SaltCityAttack je napisao/la:ukradose sudije loptu ljudima.. nakon 4 sekunde svirali im 5 sekundi da su drzali loptu..dobro ste ovdje prosli sad
To se pravilo samo zove 5 seconds violation
Pobjeda Knicksa na kraju, odlična utakmica do zadnje sekunde
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
SaltCityAttack je napisao/la:ukradose sudije loptu ljudima.. nakon 4 sekunde svirali im 5 sekundi da su drzali loptu..dobro ste ovdje prosli sad
Istina, bilo je haman u stotinku, ali svakako pogrešna odluka.SaltCityAttack je napisao/la:ukradose sudije loptu ljudima.. nakon 4 sekunde svirali im 5 sekundi da su drzali loptu..dobro ste ovdje prosli sad
Ali prvo treba rastjerati visak.Greivis je napisao/la:Kad iduce sezone dodje Marc Gasol bice medju tri najjace ekipe na istoku.
SoooE7 je napisao/la:Ali prvo treba rastjerati visak.Greivis je napisao/la:Kad iduce sezone dodje Marc Gasol bice medju tri najjace ekipe na istoku.![]()
Knicks Will 'Absolutely' Try to Trade J.R. Smith, but Only at Right Price
http://www.basketball-reference.com/contracts/NYK.html" onclick="window.open(this.href);return false;SoooE7 je napisao/la:Ali prvo treba rastjerati visak.Greivis je napisao/la:Kad iduce sezone dodje Marc Gasol bice medju tri najjace ekipe na istoku.![]()
Meni je Cope drag igrac, mislim da bi se ekstra uklopio u triangleDejaNMG je napisao/la:Suska se trade JR - Copeland
Ne bih bio bas previse sretan sa povratkom lika kojem su Pacersi prodali pricu da je buducnost fransize (sa svojih 29 godina) i slali neke igrackice, ali svaki trade u kojem JR Smith ide iz Knicksa je dobar trade.
Da vidimo jel protiv CAVSA bila slucajnost ili nijeCarlo je napisao/la:Vecerasnji starteri su:
Larkin-Shump-Melo-Amare-Dalembert
Zao mi je sto necu moci gledati tekmu, a bas mi se gleda, moram ranitipa cu uhvatiti neki snimak kad dodjem kuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.