Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
ognjen vranjes 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Moderator
- Kontakt:
Deste ljudi sta se prica a??
da otjeramo ovog spodobu a
da otjeramo ovog spodobu a

Najveca provala bi bila da se Dzeko razboli ili povrijedi......Vec sada gledam kakve bi Safet izjave davao...

Isto kad bi sutra ustali i počeli se buniti što je utorak, spisak smo svi znali kakav će biti.
Idemo jako, srušit Jevreja
Idemo jako, srušit Jevreja

kazu da mu ne mozes dati gola na Fifi15 kako dobro odbranu igrabarca_87 je napisao/la:visca novi inzaghi![]()
![]()
a vranjes je dominiro i ovaj mjesec iza svoje zgrade na male ,safet je dobio informacije od njegovih komsija koji ga prate sa prozora da je dobroj formi,
to pape
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Tino može igrati napadača.
Pa nista on ne bi rekao,igrali bi sa laznom 9 nesto ko Barca,Bayern ,mogao bi Tino odigrati to.Batko je napisao/la:Najveca provala bi bila da se Dzeko razboli ili povrijedi......Vec sada gledam kakve bi Safet izjave davao...![]()
![]()
Upravu si. Vec duze vrijeme igramo sa laznim selektorom, nista gore ne bi bilo ni da igramo sa laznom devetkom....Celtic je napisao/la:Pa nista on ne bi rekao,igrali bi sa laznom 9 nesto ko Barca,Bayern ,mogao bi Tino odigrati to.Batko je napisao/la:Najveca provala bi bila da se Dzeko razboli ili povrijedi......Vec sada gledam kakve bi Safet izjave davao...![]()
![]()
Da zbunimo protivnika ba

Zadnja izmjena: Batko, dana/u 03 nov 2014, 11:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovo je suga namjerno uradio, zna da mu se blizi kraj, pa nas sjebe do kraja.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Debil.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Napdaci:Edin Dzeko, Edin Višca.

- Kobe Bryant
- Kontakt:
fakat imal taj covjek klub, na zvanicnoj stranici pribrama nije niti na wiki-pribribram ?Schwarz je napisao/la:ognjen vranjes

1. Zukanović - odbrana po potrebi i lijevi bek
2. Štilić - off. vezni - krilo
3. Dilaver - desni bek
4. Hadzić Eldin - napad
5. Šehić - rezervni golman
6. Vrančić - (kada sredi papire) sredina
out: Vranješ, Vršajević , Tino , Višća i Zakarić
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 03 nov 2014, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj tako da vrijedjas legendu nacije........Moze li mi neko pronaci video sa zadnjeg meca kako stadion skandira legendi....Omerbavarac je napisao/la:Debil.

Sve sam Safete...

Sta smo mi Bogu zgrijesili sada kad imamo najbolju generaciju igraca da nas ovaj debil vodi 

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Bas zbog takvih i zelim da ostane sto duze na klupi. Neka ga.Batko je napisao/la:Nemoj tako da vrijedjas legendu nacije........Moze li mi neko pronaci video sa zadnjeg meca kako stadion skandira legendi....Omerbavarac je napisao/la:Debil.![]()
![]()
![]()
![]()
Sve sam Safete...
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- Centre forward
- Kontakt:
A juče ga porede s' Vahidom i daju neke analize.
Pa trebal' više šta da uradi da pokaže da mu je razmišljanje na nivou djeteta koje pohađa obdanište??
Homo Erectusi.

Homo Erectusi.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ja bi mu dao dozivotni ugovor....Goalgetter je napisao/la:Bas zbog takvih i zelim da ostane sto duze na klupi. Neka ga.Batko je napisao/la:Nemoj tako da vrijedjas legendu nacije........Moze li mi neko pronaci video sa zadnjeg meca kako stadion skandira legendi....Omerbavarac je napisao/la:Debil.![]()
![]()
![]()
![]()
Sve sam Safete...

- Goalgetter
- Kontakt:
Nego ima li i izjava? Makar mi njegova izjava i objasnjeje popravi dan 

Sad mi nije mrsko ni da izgubimo sve utakmice do kraja,samo da dobije otkaz 

Ocito se vise i ne odrzava pres konferencija kad se objavi spisak. Valjda ni on vise nema snage da laze, petlja i obmanuje javnost. Ili ne zeli vise da krije da nas yebe u zdrav mozak i da koristi reprezentaciju za licni profit.Goalgetter je napisao/la:Nego ima li i izjava? Makar mi njegova izjava i objasnjeje popravi dan
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.