ni sekunde, halo ba ko to danas ulaze u nesto eto onako iz dosade, treba ulagat i ulagat i sutra ma hajde mrs odavde sad cemo mi da ovo vodimo, gdje su navijaci, simpatizeri i svi mi zajedno bili dok su nam Sabovici sahranjivali klub, gdje je tad briga bila sta nam je sa Slobode, gdje su pare, udje se dzaba dobije se 20 piva dzaba i hajmo sutit evo nas igramo finale kupa boli nas qrac sto je to na pozajmice i sto tu yebenu pivu piju iz Slobodinih usta.
Fuj, sad je aktuelna prica pere Azmir pare preko Slobode, jel te pare dolaze u Slobodu jel negdje dokazano ili pokrenuto nesto da je nelegalno, opet standardna carsijska mahalanja ali nazalost sve vise dolaze od ljudi koji su prvi glas do Azmira.
Jel to imamo nekog milionera spremnog da ode Azmir i da odmah uleti da odradi bolje, imamo al u qrcu, opet cemo dobit one poznate predsjednike uprava sa poznatim planovima kako ce uprava sacinjavat 10 clanova od kojih je svaki duzan mjesecno da donese 10000, aha i opet al u qrcu.
Obecan nam je povratak u elitu i ispunjen, obecan je losiji kadar i opstanak na ustrb vracanja dugova jer ovakva Sloboda i da sutra osvoji titulu Evropu moze igrat najdalje do Sickog, i tu smo na korak do ispunjenja a narocito kad se na Skupstini pokaze da je dug prepolovljen i sta mi onda na kraju hocemo da analiziramo Azmira, da sjedimo po kafama i pivama i citav dan trabunjamo sta je njegov cilj, hoce nas zajebat garant, dok god se stvari odvijaju kako nam je i receno mislim da nemamo ni najmanje pravo da se qurcimo.

Danas bi jedni da bojkotuju, sutra bi drugi, hocemo red u klubu i postenje ali nemoj da platim kartu kako cu uzet piva i vutre ali hocu da se za sve pitam i da odredjujem, nemojte mi price teska je situacija, nema se para, to ptice i na vrbi znaju ali u ovom slucaju vidjet cemo opijanje ali je problem mjesecno dati 4, 6 ili 10 maraka za klub u koji se kunes.
Azmirovih gresaka itekako ima ali eto spreman sam ih i preskocit ako vidim da neko radi posao koji niko nije htio da uradi u nasem klubu, meni nema vece srece da gledam klub bez duga, klub koji igra Evropu a to je li neko zaradio pare, svaka mu cast dok god se ne diraju Slobodine pare a u ovom trenutku Sloboda nema svoje pare i trebamo se toga sjetit i za 5 godina, predsjednik poslije skupstine u januaru mora se konacno okruzit sposobnim ljudima i mnoge stvari ce ici lakse, dok je sav teret na njemu i dolazi do problema, najvise se na zimu mora poradit na organizaciji kluba gdje ce se tacno znati sta je ciji posao i ko je za sto odgovoran.

Izvinjavam se na duzini posta ali ne mogu da vjerujem kad vidim kakve se price bacaju, ne samo ovdje vec na svakom cosku ocigledno je koska bacena.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 03 nov 2014, 14:44

Probisvjet je napisao/la:
Pa sta ce drugo. Vidi i on sam da definitivno nije za ove lige i da ne moze imati neki ucinak u istoj. Liga federacije je ipak za njega plodno tlo.
pa ne znam bas da nema,nek ima Mujic,Mehidic,Saric ,kad se sastave imaji 2 gol a on sam 3 .Problem je sto kod njega u ugovoru ne pise da mora igrat .pozz

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 nov 2014, 14:50

od svih igrača iz ove ekipe, Mujka je na mene ostavio najbolji utisak i ako neko zaslužuje da igra u prvih 11, onda je to upravo on!

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 03 nov 2014, 15:02

Pupi04 je napisao/la:Kakva se atmosfera pravi i kakve price kruze ispade da su najveci problem Slobode Azmir, Sasa... :puke:

Izvinjavam se na duzini posta ali ne mogu da vjerujem kad vidim kakve se price bacaju, ne samo ovdje vec na svakom cosku ocigledno je koska bacena.
Da ne citiram bas sve, uglavnom apsolutno se slazem sa tekstom, nema dzabalesku i odmah ne valja...Ljubav do neba al ne dam petaka, treba mi za pive, kafane i ko zna cega...nas sljam, nasa posla..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 nov 2014, 15:23

upravo, svi bi da sve znaju, da se za sve pitaju..nema jarane vise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.